Türkce dil paketi zaten update ettiginde geliyor, cok kolay kurulumu ve gecis ;)
Su oyunlardaki lag sorunuma care olabilecek kimse yokmu :D
Printable View
Türkce dil paketi zaten update ettiginde geliyor, cok kolay kurulumu ve gecis ;)
Su oyunlardaki lag sorunuma care olabilecek kimse yokmu :D
Abi tam sürüm çıkana kadar Xpdeyim ben...:D
mtu ttl gibi ayarlarini kontrol et
Onlar nedir?
disable ipv6
mtu ttl ayarlari modeminde de var daha once degistirmediysen elleme :)
Bu da bi ise yaramadı.
Ben bu bill gatesin ....................
ben indiremedim bile bunu gunlerdir ugrasiyorum.
media sharing & streaming'i de kapat bende ayni sorunu ya$iyorum cod4'te bakiim bende de olucakmi diye cod4 kurdum senin yuzunden oldu daha cok sinirlendim :)
torrent indirirsen rahat edersin ama son versiyonu indirmeye dikkat et..
http://yfrog.com/5o99352047p
laptop'in 7200rpm 2,5diskinin performansiyla 32mb cacheli ncq disklerden olu$mu$ raid array'in performansi ayniymi$ windows'a birakirsak :)
bugun bi pc daha topladim kendime 7/24 calismasi icin 5400rpm hdd vs gibi performanssiz isinmayan ve sessiz mallari tercih ettim ona da windows 7 64bit kuruyorum $u an sonuclardan haberdar ederim her ne kadar ilgilenen olmasada :)
780V/SB700 Chipset
Phenom II X2 Black Edition Cpu
2gigabyte ddr2-800mhz
4 adet 1 terabyte disk 5400devire indirdim belki 4200devire indiricem hepsini raid10 calisiyolar tabiki
true 430w psu
bakalim windows7'yle kombine edince neler olucak
http://i26.tinypic.com/dxolet.jpg
boyle bisey oldu 13saatte 10gb upload+download ki daha download ve upload kisik nas olarak ve downloader olarak kullanicam daha 2 disk takicak yerim var. diskler haric maliyeti 280ytl :) ayni kombinasyonu yapmak isteyen olursa ram'i tek almasin single channel yeni amdlerde pek iyi olmuyomu$ aklinizda olsun 2tane 1gb alinki dual channel rahat calissin veya 2x512mb ben bu makineye i$te yaptiricam nasilsa monitoru klavyesi hic biseyi yok yapip teslim ediyo artislik i$leri buna yaptiricam artik :)
her taraf findofs oldu, bana ekmek kalmıcak sonunda!:)
bilgisayarda hic bi i$ yapilmiyosa her i$letim sistemi kullanilabilinir sadece komponentlerinizin omrune veya notebook'unuzun pil suresine kari$mam geriye de bisey kalmiyo bence yanli$im varsa duzeltin :)
Microsoft dersine çok iyi çalışmış diyorum. Donanımı güvenli çıkart ve wireless arabiriminden bile fark ediliyor.
memory handling de cigir actilar bosd'i gormeyeli 2yil oldu over/underclocking harici sebeplerden...