Ekran kartın faciaymış :) Maşallah işlemcin ve ramin detayları neler peki
Printable View
Ekran kartın faciaymış :) Maşallah işlemcin ve ramin detayları neler peki
rtm'den bi onceki versiyonun bunun olucagini soyluyolardi rtm ertelenince i$ degisti ama simdilik yinede son versiyon bu. vista sp2de 5saat pille kullanabiliyodum bilgisayarimi cpu power managementla gelenlerden sonra yaklasik 6saat kullanabiliyorum :)
intel mobile gl960 chipset yani onboard x3100 ekran karti
islemci t7700 2.4ghz 4mb cache
3gb ram
7.2k rpm 250gb hdd on ahci ich8m controller ;)
benim hdd 5400 rpm 500 gb seagate ama arada sadece 0.1 puan fark oluşmuş demek laptopta 7200 rpm pek bişey ifade etmiyo.Yanlız 3 gb ram ile 4 gb ram den daha fazla skor nasıl çıkar yahu? acaba miktardan çok hız testi mi o olay? nasılki 250 gb hdd ile benim 500 gb hdd'den 0.1 puan daha hızlısın öyle bişeymidir acep..
Bende de işlemcinin frekansı düşük o yüzden düşük puan alıyorum : )
http://i30.tinypic.com/1zflwr8.jpg
Bendeki sistem
Intel Core 2 Duo e6420 2.13 Ghz
4x1 GB DDR2 800 Mhz Kingston
80 Gb Samsung 8mb 7200 rpm Sata
Asus en8800 gt ekran kartı
Süper valla..Specleride alalım s.s ile beraber :)
Yukardaki mesajımı editledim... :)
aslinda 500gb 5.4k daha hayirli bi secim olabilir kapasite/hiz orantisinda cunki anormal isinmasada eskisinden cok isiniyo diskin oldugu kisim tamam herseyin acilisi daha kisa suruyo ama laptop zaten ne nekadar kisa surebilirki :)
desktop sistemde windowsun puanlamasi yaniltici olur 3dmark 2001 ve ustu biseyle benchmark almak daha hayirli olur ekran kartim workstation tipi olduu icin ben katilamam size ati firegl'le...
Windows 7 RTM cikti
Version: 6.1.7600.16385.090713-1255
22 Ekim'de satin alabileceksiniz.
masaustume kurup denemek istiyorum ama bir turlu fırsat olmuyor :)
Lag sorunu aynen devam ediyor.
Netten arastırdım bircok sey denedim ama bir türlü cözemedim, 5snde bir 150 200 arasına cıkıyor lag CS oynarken...
Nasıl cözücem ben bunu delirmek üzereyim.
5 gündür kullanıyorum.Dahada vista kullanmam vallahi.Süper ötesi hızlı ve stabil bi sistem..Fiyatları uygun olursada satın almayı düşünüyorum..
Ben uzun bir süreden sonra tekrar Xpte dönüş yaptım : )
Vistayı sadece birkaç gün kullandım. Birkaç gün dayana bildim daha doğrusu adama fenalık getirir. Ne rezalet sistemdir. Şimdi xp sp3 den win 7 ye geçtim çok memnunum arkadaşlar tavsiye ederim.
Bu adresten nasıl Türkçe leştireceğinizi bulabilirsiniz.
http://www.sendegel.org/index.php/ta...ows-7-turkish/