valla mehmet o ek kablolar nasıl tutusmamıs hayretttt
Printable View
valla mehmet o ek kablolar nasıl tutusmamıs hayretttt
oncelıkle gecmıs olsun mehmet ben zamanında özhanada ıs yaptırdım golfumuu asırı bır sekılde yukledık menmun kaldım astra gtc vardı onuda veysele yaptırdım onuda cıddıı bır sekılde yukledık aracıı guzel ıscılıkler cıkarttılar hatta zamanında ankaraya yarısmaya bıle gıttık
ahuauha gel cumartesıden kalma vişne suları verıyım :)
valla ulu acık yazmak ıstemıyorum bundan once arabamı kımın yaptığınıda herkez bııyor, kı araba boya ıcın komple sokulduğunde eskı kabloları kullanmayalım dıe konusmuştuk ne kadar kablo parası verdığımı ben bılırım ama akşam gordunuz kapı otomatığı kablosu gıbıydı butun kablolar hepsi ek ve her ekte başka renk elektrık bantı var fantezı apmışlar bırraz...
yiite gitseydin ii tesisat doserdi:D
benim suzukinin işlerinide özhan lar yapmıştı özellikle yüklü sistemlerde ek diye bişi olamaz yangını falan bırak parazit yapar ve dediğin gibi o kabloların ne anasının dini para olduğunu bi satan bide alan bilir :D
şirin evler tarafında vural elektronik abdullah (apo) işini gayet iyi yapan bir usta 5-6 senedir giderim başkalarınıda yönlendiririm daha şikayet etmedim edenide görmedim...
düşünürsen pm atarım adresini telini..
Çok geçmiş olsun yaa..Gercekten ciddi dikkat edilmesi gereken bi husus..Ufacık bi kıvılcım çıtlamasına bakar..
Allah korumuş..İnşallah istedginiz gibi olur icinize siner;)
Bugun arabayı Özhan abiden teslim aldım bitmiş araba vallahi montajın ne kadar onemlı olduğunu analdım benım arabam bugune kadar hıc calmamış ses gayet net ve derınden cıkıyor bu sorunuda cozmuş oldum yanı sonunda, ılgılenen yardımcı olmaya çalışan herkeze tesekkurler...
Siz siz olun iş bilen ustalarla çalışın...
gerginlik olmasn lütfen