Konunun uygun cevabı :icon_tup:
Printable View
Prestij dediğin sadece deri koltukla değil,egzostun homurtusundan gaza basınca hissettiğin torka kadar etkileyici olmalıdır.3.16,a3 1.6 tarzı araçlar donanımlı ve konforlu olabilir ama maalesef 1.6 megane ile yanyana gidince prestij namına birşey kalmaz gözümde :)
Hee bazı arabalarda vardır hızlıdır,alımlıdır ,mesela type-r ama 10 fırın ekmek yese bir mini kadar prestijli olamazlar ;) Çünkü biri tavanı açmış gazlarken egzost sesine harman cardonu ekler biri salt egzost sesi dinler :)
prestij olacaksa bence kaliteli ve çoğu insanda olmayan araba olmalı... 320d falan bana prestijli gelmiyor açıkçası, yeni kasa c180 lerde ha keza öyle.
s2000 derim ben :)
konu güzel aslında.
gitmeyen prestijmi olurmuş, sokarım öyle prestije :icon13:
herzaman performans onemlıdır benım ıcın.
tabiki performans
all go no show :)
takır tukur, garip sesler çıkaran rahatsız ama sürüş zevki olan hızlı bir araba :) gerisi önemli değil :D
hocam bak şimdi bu senin yaşam tarzına baglı bişey hayatında neler i daha yogun yaşıorsun karı kız ortamın çoksa şekle önem verceksin yurumesin ama şekli olsun diceksin hee banane hatunlardan diosan o zmn şekline koyyim bas gaza yürüsün diceksin. anlatabildim umarım ben bu kafadayım
bence 520d m paket 2008 model prestij hem şekli güzel hemde bana yetecek kadar beygiri var :D
daha gencız prestıje gerek yok bu ara bastınmı gıtsın yeter ılerde 30 40 olunca prestıjlı bıseye bınersın gercı benım yıne ısım olmaz suan 40 yasındada olsam s 2000 ı alır ustunu acar vtec aça aça gezerım :D
hafta içi type r
hafta sonu m6
yada farklı seçeneklerde mevcut bmw diğer alman rakiplerinde hem prestij hem performans konusunda daha başarılı bence
Valla benim icn ikiside orta olmasi lazm.ornek vereyim iki ay once megane 1 vardi dizel cipledik iide gidiodu ama gorunus yok illa kurcalaman lazm ama burda stock olarak konusuorz.arkadasmda 2.0 zetec var hem gclu yetecek derecede hemde dikkat cekiyordu gorunusyle..ve simdi 2005 passat aldik hem prestij hem 130bg hem kasasina gore gidiyor yaris yapmiyoruz hemde gorunum konfor var
en iyisi 2 araba bitane kadavra bitanede prestijli araba :)
tsi golfde ikiside var.
1.sürekli bitaraftarından arıza çıkaran bir 0 bmw yerine(misal olarak) problemsiz bir renault'u tercih ederim....
2.hem gitmeyip hemde hayvan gibi yakıt tüketen 1.6 pancar motorlu audi a3 alacağıma, basınca giden ve az yakan bir clio'yu yine tercih ederim.....
3.benim altımda 99 subaru forester var, dışarıan bakınca sıradan bir jip hatta bazılarına göre station bir aile aracı... aracım 250hp nin üstünde ve 0-100'ü 5.5 6 saniye arası sürüyor, şahsen bir bmw, yada merso kullanıcısı olsam böyle bir araç tarafından geçilmek bana çok ama çok koyar, ki 3 5 bmw ve merso kullanıcısı arkadaşım araçlarına benzin döküp yakıyordu azkalsın:D
bunun yanında tabikide aracın prestiji önemli ama en uçtan bir örnek vericek olursak 1.6 pancar motorlu bir a3'ü ve buna benzer iyi sanılan araçları çekici ve prestijli gören tek varlıklar yeditepe ve muadili okullarda okuyan kızlar :D
bir bmw nin arkasına baktığım zaman eğer arkasında 520d yazıyorsa şahsen bana hiç çekici gelmiyor, benim için 530'dan aşşası kurtarmaz....