Ben de 7100 silip en son sürüm 64bit kurdum, lag sorunu yine cözülmedi :D
Printable View
Ben de 7100 silip en son sürüm 64bit kurdum, lag sorunu yine cözülmedi :D
pc den çok anlamam ama 1.6 ghz core2 duo 4 gb ram 8600m GS modeli ekran kartlı bi acer laptopum var , sürekli masaüstü olarak kullanıyorum ve 3dmax çizim programı üzerine yoğunlaştım bu aralar , vista yüklü şu an ,, hız açısından win.7 tavsiye edermisiniz?yoksa donanım zayıfmı gelir?
vista sp2=win7 fakat vista daha hantal kaliyo
her ikisininde ihtiyaclara gore tune edilmi$ halleri icin konu$uyorum yoksa win7 de daha cok ozellik var dolayisiyla kimi zaman daha yavas olabiliyo ama nadiren diyebilirim
max kullaniyosan zaten modellemede herhangi birsey degismiycek win7'yle directx11 geliyo modelleme icin directx9'u kullanmak en mantiklisi en cok fps dx9'da render icinde windows'unu max'i 64bit kurarsan 1dakikalik tek kare renderda yaklasik 4-5saniye kazaniyosun gunler suren animasyonda saatler anlamina geliyo...
Home grouptan cıktım, share options icindeki hersey de kapalı...
Burada da ipv6 kapalı ama en alttakiler ne ise yarar bilmiyorum, kaspersky network filteri de kapadım.
http://i198.photobucket.com/albums/a...rpunto/net.jpg
LLT yani en alttakilerin ikisinide ac :) qos packet scheduler'i kapa tamam olman lazim :)
Ok hallettim onları da ;)
Bu arada media sharing, Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center icindeki mi?
Yoksa ayrı biyerden mi kapatılıyor?
* Edit
Services icinde bi media sharing vardı onu da kapadım.
Sorun aynen devam ediyor, wireless modemi cıkardım önceki modemimi taktım yine birsey degismedi.
Söylenen herseyi de yaptım ama yine lagım 140 150 seyrediyor, pes ettim artık :D
xp ye don valla huzur onda :D
vistalı laptopumuda çevirdim xp ye keyfim yerine geldi :D
bilemedim i$lemcinin biostaki virtualization ozellikleri kapali olabilir onlarada bak son olarak $u an sorun ya$amaman lazim...
task scheduler'da bissuru luzumsuz task var onlari da kapa onlarida upload etmeye calisiyo olabilir sen oyun oynarken...
aciklamasi bu ve bunun gibi olan birsuru task var...
Aggregates and uploads Application Telemetry information if opted-in to the Microsoft Customer Experience Improvement Program. sen oyun oynarken bilgisayar kendini bo$ta zannedip bunlarla ugra$iyo buyuk ihtimalle her$eyi degil descriptionlarini oku luzumsuz gorduklerini kapa netten biseyler transfer etmeye calismasin...
http://windowsum.com/windows-7/cozum...-calistirilir/ şöyle bir şey gördüm abi...
Sabret abi,
Şu an Windows'tan RTM sürüm indiriyorum.
Sabaha karşı kurarım.
Özellikle ilk olarak CS 1.6 ya bakıcam merak ettim.
SXE olayı için XP modunda çalıştırmayı denediniz mi ?
Yüklemeyi yapacağım makine'nin specleri..
http://img267.imageshack.us/img267/2717/spec.jpg
gayet düşük bi donanım.
Xp'den sonra ne kadar fark edicek merak ediyorum.
Dip not. indirdiğim RTM sürümü sanırım türkçe desteğide barındırıyor.
7'de Photoshop yükleyemedim bir türlü yüklemeyi başarabilen var mı ?
Version CS3.
bende kurulu abi , herhangi bi ekstra ayar falan istemeksizin kurdu.
((win 7 ultimate 64bit ,, photoshop cs3 tr))
32 bit'te kuramadım meredi..
Win7 Ultimate RTM sürüm.