kapsam genişlediği için bu iş için görevlendirilenlerin sayısı arttı yanlış bilmiyor isem istanbulda 400 kişi görevli
sayı fazla heran çıkabilirler..
kapsam genişlediği için bu iş için görevlendirilenlerin sayısı arttı yanlış bilmiyor isem istanbulda 400 kişi görevli
sayı fazla heran çıkabilirler..
Kesinlikle katılıyorum, içenler içmeyenleri rahatsız edemez. Ama içmeyenler var diye de içenler karda kışta kapı önüne çıkartılamaz. Özgürlük sadece belli bir zümre için geçerli olduğunda kelime anlamını kaybeder.
Olması gerekeni yazdım üstteki mesajda. Uygulama bu olmazsa kimse bana kişisel özgürlükten veya toplumsal özgürlükten bahsetmesin. Belli bir zümrenin özgürlüğü yüzünden benim özgürlüğüm kısıtlanmış durumda.
Umarım kâfi derecede tepki gelir de mekanlar içilen veya içilmeyen diye 2'ye ayrılır. Kimsenin de özgürlüğü kısıtlanmamış olur. Zümresel özgürlük toplumsal özgürlüğe döner.
Bir kapalı mekanda özel odalar olur içen istediği zaman oraya gidip içer gelir ya da dışarda içer gelir.
böylece bizim kafe kültürümüzün öndeki açık alanları kapatıp masa koyma adeti de azalmış olur.
süper bir uygulama sonunda rahat edebileceğiz.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
uygulama basarısı acısından mekanların o sekilde tamamen ayrılması mumkun degil bu uygulamanın hazırlıkları asamasında ben edirnede saglık grup baskanıydım aynı zamanda ilçe tutun kontrol ekibinin sorumlusuydum. ahahahahah iyikide istifa etmişim şimdi fena patlamısdık yoksa![]()
10 sene sonraki nesil için yararlı olacak sigarayı bilmeyecek şu anki duruma göre. Kaldı ki eskiden otobüslerde içiliyordu bizler saatlerce duman içerisinde yolculuk yapıyorduk kimse hatırlamıyor o günleri ? İçen çıksın dışarıda içsin soğuksa soğuk . İşletme sahibinin iki bölüm yapma şansı yok . Yapabileceği açar bodrum katını zemin mi neyse yada çatı katı mı balkon mu olur ne olursa orada içilir ABD tarzı uygulama yer altı . İçmeyen herkes çok çekti kimse anlamaz içmeyenin derdinden![]()
sonuna kadar destekliyorum kampanyayı icenin içmeyene saygısı yok çünkü
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Bu durumda gece hayatında yer alan mekanların sahipleri, kıraathane sahipleri, nargile cafe sahipleri, avm içerisindeki restaurant sahipleri ( ki zaten onlar şuan da kaybediyor ) ciddi anlamda zarar edecek hatta yerine göre mekanlarını kapatacaklar.
Özellikle anadoluda bir kıraathanede sigara içilmez ise bizim halkımız o mekana gitmez, eh içenlerin çoğunlukta olduğu da bilinen bir gerçek. Çoğunluk kaybolduğunda da zaten kıt kanaat geçinen esnaf kepenkleri indirir. Nargile cafeler ise olayın apayrı bir yönü, adı üzerinde nargile cafe. İnsanlar oraya nargile içmek için gidiyor. Nargile olmadığında kim neden gitsin? Gidenin 2 adet tost yemesiyle hangi masraf karşılansın?
Sonuç; zümresel özgürlük sebebiyle işsiz sayısında artış olması kaçınılmaz olacaktır.
Arkadaslar!!! Dunyanin en pahali ve en kotu benzin yada dizelini kullaniyoruz!! Farkindayiz degil mi???![]()
![]()
Nedir bu sigara muhabbeti!! Zamlari, yapilan soygunlari unutalim baska konulari tartisalim diye cikan bir yasadir... Avrupa ulkeleri ile herseyimiz esit zaten...Yollarimiz falan cok guzel ulke gulluk gulistanlik icinde issizlik yok, ekonomik sikinti yokk zaten!! Sadece sigara icme uygulamasi sorun yanii
LUTFEN!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)