ygtrn Nickli Üyeden Alıntı
1.sürekli bitaraftarından arıza çıkaran bir 0 bmw yerine(misal olarak) problemsiz bir renault'u tercih ederim....
2.hem gitmeyip hemde hayvan gibi yakıt tüketen 1.6 pancar motorlu audi a3 alacağıma, basınca giden ve az yakan bir clio'yu yine tercih ederim.....
3.benim altımda 99 subaru forester var, dışarıan bakınca sıradan bir jip hatta bazılarına göre station bir aile aracı... aracım 250hp nin üstünde ve 0-100'ü 5.5 6 saniye arası sürüyor, şahsen bir bmw, yada merso kullanıcısı olsam böyle bir araç tarafından geçilmek bana çok ama çok koyar, ki 3 5 bmw ve merso kullanıcısı arkadaşım araçlarına benzin döküp yakıyordu azkalsın:D
bunun yanında tabikide aracın prestiji önemli ama en uçtan bir örnek vericek olursak 1.6 pancar motorlu bir a3'ü ve buna benzer iyi sanılan araçları çekici ve prestijli gören tek varlıklar yeditepe ve muadili okullarda okuyan kızlar :D
bir bmw nin arkasına baktığım zaman eğer arkasında 520d yazıyorsa şahsen bana hiç çekici gelmiyor, benim için 530'dan aşşası kurtarmaz....