User Tag List

Sayfa 4/17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
316 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Dumansız hava sahası uygulaması

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapsam genişlediği için bu iş için görevlendirilenlerin sayısı arttı yanlış bilmiyor isem istanbulda 400 kişi görevli
    sayı fazla heran çıkabilirler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dR.selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgürlük baskasının ozgurlugune kast etmedigin sınırlarda yapabilecegin seylerle sınırlıdır siz içenlerin içmeyenlerin yanında sigara içme gibi bi özgürlüğü olamaz!içmeyenler cıkıp dısarda temiz hava alamaz, içenler giderler sigarasını dısarda içerler.
    mekanlarda ayrım yapılırsa ve gayet de güzel havalandırma olursa içmeyenlerin hiçbir sıkıntısı olmaz.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeyore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç tane zabıta yada polis tanıyosunuz adam gbi haraç yemicekk??100lüğü koyduğunda önüne adam gider yani..btn polisler böyle kafalanmıyomu kim bilcek onun para aldığını..
    5600 liraysa kimse 1 yüzlükle bırakmaz koparabildiği kar olur
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    özgürlük baskasının ozgurlugune kast etmedigin sınırlarda yapabilecegin seylerle sınırlıdır siz içenlerin içmeyenlerin yanında sigara içme gibi bi özgürlüğü olamaz!içmeyenler cıkıp dısarda temiz hava alamaz, içenler giderler sigarasını dısarda içerler.
    Kesinlikle katılıyorum, içenler içmeyenleri rahatsız edemez. Ama içmeyenler var diye de içenler karda kışta kapı önüne çıkartılamaz. Özgürlük sadece belli bir zümre için geçerli olduğunda kelime anlamını kaybeder.

Olması gerekeni yazdım üstteki mesajda. Uygulama bu olmazsa kimse bana kişisel özgürlükten veya toplumsal özgürlükten bahsetmesin. Belli bir zümrenin özgürlüğü yüzünden benim özgürlüğüm kısıtlanmış durumda.

Umarım kâfi derecede tepki gelir de mekanlar içilen veya içilmeyen diye 2'ye ayrılır. Kimsenin de özgürlüğü kısıtlanmamış olur. Zümresel özgürlük toplumsal özgürlüğe döner.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapsam genişlediği için bu iş için görevlendirilenlerin sayısı arttı yanlış bilmiyor isem istanbulda 400 kişi görevli
    sayı fazla heran çıkabilirler..
    istanbula kaç kişi görevlendirebilirler istanbulun nüfusu kaç ölede bşi var

yok yaa bütün mesele ceplerine biraz daha para girsin...nerden insanları gagalayacaklarını şaşırdılar artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla nargile cafelerin çoğuna bu gün beşiktaşta çatır çatır uyarı yazdılar 2. de 5600 ytl 3. de mekan kapama cezası gelir heralde
    ben nargileden bahsetmiyorum ama sigaradan bahsediyorum..

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kapalı mekanda özel odalar olur içen istediği zaman oraya gidip içer gelir ya da dışarda içer gelir.

böylece bizim kafe kültürümüzün öndeki açık alanları kapatıp masa koyma adeti de azalmış olur.

süper bir uygulama sonunda rahat edebileceğiz.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben nargileden bahsetmiyorum ama sigaradan bahsediyorum..
    sigara içildiği için kesildi nargilede yasak dumansız hawa sahası die çıktı tütün we tütün mamülleri diil zannedersem

dR.selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum, içenler içmeyenleri rahatsız edemez. Ama içmeyenler var diye de içenler karda kışta kapı önüne çıkartılamaz.

Olması gerekeni yazdım üstteki mesajda. Uygulama bu olmazsa kimse bana kişisel özgürlükten veya toplumsal özgürlükten bahsetmesin. Belli bir zümrenin özgürlüğü yüzünden benim özgürlüğüm kısıtlanmış durumda.

Umarım kâfi derecede tepki gelir de mekanlar içilen veya içilmeyen diye 2'ye ayrılır. Kimsenin de özgürlüğü kısıtlanmamış olur. Zümresel özgürlük toplumsal özgürlüğe döner.
    uygulama basarısı acısından mekanların o sekilde tamamen ayrılması mumkun degil bu uygulamanın hazırlıkları asamasında ben edirnede saglık grup baskanıydım aynı zamanda ilçe tutun kontrol ekibinin sorumlusuydum. ahahahahah iyikide istifa etmişim şimdi fena patlamısdık yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigara içildiği için kesildi nargilede yasak dumansız hawa sahası die çıktı tütün we tütün mamülleri diil zannedersem
    evet aynen öyle. ama sanma btn kabahatli sigara nargilenin kokusu bnm içimi bayıyo :P

demek istediğim nargilenin kokusu kalıcıdır ama sigaranınki uçar gider hawalandırma nasıl olsa 1 nargile 40sigara yerine geçiyo.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbula kaç kişi görevlendirebilirler istanbulun nüfusu kaç ölede bşi var

yok yaa bütün mesele ceplerine biraz daha para girsin...nerden insanları gagalayacaklarını şaşırdılar artık
    aynen şöyle imiş ;
    Kanuna göre yetkili kılınan kamu görevlileri, kolluk kuvvetleri, belediye zabıtaları, TAPDK, RTÜK, belediye encümeni, mahalli mülki amir ceza verebilir..

benim söyledğim sadece müfettiş idi galiba veya karıştırıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şöyle imiş ;
    Kanuna göre yetkili kılınan kamu görevlileri, kolluk kuvvetleri, belediye zabıtaları, TAPDK, RTÜK, belediye encümeni, mahalli mülki amir ceza verebilir..

benim söyledğim sadece müfettiş idi galiba veya karıştırıyorum
    tmm kardeş haklısın eywallah da dediğim gibi insan nüfusu kaç..

aslında ii para kırılır yaa bu işten ceza keserimm para wermezsen bana rüşvet istiyorum ayağına
    biz demi girsek

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 sene sonraki nesil için yararlı olacak sigarayı bilmeyecek şu anki duruma göre. Kaldı ki eskiden otobüslerde içiliyordu bizler saatlerce duman içerisinde yolculuk yapıyorduk kimse hatırlamıyor o günleri ? İçen çıksın dışarıda içsin soğuksa soğuk . İşletme sahibinin iki bölüm yapma şansı yok . Yapabileceği açar bodrum katını zemin mi neyse yada çatı katı mı balkon mu olur ne olursa orada içilir ABD tarzı uygulama yer altı . İçmeyen herkes çok çekti kimse anlamaz içmeyenin derdinden

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm kardeş haklısın eywallah da dediğim gibi insan nüfusu kaç..

aslında ii para kırılır yaa bu işten ceza keserimm para wermezsen bana rüşvet istiyorum ayağına
    biz demi girsek
    Rüşvetçi zihniyet olursa yasak tabi uygulanamaz bence

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuna kadar destekliyorum kampanyayı icenin içmeyene saygısı yok çünkü
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uygulama basarısı acısından mekanların o sekilde tamamen ayrılması mumkun degil bu uygulamanın hazırlıkları asamasında ben edirnede saglık grup baskanıydım aynı zamanda ilçe tutun kontrol ekibinin sorumlusuydum. ahahahahah iyikide istifa etmişim şimdi fena patlamısdık yoksa
    Bu durumda gece hayatında yer alan mekanların sahipleri, kıraathane sahipleri, nargile cafe sahipleri, avm içerisindeki restaurant sahipleri ( ki zaten onlar şuan da kaybediyor ) ciddi anlamda zarar edecek hatta yerine göre mekanlarını kapatacaklar.

Özellikle anadoluda bir kıraathanede sigara içilmez ise bizim halkımız o mekana gitmez, eh içenlerin çoğunlukta olduğu da bilinen bir gerçek. Çoğunluk kaybolduğunda da zaten kıt kanaat geçinen esnaf kepenkleri indirir. Nargile cafeler ise olayın apayrı bir yönü, adı üzerinde nargile cafe. İnsanlar oraya nargile içmek için gidiyor. Nargile olmadığında kim neden gitsin? Gidenin 2 adet tost yemesiyle hangi masraf karşılansın?

Sonuç; zümresel özgürlük sebebiyle işsiz sayısında artış olması kaçınılmaz olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 sene sonraki nesil için yararlı olacak sigarayı bilmeyecek şu anki duruma göre. Kaldı ki eskiden otobüslerde içiliyordu bizler saatlerce duman içerisinde yolculuk yapıyorduk kimse hatırlamıyor o günleri ? İçen çıksın dışarıda içsin soğuksa soğuk . İşletme sahibinin iki bölüm yapma şansı yok . Yapabileceği açar bodrum katını zemin mi neyse yada çatı katı mı balkon mu olur ne olursa orada içilir ABD tarzı uygulama yer altı . İçmeyen herkes çok çekti kimse anlamaz içmeyenin derdinden
    sigara içen jenerasyonun yaşı o kadar küçüldüki.. daha doğrusu sigara kullanmaya çok erken başlayan insanlar var. 10sene bnce çok az unutulması için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuna kadar destekliyorum kampanyayı icenin içmeyene saygısı yok çünkü
    o konuda yanlışsın içmeyeninde iene saygısı yok o zmn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar!!! Dunyanin en pahali ve en kotu benzin yada dizelini kullaniyoruz!! Farkindayiz degil mi??? Nedir bu sigara muhabbeti!! Zamlari, yapilan soygunlari unutalim baska konulari tartisalim diye cikan bir yasadir... Avrupa ulkeleri ile herseyimiz esit zaten...Yollarimiz falan cok guzel ulke gulluk gulistanlik icinde issizlik yok, ekonomik sikinti yokk zaten!! Sadece sigara icme uygulamasi sorun yanii LUTFEN!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)