SpeedSound Erdoğan bey.
Printable View
SpeedSound Erdoğan bey.
Almışlar mı? :D Adamların hayatı Pitbull olmuş. Çekim yapıcaz, flash patlamıyordum. Bu ne lan tripodun ayağını indiriyorum yanımda hırlayan bir canavar hahaha :D Saner diyo, bu seni de benide yer valla diye.
Mehmetcim cumartesi daha yakından konuşuruz bu problemini. ;):icon_tup:
bahcelıevlerde dırek Woıce veysel abi, yada Özhan abi. İkisinden baska bı yere gıtme...Essen sound da o bölgedeki en ıyılerden. Ayrıca Ay-ER de tesısat konusunda artık 10 numara ısımlerden. SQ ısteyen veya ust duzey ıscılık ıcın Woıce. SPL konusunda da AY-ER öne çıkan ısımler :=)
ben bugün veysel abinin yanındaydım benim çarşamba pazarı olan kablolarımı toparladı biraz :) senide söyledim bekleriz dedi :)
:) Gel Saner benim arabayı sana veriyim sen götür bir de o zman tekrar konuşalım ;)
Şimdi Özhan abinin yanından geldim zaten konuşması bile iç rahatlatıcı Pazartesi verıcem ona gerkenlerı yapıcak..;)
Sana bir şey dediğim yok yanlış anlama sakın..:icon_tup:
Ahahaha adam bin pisman olmus, sen orayı tavsiye ediyorsun Saner alemsin :D
ahahahha dragger smile '' ;) '' değişmiş bakıyorum nedeni ne acaba :)
Gel işteyim ben birazdan gidicem tekrar beraber gidelim olmazsa..
Pazartesi beraber gidicez zaten ben senın adına coktan plan yaptım bielel hehe :)
Araba su an Özhan da valla adamlar sokup bana gosterdıkçe sok oluyorum ellı tane ek var kabolarımda o araba nasıl anmamış tutşmamış hayret edilir...
Gerçi safety car olduğumda pistte tutuşmuştuda şukur orda mudahele etmiştık hemen...Aracına tesısat yaptırmak ısteyenlere tavsıyem olsun sakın kablolarını gozlerıyle gormeden kabınlerı falan oturtturmasınlar dun akşam hatta bızımkılerle hep beraber gorduk bagajı sok olduar bunlar nasıl kablolar diye...
aynen oyle kablolar bi felaket sürekli yama bayağı elektrik bandı kullanmışlar :D
Mehmet süprizlerle dolusun. Geçmiş olsun allah korumuş.
Geçmiş olsun Mehmet.Üzüldüm valla bu kadar çok sıkıntı yaşamana.Göz var göz ;)
Birilerine sadaka ver o kadar yamalı kabloyla başına bişi gelmedi diye hatırlarsanız geçenlerde başbakanlık korumalarının bir aracı elektirik tesisatı yüzünden edirnedeyanmıstı Senin arabadada bi o kadar tesisat var . Elektirik işi çok sakat vallahi en tırstığım şeydir... :confused:
Aradıgın ustayı bulmanda sevindirici ... :icon_tup:
sürekli yaparmış akşam 2 bira ısmarla o zaman :D