User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: arkadaşlar acil yardım edermisiniz....

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al bı dızel makıne bak keyfıne ugrasma sanayılerde felan

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım atmosferik bi araç değil turbolu bi araç alıyorsun +arabayı aldığında illaki orasını burasını düzeltmek zorunda kalacaksın cebindeki parayı son kuruşuna kadar araca yatıracaksan diğer masrafları nasıl yapacaksın

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Macera arama bence al bir 10-12 arası bir araç. Madem değiştiricem diye istiyorsun. cebinde de az para kalsın. Bütün para araca yatırılır mı yaw?

Kul yapısı sonuçta.

HER an HER şey olabilir!
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda kullanıcısı isen honda sonrası cok agır gelir bence de...

Öyle yagını suyunu koyayım gitsin sekli otomobiller degil malesef...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart kullanımda motoru duzgunse ole aman aman bı masrafı olmaz sx ın ama dedıgın gıbı avans tan falan cekıs dusmez arac problemlı ıse hıc bulasma yanına koycak paran yoksa subaru ımıs 200sx ımıs bunlar cok keyıflı ancak bıraz masraflı arabalar

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ........................

seymansarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlarınız için çok teşekkürler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ne olursa olsun alıcam bu arabayı gerekirse gece gündüz çalışıp toplıycam çiçek gibi yapıcam tam anlamıyla JDM oluncaya kadar durmak yok..
    hayallerimin arabasına bu kadar yaklaşmışken duramam.. =)

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen kafaya koymussun almayi zaten buradakiler ne derse desin fikrin degismeyecek. hayirli olsun o zaman simdiden... sonradan pisman olursanda boyle bi hal tavir davranis durumunda 200sx'leri kotuleme yeter

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mutlaka biryerlerinden birseyler cıkar manasında soylemiştir mustafa en mantıksı söylendigi gibi bir nissan servisine goturup consalta baglatmak inşallah gönlünce olur
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmim yazmim dedim ama.... özel diferansiyel neymiş bir sor. bide mantıklı düşün, kalbinle değil. almak isteyebilirsin ama motoru ne durumda. 195binde bi araba naparsan yap yorgundur. motor toplamanın hesabını yap. ondan sonra 2sene beklersin para biriktircem diye, e noldu hevesine içinde kaldı. kalbinle değil beyninle düşün. hesabını kitabını yap en kötüsüne alıştır kendini. alcaksanda adam gibi baktır herşeyini gör. masraflarını tek tek çıkart fiattan düşürt, başka türlü sana gelmez bu araba.
    Sakin güç...

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görke bende yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım. Arabada olan özel diferansiyel değil bu arada ÖZEL DEFRENISAL var Muhtemelen bizim daha anlayamadığımız acayip bir teknoloji bu. Adam S14 GURU.

Hocam benim tavsiyem şu olur iyi kotrol ettir. Başta arabanın parçalarının isimlerini bile söyleyemeyen adam oldumu, bende bir huylanma titreme oluyor. Bu hayra alamet değil. Hırsla ve arzuyla araba almaya gitme. Zaman ver. En güzellerini alırsın emin ol. Forumda aktif ol sana yardım edecek s14ten gerçekten iyi anlayan çok.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmim yazmim dedim ama.... özel diferansiyel neymiş bir sor. bide mantıklı düşün, kalbinle değil. almak isteyebilirsin ama motoru ne durumda. 195binde bi araba naparsan yap yorgundur. motor toplamanın hesabını yap. ondan sonra 2sene beklersin para biriktircem diye, e noldu hevesine içinde kaldı. kalbinle değil beyninle düşün. hesabını kitabını yap en kötüsüne alıştır kendini. alcaksanda adam gibi baktır herşeyini gör. masraflarını tek tek çıkart fiattan düşürt, başka türlü sana gelmez bu araba.
    Arkadasımız sana en guzel tavsıyeyı soylemıs. Acele etme arac sahıbının yanındada bukadar heveslı durma bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki tamam salı günü gidiyorum.motoruna baktırıcam serviste. ufak tefek eksikleri var zaten iç döşemede bir kaç yırtık ön camda hafif çatlak.
    bakalım fiyatı biraz daha düşürebilirsem kar kardır. Allah yardımcı olsun bana artık..

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 liralık 200K kmde bir sxin durumu bence fiyatdan belli, insanlar boşunamı revize edilmiş sx lerine 30-40 lira çekiyorlar.... ayrıca yıllardır sx ler hakkında bir sürü konu var takip et bence...

Ayrıca istediği kadarda temiz olsun bu tarz bir araba alacaksan cebinde sağlam nakitin olacak, nereden ne çıkar hiç belli olmaz, yetkili birçok servisin bile bu araçlar anladıkları meçhul çünkü....

Civic EK EG toplamaya benzemez SX ler ayrıca... bir sorunu varsa yer bitirir seni...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en temiz s13 bile yeri geldimi kiytirik bi arizadan 4-5bin yiyor diyede eklemeliyiz bence. tum parami baglayacam diye bi ibare kullanmasaydin git arkana bile bakmadan al tum hevesini sonuna kadar yasa derdim ama.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sınırlı bütçeyle sx alınmaz he 25 30 000 se bütçenin sınırı alınır da 17 000 1800 hatta 20 000 se tawsiye etmem
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en temiz s13 bile yeri geldimi kiytirik bi arizadan 4-5bin yiyor diyede eklemeliyiz bence. tum parami baglayacam diye bi ibare kullanmasaydin git arkana bile bakmadan al tum hevesini sonuna kadar yasa derdim ama.
    yazdığınız o kadar yanlış ki. hiç bir araba kıytırıktan bişeyden 5bin yemez. temiz diyince siz ne düşünüyosunuz tabi orasını bilemem. yıkanıp temiz durmasımı sizin için? eğer motor içi problemsiz ise onun haricinde çıkan hiç bi kıytırık arıza 5bin yemez. öyle olsaydı kimse s13e s14e s14a ya binemezdi. yanlış yazılar yazıp insanların kafasını karıştırmayın. lütfen daha bilgili özenli yazı yazın rica ediyorum.
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığınız o kadar yanlış ki. hiç bir araba kıytırıktan bişeyden 5bin yemez. temiz diyince siz ne düşünüyosunuz tabi orasını bilemem. yıkanıp temiz durmasımı sizin için? eğer motor içi problemsiz ise onun haricinde çıkan hiç bi kıytırık arıza 5bin yemez. öyle olsaydı kimse s13e s14e s14a ya binemezdi. yanlış yazılar yazıp insanların kafasını karıştırmayın. lütfen daha bilgili özenli yazı yazın rica ediyorum.
    servisden on numara diye rapor alinipda alinan bir s13e once turbonun yag vermesi sonrasinda ise yatak vurmasi sonuycu cebinden seninden para ciksa sende boyle yorumlar yaparsin. yikaninca temiz olmadigini bilecek kadar cok araba kullandim degistirdim rahat ol sen. neyin ne oldugunu bilecek kadar sanayi tozu yutup camurundan ayran yapip ictik cok sukur. sonucda kapali kutu kim araba alirken motoruna garanti verebiliyor ? tertemiz mis gibi on numara deniliyor bi yanlisda bi hatada blok patlatiliveriyor yapacak bisii yok ama kullanici hatasi de ama kapali kutu de ne dersen de ? piyasada emsalleri 30-40 bin isterken 15bine alinabilecek bi s14 icinde 5000 lira cepde durmasi gereken bir miktar bence. kiytirik derken nerden ne yapacagi bilinmeyen tahmin bile etmedigin anda oluveren anlaminda kullanilmisdi. yoksa cam fiskiyesinin hortumu yirtildi gitti 5000 lira anlaminda degildi. su yukaridaki cumleden akillar karisacak kadar anlam cikaran varsa dahada buraya yazmam zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)