avcılarda kime yaptırdın ? yada hangi ustaymıs o şekilde aydınlatmadan elektrik alan merak ettim :)
Printable View
isim vermiyim şimdi burada :)
tamam veriyorum :)
orayıda biliyorum benim arkadaşımda var Sefa kırmızı 306 :)
senin bahsettiğin yeride biliyorum işciliğide ne yazzıki o şekilde biraz ama hala oranın ismini verenler var her neyse kimseyi kötülememek lazım :) (sefaya selamlaR )
evet kesinlikle orayıda tavsiye ederim civic hb yi sıfır daha parktan teslim aldım oraya goturdum mid,anfi,bass kapasitor herşeyimi orda çok güzel bir şekilde orjinal sisteme taktılar sonradan gittim bi anfi bi mid daha taktırdım hala daha kullanıyoruz 2 sene oldu herşeyiyle sorunsuz ;)
Ankara'da olsanız hertürlü desteği verirdim :) Ben tesisatcı değilim ama okadar çok buişin içindeyimki nedir ne değildir herşeyi öğrendik tesisatcı abiler sayesinde :D
en güzeli 1 bas 2 mid 2 amfi birde ps3 :D motor sesiyle ilgili olarak sunu söyleyim kabloların izalasyonu iyi yapılmazsa aracın kendi şase kablolarına yakın olursa felanda ses geliyor diye biliyorum :) antalyada olsan ışık car audio derdim :D
Abi çok sağol teklifin için benım uygun bir garajım var dert değil orada komple sokebilirz aracı su anki problemim teyıbımı açtığımda tavan lambam yanıyordu daha sonra 'adını tam bilmiyorum bobınlerın oradakı bir kablo herlade' kopmuş onu yapalım olcak dedıler ama 15 gun yatırdıalr arabayı benımde canım sıkıldı aldım arabayı ama parazıtı zaten hıc cozemedıler 3 gun kesılıp yenıden başlıyordu sıkıntılarım bunlar yanı birde arka bagajdakı bır kaç oturma yeri..
Herkeze tesekkurler ılgınız için hepsini not alıyorum tek tek değerlendiricem..
Woice gerçekten çok iyi hem sana yakın hemde denemedende fayda var.
Aynı şekilde Extreme Sound Özhan abininde işçiliği çok iyi
yarın bir Özhan nın yanına uğrıycam onunla konusıyım..