Hergün çalışmak zor gerçekten
Walla dün geceki Epey uzun rolling specten 5.30 gibi döndüm. 2 saat falan uyudum şirkette çalışıyorumda incik boncuk işlerle ilgilendim anca girdim forumapazar günü çalışmak kötü yawww
![]()
Malesef bu ara bütün işyerleri ticarethanelerde böyle insanlar krizi bahane edip canımızı çıkarıyorlar kriz var ister çalış ister çalışma
firmada ne kadar çalışan insan varsa çıkış verdiler,şimdi maaşlarını askeri bölümünü bankaya yatırıyorlar gerisinide elden veriyorlar neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde işene gelmiyorsa çalışma diyorlar .
Can skntisindan gittim araba pazarini geziim dedim keyif vermedidukkana dondum donmez olaydim
haha kagit kurege gomuldum...Ahh ahh gonul ister sabah 8.30 aksam 5 ama nerdeeee
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
TechTurkeyi seviyoruz yakından takip etmeye çalışıyoruz![]()
Evet 7 gün çalışma kervanına bir kişi daha sabah 9 akşam 10 pazar günü ızdırabı herkese hayırlı mesailer pazar günü çalışmak hakkaten çok kötü bi durum.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
genellikle sabah 9 giriş akşam 9-10 çıkış işyeri klimalı olduğu için saat 7 de çıkmak işime gelmiyorben o yüzden kalıyorum haftasonlarıda çalışıyorum ama evden... allah herkese kolaylık versin...bu kriz ortamı bitermi bitmezmi ne zaman biter oda bilinmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)