User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
188 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İlk yerli spor otomobili üretimi için işbirliği

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ellerinden daha iyisi gelebilirdi, bu işe gönüllü olacak o kadar çok insan varki.

o işi profesyonelce yapıcak adam bu şartlarda girmez o işe çünkü resmen hamallık olur

dünyaca ünlü o kdr tasarımcımız war neden 1 i türkiyede üretim için uğraşmıyo çünkü sermaye lazım tesis lazım testler lazım eleman lazım malzeme lazım

en basiti kapı kolları için dahi kalıp lazım ki çok büyük para bütün parçalar totalde
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "DjHellfireS" arkadaşım, şahsen söylediğin girişimlerin benzerlerini birçok kez yaptım ve aldığım cevapları anlatamam.. ve "türkiyedeyiz..." düşüncesiyle geri döndüm herseferinde ve sonunda kendim çalışmaya başladım, inşallah sonuca ulaşabilirim, türkiye hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorm ama arkadaşların asıl tepki gösterdikleri söylenenlerle yapılanların aynı olmaması, birde arabanın bu kadar gereksiz olduğu gayet ortada, bu kadarını herkesin yapabileceğini zaten sanayiye giden herkes görebilir sanayilerimizde neler neler yapılıyor..

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o işi profesyonelce yapıcak adam bu şartlarda girmez o işe çünkü resmen hamallık olur

dünyaca ünlü o kdr tasarımcımız war neden 1 i türkiyede üretim için uğraşmıyo çünkü sermaye lazım tesis lazım testler lazım eleman lazım malzeme lazım

en basiti kapı kolları için dahi kalıp lazım ki çok büyük para bütün parçalar totalde
    dediğin doğru fakat, tasarım konusunda üniversiteler ile çalışılabilir. böylece tasarım konusunda çok masraf yapılmadan şu anki durumdan daha başarılı bir sonuç çıkardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya mertcım uretim olsa yıne opup basıma koyucam.

Anlamıor arkadaslar, Gogusu Megandan al, onu burdan bunu burdan al getir evde topla. 1450 kıloymus arkasdalar nesı o kadar dıolar. Allah vere dısıda baska bır arabadırda macundan boyle yapmıslardır dıcem olmıcak.

Bız uretenın herzaman arkasındayız, hadi çin işi olalım kopyacınında arkasındayız ama bırebırını alıp takıpda bız bunu urettık dıyenınde onu savunanınada karnımız tok
    dogru, chevrolet bile daewoo yusatin alip sadece onun üzerindeki amblemleri degistirerek satip kendini kurtarmaya calisti su anki ekonomik politikada, biz gidip yeni $asi üretip kopyalamayip bazi seyleri 1 e 1 almayip araba üreticez. Komik olmayin. Potansiyel yok mu? var ona diyecegim yok ama ortada bir gelisme de yok bundan baska. Durup dururken yapsaydiniz bir proje gitseydiniz büyük firmalarin kapisina bu adamlar gibi para dilenseydiniz de yapsaydiniz. Adamlar yapmis ugrasmis gerektigi yerde dilenmis ve bu projeyi ortaya cikarmis. Bu adamlar bundan para kazanirsa gelecek vaad edecektir, para ortaya ciktikca bunlarda diyecektir ki biz artik yaptik ilerletelim.

Eregli demir celik ve bagzi rafineriler bile bu ulkeye sovyetler birligi tarafindan getirilmistir ve baslatilmistir. Simdi yok megan alt yapisi.. ya birakin gelissin katkida bulunun karalamak yerine.. Ulke -%15 ekonomik kücülme gosteriyor, adamlar buna ragmen bunu ortaya koyuyor siz baltaliyorsunuz. Birakin bir adimi atsinlar, elestirilmesin demiyorum fakat soyleydi devrim otomobildi falan bunlari geçiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğin doğru fakat, tasarım konusunda üniversiteler ile çalışılabilir. böylece tasarım konusunda çok masraf yapılmadan şu anki durumdan daha başarılı bir sonuç çıkardı.
    ya tabıkı bı universiteler arası yarısma yapardın basarılı olanın koydugu ısmı aracın motor bloguna kazıycaz derdın. o kadar cok yaptırım varkı ulkede yapılabılecek.

bu dizayna gore liseler arası bıle yapsalar daha guzelı cıkardi dıyımde arkadaslar ıyıcene sınırlensın
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "DjHellfireS" arkadaşım, şahsen söylediğin girişimlerin benzerlerini birçok kez yaptım ve aldığım cevapları anlatamam.. ve "türkiyedeyiz..." düşüncesiyle geri döndüm herseferinde ve sonunda kendim çalışmaya başladım, inşallah sonuca ulaşabilirim, türkiye hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorm ama arkadaşların asıl tepki gösterdikleri söylenenlerle yapılanların aynı olmaması, birde arabanın bu kadar gereksiz olduğu gayet ortada, bu kadarını herkesin yapabileceğini zaten sanayiye giden herkes görebilir sanayilerimizde neler neler yapılıyor..
    Normal, fakat pes etmemek lazim. Bununla ugrasan adamlar en azindan bunu kanitladi yanlis miyim? Gereksiz mereksiz hyundai ilk ciktigindada gereksizdi TR pazarinda ne kadar yer buldugu da ayri bir durumdu.. Kumho, aynen ciktiginda ucuz dandik lastikti ama adamlar ona ragmen kâr edip gelip oraya buraya sponsor olu yari slick uretiyor.

Bu konuda ornekler cogaltilabilir.. Kaldı ki evet Tr da yasiyoruz, yolda hala yol vermeyene silah cekilirken adam araba üretmeye calisiyor; bana gayet makul geldi : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulke -%15 ekonomik kücülme gosteriyor, adamlar buna ragmen bunu ortaya koyuyor siz baltaliyorsunuz. Birakin bir adimi atsinlar, elestirilmesin demiyorum fakat soyleydi devrim otomobildi falan bunlari geçiniz.
    Bu arac bu sene yapılmadı yapıldıgı senelerde de gerileme falan yoktu olsa bile ertexe koymazdı transporter vito kaplatmak ıcın mıllet sıra alıordu 2 ay sorasına atıolardı.

Devrimi biz gecelim, sende tarihini es geç insanlar yokluktan yaratmıslar sen hala varlıktan al takcıları savunuyorsun.
    KA Style

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üni ye bile gerek yok 3 4 kişide düzgün tasarım yapabilir işin süresi uzar sadece

kendi üretmin demek çok ayrı bişi araç yanlış lanse edilio ztn % 100 türk üretimi die bu düpe düz sahtekarlık

o zmn yıllarca % 100 araba ürettik biz cliolar corollalar honda city

aynısının laciwerti 1 2 fiber işçiliği metal işçiliğylemi % 100 türk oldu bu araba ?
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tabıkı bı universiteler arası yarısma yapardın basarılı olanın koydugu ısmı aracın motor bloguna kazıycaz derdın. o kadar cok yaptırım varkı ulkede yapılabılecek.

bu dizayna gore liseler arası bıle yapsalar daha guzelı cıkardi dıyımde arkadaslar ıyıcene sınırlensın

liseler arasi yalan olur da, üniversiteler arasi gercekten mantikli olurdu bu yuzden sinirlenmemiz gereken bir durum yok. Ben universitem adina hidrojenle calisan araç konusunda çalışıyorum ve tübitak in düzenledigi yarismaya katilmaya calisiyoruz, berlirtmem gerekir ki kolay bir proje fakat dökülen paranin haddi hesabi yok ve siz yolda gidecek arabadan bahsediyorsunuz.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "djhellfires" modelcisin sanırım dimi ?
    birde hangi ünide hangi bölümdesin ?? yardımın dokunabilir çalışmalarımda

konuyu amma dağıttım ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arac bu sene yapılmadı yapıldıgı senelerde de gerileme falan yoktu olsa bile ertexe koymazdı transporter vito kaplatmak ıcın mıllet sıra alıordu 2 ay sorasına atıolardı.

Devrimi biz gecelim, sende tarihini es geç insanlar yokluktan yaratmıslar sen hala varlıktan al takcıları savunuyorsun.
    Istersen ekonomik durumlarin neyi getirdigi ve bu kosullarin TR uzerinde neler yarattigini ben sana özelden yazayim. Faat te bir soru soracagim hic olmamasindan daha mi kötü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    liseler arasi yalan olur da, üniversiteler arasi gercekten mantikli olurdu bu yuzden sinirlenmemiz gereken bir durum yok. Ben universitem adina hidrojenle calisan araç konusunda çalışıyorum ve tübitak in düzenledigi yarismaya katilmaya calisiyoruz, berlirtmem gerekir ki kolay bir proje fakat dökülen paranin haddi hesabi yok ve siz yolda gidecek arabadan bahsediyorsunuz.
    Bende zamanında formulaGde yarıstım Hidrojen arabalarıyla ugrastım merak etme

Ney ne kadar zor ne kadar kolay bilirim. AMa şunu unutma Bilene her zaman kolaydır.

Hidrojen arabasına biz Devlet universitesi olarak butce ayırarak bas koyduysak vakıf unıversıteleri rahat rahat yapar
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istersen ekonomik durumlarin neyi getirdigi ve bu kosullarin TR uzerinde neler yarattigini ben sana özelden yazayim. Faat te bir soru soracagim hic olmamasindan daha mi kötü?
    Tabiki iyi ancak daha iyi olmalı. Anlatamıyorum gercekten sanırım. Biz burda dururken o kadar tasarımcı dururken olmamıs araba dedıgımız halde 3 senede sadece rengı degıstı arabanın yahu konusturma benı
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki iyi ancak daha iyi olmalı. Anlatamıyorum gercekten sanırım. Biz burda dururken o kadar tasarımcı dururken olmamıs araba dedıgımız halde 3 senede sadece rengı degıstı arabanın yahu konusturma benı
    tamam ayni yondeyiz, benim de savundugum bu hic olmamasindan daha iyidir ve bu yönde eger kârlılık payı olursa yatırımların artacagidir.Bu yüzden ben bu projeyi olumlu ve gelecegi olan birsey olarak nitelendiriyorum.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey iyi hoşta renault yada peugeot yarın öbür gün dava açmasın bizim tasarımlarımızı kullanıyor die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "djhellfires" modelcisin sanırım dimi ?
    birde hangi ünide hangi bölümdesin ?? yardımın dokunabilir çalışmalarımda

konuyu amma dağıttım ya
    dagitmamak icin bende ozel mesaj attim : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşey iyi hoşta renault yada peugeot yarın öbür gün dava açmasın bizim tasarımlarımızı kullanıyor die
    o kadarini düsünmemislerse sunu diyebilirim yattı balık yan gider : )

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce adını düzeltsinler milletin duygularıyla oynamasınlar bari bu forumda kimse yemesin sunların ucuz hesaplarını
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumda Turkiye çapında araba konusunda Pnumatik ve Didaktik olarak en bilgili gencler bulunmakta. Arastırma olmadan yardım istenmeden gozu kapalı anam babam usulu veya sanayi usulu yaparlarsa yerden yerede vururum her turlu yakarda yıkarım. Chery'i hepiniz gordunuz kacınız hakkında guzel sey soyleyebılıor. Kusura bakmayın bu kadar bılgı dolu ınsan varken hatta ve hatta Dunya capında un yapmıs turk otomobil tasarımcıları hayattayken, salla pati çizilen bir dizayn için kimsenin arkasında durmam Ulkemin adınıda ETOX Turkiyeden cıkma diye rezilde ettirmem
    Benim anlamadığım bazı milli olayları görmezden gelip, niye bize ait olmayan toplama bir araca bu kadar mualefet olunur ?...

Belli kardeşim yapılan malzeme sıfır üzerinden sıfır Allah muhafaza TopGear v.s. konu olduğunu düşünsenize bu aracın açıp biryerleriyle güler ordakiler. Bizde herzamanki gibi rezil olduğumuzla kalırız.
    Samsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)