arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. 34 er 853 plakalı linkini aşağıda veriyorum.
aracın geçmişini yada hakkında bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsursa çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/orjinal_de...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. 34 er 853 plakalı linkini aşağıda veriyorum.
aracın geçmişini yada hakkında bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsursa çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/orjinal_de...XQQdisplayitem
Sizin gibi damdan duser gibi yazan uyelere hiç cevap veresim gelmiyor.
KA Style
kusura bakmayın gerçekten aracı yarın almayı düşünüyorum. dün baktırdım ama buradaki insanlara güvendiğim için yorumları gerçekten benim için önemli..
heyecanımdan kendimi tanıtmadığım için özür dilerim..
üyelik tarihim gözükmüyomu ben epeydir takip ediyorum siteyi.
bu arada arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen ben şu anda kritik bir durumdayım ve sadece yardımınızı istiyorum, aynı durum hepimizin başına gelebilir..
eğer olursa cebimdeki son parayı bu arabaya yatırıcam gerçekten benim için kritik bir durum.. para kolay kazanılmıyo eğer araç buyuk sorun çıkartırsa altından kalkıcak bütçem yok..
da dostum iyi hoş yazmışsın o zaman bi 40-50 lira vereceksin adam gibi bir nissan servisinde baktıracaksın arabaya sonuçta hem mekanik hem kaporta sana söyleyecekler.
avans mavans bana kalırsa hikaye ....kardeş tanımaya gerek yok...sen goturcen nissan servisine bana söyleyin neyi varsa parasını verıyım sordugum sorulara cevap verin dicen...turbo yag verıyomu kompressorlerı nası cıkıyo aracın deişen parça falan baktır...yani bunadn snra bilinsede bilinmesede onemlı deıl ...burda arabası olan çoğu kişide böyle almştır yani
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Arkadaşların dediği gibi en sağlıklısı aracı ekspertize sokmak.
Ama cebindeki son parayı vereceğin bir araba olarak uygun olduğunu düşünmüyorum.Her ne kadar servis ok dese de, 15 yıllık bir araç aldığını ve çıkabilecek sorunların standart atmosferik bir araçtan farklı olacağını da hesaba katmalısın.
işmi arıyon kardeşim sen başına kenarda hiç paran yoksa alma bence bunların ne zaman nerde ne cıkarcagı belli olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)