Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
servisden on numara diye rapor alinipda alinan bir s13e once turbonun yag vermesi sonrasinda ise yatak vurmasi sonuycu cebinden seninden para ciksa sende boyle yorumlar yaparsin. yikaninca temiz olmadigini bilecek kadar cok araba kullandim degistirdim rahat ol sen. neyin ne oldugunu bilecek kadar sanayi tozu yutup camurundan ayran yapip ictik cok sukur. sonucda kapali kutu kim araba alirken motoruna garanti verebiliyor ? tertemiz mis gibi on numara deniliyor bi yanlisda bi hatada blok patlatiliveriyor yapacak bisii yok ama kullanici hatasi de ama kapali kutu de ne dersen de ? piyasada emsalleri 30-40 bin isterken 15bine alinabilecek bi s14 icinde 5000 lira cepde durmasi gereken bir miktar bence. kiytirik derken nerden ne yapacagi bilinmeyen tahmin bile etmedigin anda oluveren anlaminda kullanilmisdi. yoksa cam fiskiyesinin hortumu yirtildi gitti 5000 lira anlaminda degildi. su yukaridaki cumleden akillar karisacak kadar anlam cikaran varsa dahada buraya yazmam zaten.
''en temiz s13 bile yeri geldimi kiytirik bi arizadan 4-5bin yiyor diyede eklemeliyiz bence.''diye siz demediniz mi? yatak vurması tubonun yağ atması kıytırık bir arıza değil büyük bir sorun olur. çok araba kullandınız veya sanayiye ne kadar girdiniz diyede sormadık ki biz. s13için tahmin edemiceğin şeyler harcadım. ama gereksiz şeyler asla söylemedim arabayla ilgili. o yüzden bu arabalarla ilgili yaşanabilcek her deneyimi yaşadım. veya x bi 200sx alınınca kenarda para olmasına itiraz eder bişey yazmadım. akla sığabilcek fiatlara 200sx alıp bakımlarını düzgün yaptıran ve gönül rahatlığıyla kullanan çok arkadaşım var. 200sx ile ilgili bilgisiz olup herhangi bir yorum getirmeyin.