User Tag List

Sayfa 9/17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
316 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Dumansız hava sahası uygulaması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben cevap yazana kadar benimle aynı şeyleri yazmışsın ztn kimse sigara içenler için birşey yapmak zorunda değil dünyanın her yerinde bu uygulama böyle. Amaç zaten sigara içenmeyenleri korumanın yanında içenlerin sayısını azaltmak. Kökünden kesip atmak sigarayı yasaklamak olur.
    e zaten yaptıkları şey diil şey... farklı bşi diil sdc ellerinde imkan warken nie böle herşeyi anasız babasız bırakıyolar onu anlamıyorum..

Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigaranın savunulacak bi tarafı yok. İçen kişilerin içmeyenlerin ne hissettiğini bilmesi için yaklaşık 1-2 ay hiç içmemesi gerekir. Tat alma koku alma gibi hislerinizin düzelmesi lazım bizi anlayabilmeniz için. Ayrıca zaten dünyada ne kadar gelişmiş ülke varsa hepsinde olan bi uygulama Türkiyede uygulandığı için neden içenlerin bi kısmı rahatsız oluyor? Ayrı odalar olsun muhabbetide saçma geliyor açıkçası. Sonuç olarak bi ortamda 2 bölüm varsa siz sigara içiyorsanız arkadaşınız sigara içmiyorsa siz ayrı yere arkadaşınız ayrı yeremi oturucaksınız? Ya da diyelim birisi sigara içiyor yanında çocuğu var 5-6 yaşında. Sigara içilen yere sokup neden yeni nesilleri zehirleyelim?
    bazı araştırmalar sonucu anne baba sigara içiyor ise çocukta belli bi süreden snra başlıyor ztn. gel gelelimki yeni jenerasyonlar bilinçsiz olduklarında sadece menfaat ve özenti üstüne kurulu bir gençliğin yetiştiğini düşünürsek bize gerek kalmıyor zaten zehirlememiz için.. ben denk geldiğim ortamlar ve gördüğüm gençleri kast ediyorum genelleme yapmıyorum gençlik hakkında ama bu bnm bahsettiğim menfaatçi özenti parayla herşeyi yapan gençliğin de hafife alınır bi yüzdeliği yok maalesef.

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Home party yapacak mekan bulamayana kadar

Benim için problem sadece gece klüpleri ve fasıl yapılan mekanlar. Kışın home party yaparız arkadaşlarımızın yazlıklarında, yazın mekanlar açık havada olduğundan zaten sorun yok.
    İmkanlarınız doğrultusunda ne kadar yaratıcı olabilirsiniz bilmiyorum ama 10 tane malikane veya küçük kış evi veya yazlık eviniz olsa bile home party sonsuza kadar sürmez insanlar için her türlü bir restoran'a gideceksiniz, yani insanlar sıkılır demek istiyorum . Neyse hayırlısı olsun...

dR.selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım biz iyi birşey demiyoruz sigaraya, ama kesip atamıyorsun işte, araba nasıl benzinsiz gitmiyorsa, benimde sinir sigarasız geçmiyor, tedavi etsin bırakalım, ne akapunkturcuya gittim ne igneler batırtdım, birsürü sigara bırakma ilacı aldım fısss, etsin tedavi bırakayım meraklısı degilim.
    bu konuda haklısın sigaranın bagımlılık yapma gücü uyusturucuyla aynı seviyededir ve tedavisi imkansız olmamakla beraber cok da kolay degildir.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu biraz öküz dağa küsmüş dağın haberi olmamaış deyimini aklıma getirdi Türkiye de kac tane yerinde protestonun işe yaramadıgını goruyoruz. boyle yanlısı bilerek savunuan bir protestonun işe yarıycagını hiç sanmıyorum. kendi cebine zarar olur bence yapanların.
    60 lira problem teşkil edecek bir meblağ değil. Protesto da sadece keyif almamız amaçlı. Neticede asıl ve gerçek protesto o mekanlara gitmeyecek olmamız.

Öküz olarak dağa küsüp o dağa gitmediğimizde dağ sahibinin cebine daha az para girdiğinde veya mekanını kapatmak zorunda olduğunda ( özellikle kıraathane ve nargile cafeler ) gayet haberdar olur durumdan.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar öyle bir yazıyosunuz ki sanki sigarayı 24 saat sürekli içmek zorundaymışsınız gibi. halbuki 5 dakikada içersin biter sonra ne yapıyosan devam edersin.

bunun zina ile alakası yok bu direk tecavüz olarak nitelendirilebilir. benim soluk alma hakkıma tecavüz ediliyor.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak1818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 ay sürer en fazla çok uzun sürmez bu olay patlak verir bir yerden
    patlak vermesine gerek yok kesin gece klüpleri falan illa bi yolunu bulurlar

ki çamlık(bostancı sahil) çay bahçesi çoktan halletmiş
    kim takar yasağı diyo geçenlerde konuştuk ta (bostancı karakol polisleri öğlen burda yemek yiyo idealtepe maltepede aynı şekilde bize dokunmazlarrr dokunurlarsa keyifleri bilir bütün ramazan boyunca burdalar senelerdir dedi)

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fasıla ,clube eğlenmeye gidiyorusunuz kıç baş yerinden oynuyor sigarasız da oynar Avrupadaki mekanlarda yasak ama millet dibine vuruyor eğlencenin

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeyore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e zaten yaptıkları şey diil şey... farklı bşi diil sdc ellerinde imkan warken nie böle herşeyi anasız babasız bırakıyolar onu anlamıyorum..

bazı araştırmalar sonucu anne baba sigara içiyor ise çocukta belli bi süreden snra başlıyor ztn. gel gelelimki yeni jenerasyonlar bilinçsiz olduklarında sadece menfaat ve özenti üstüne kurulu bir gençliğin yetiştiğini düşünürsek bize gerek kalmıyor zaten zehirlememiz için.. ben denk geldiğim ortamlar ve gördüğüm gençleri kast ediyorum genelleme yapmıyorum gençlik hakkında ama bu bnm bahsettiğim menfaatçi özenti parayla herşeyi yapan gençliğin de hafife alınır bi yüzdeliği yok maalesef.
    yalan o araştırmalar günde ailemin toplamda içtiği sigara paket sayısı 3 ün altına inmez hayatta hatta yukarda yazdığın bulutlardan oluo ciddi ciddi ama içmiyorum içmedim içmemde başlaması bi eziyet ztn. Size nasıl bir imkan sağlamaları gerekiyor orasını anlamadım ben?

nightkids_han
    Misafir
    sigara hiç üretmesinler bence
    esrar yasaksa sigarada yasak olsun üretimi olmasın

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rahatsız edilmeyecek mekan falan hikaye şimdiye kadar yapıldı da ne oldu aynı mekanda iki masa içilmeyen gerisi içilen gibi komik durumlar oluyordu yada hiç olmuyordu hepten yasaklamak en akıllıca yoldu ve oldu bu yasakta imzası olanları tebrik ediyorum.
    Yurtdışında bulunan arkadaşlarımız oradaki sigara yasaklarının uygulanma şeklinden örenk verseler keşkede örnek olsa
    Medeni tüm ülkelerde bu yasak var arkadaşlar
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 lira problem teşkil edecek bir meblağ değil. Protesto da sadece keyif almamız amaçlı. Neticede asıl ve gerçek protesto o mekanlara gitmeyecek olmamız.

Öküz olarak dağa küsüp o dağa gitmediğimizde dağ sahibinin cebine daha az para girdiğinde veya mekanını kapatmak zorunda olduğunda ( özellikle kıraathane ve nargile cafeler ) gayet haberdar olur durumdan.
    bu hükümet sayesidne ne cok işyeri kapandı biliyorsun, bunun için birsey yapıldıgını hatırlamıyorum. sence bahsettigin sebeplerden oturu birsey yapılcak mı? ben sanmıyorum. eger bi umudun varsa devam et. hatta diğer konular için de ben yanında olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fasıla ,clube eğlenmeye gidiyorusunuz kıç baş yerinden oynuyor sigarasız da oynar Avrupadaki mekanlarda yasak ama millet dibine vuruyor eğlencenin
    sigara içen birinin londrada kışın en soğuk gününde kıçının başının oynayıpta snra çkıp sigara içmesini bliyorum... 2 gün snra zatüre teşhisi konuyo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avrupadaki mekanlarda yasak ama millet dibine vuruyor eğlencenin
    Yav lutfen avrupada falan cok ulkede serbest!! biz dunyada 6. ulkeyiz!!!
    Sanki butun avrupa sigarayi birakmis sadece biz iciyoruz bundan dolayida bizi ABye almiyoolar!!

nightkids_han
    Misafir
    eeyore : yazık yani inan yaş 21 sawunduğun konuyu görünce , saçma geliyor , bırak sigarayı yaş daha erkenken .....

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

gece klüpleri yolunu coktan buldu bile

Herkez baksın dalgasına ( Dragger Smile )
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hükümet sayesidne ne cok işyeri kapandı biliyorsun, bunun için birsey yapıldıgını hatırlamıyorum. sence bahsettigin sebeplerden oturu birsey yapılcak mı? ben sanmıyorum. eger bi umudun varsa devam et. hatta diğer konular için de ben yanında olurum
    Elbette umudum yok, elbette nargile cafenin veya kıraathanenin kapanıp insanların işsiz kalmalarının tayyibin umrunda olmadığını biliyorum. Allah bu kıraathane ve nargile cafe sahiplerine kolaylık versin demekten başka birşey gelmez elimden. Ben sadece yapılan iş ve gerçekleşecek sonucu gösteriyorum, yapılanın doğru olmadığını belirtiyorum. Ek olarak da sadece yanlış diye bağrınmıyorum, alternatif öneride bulunuyorum.

Yapacağım parasını içip içme olayı sadece beni tatmin edecek bu da kafi, 60 lira verebilirim bu tatmin için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav lutfen avrupada falan cok ulkede serbest!! biz dunyada 6. ulkeyiz!!!
    Sanki butun avrupa sigarayi birakmis sadece biz iciyoruz bundan dolayida bizi ABye almiyoolar!!
    sen bnu her sayfa başına bence yaz unutuluyo

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bukadar katı olarak avrupanın hangi ulkelerinde uygulanıyor ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak1818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 ay sürer en fazla çok uzun sürmez bu olay patlak verir bir yerden
    ben havalimanında çalışıyorum orda 2 adet otobüs duragı var, etrafı cam ile kapalı, bizim depoda ürünleri taşıyan işçiler işten çıkınca o duraktan otobüse biniyorlar, yine bir akşam o durakta otobüs beklerlerken günün yorgunlugunu atmak için sigara yakmışlar 2 dk sonra zabıta evet beyler kimlikler deyip cezayı yazmış ve açıklamış, burası ortak kapalı alan yanları acık olsaydı ceza kesmezdik demiş ertesi akşam aynı işçiler orda sigara içiyordu yanlarından gecerken araçla durdum , olm delimisiniz bidaha ceza yazcaklar dedim, içlerinden biri abi cezayı kapalı alanda yazıyolar bak biz yanları açık yerdeyiz dedi, allahım birde baktık otobüs duragında yanları kapatan camlar yok ee cezada yok türküz sorun göbek adımız çözüm adımız
    dipnot : bu arada ceza t.c kimlik noya yazılıyor, ve maliyeye yatırılıyor, aynı araba cezası gibi
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)