oo çok sıkı görünüokapak güzel
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kapak ve içerik çok güzel gözüküyor gerçekten..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
herzamanki gibi dolu bi içerik ama bu seferki kapak gerçekten bomba olmuş
elinize sağlık![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yine muhteşem bir sayı olmuş kesin alıyoruz bu sayıyıda![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
1.kapak bomba bombasırf o kapak için alacam
www.egeturbo.com
Turbo asker
Kacari yok, bu sayi da alinacak.. Bir sayiniz da bu kadar guzel olmasin be nazar degecek valla, masallah, eline saglik tum emegi gecenlerin..
Görseller harika, içerikte öyle .... Bugün gazetecileri gezdim bulamadımAyrıca okumadan mutlu oldum bide okusam
![]()
Herkese yorumlarından dolayı teşekkürler. Beğenmeniz bizi gerçekten sevindiriyor. Artık yurt dışındaki dergilerin çok önündeyiz. Hem tasarım, hem içerik hemde araç kalitesi olarak. İnanın her ay takip ediyoruz yabancı dergileri. Hepsi işi iyice bozdular. Geyik konular yapıyorlar ve çıkarttıkları araçlarda neredeyse caddede gezen araç yok. Hepsi ya race car ya da saçma sapan aksesuarlı araçlar.
Kurunun yanında yaş da olur her zaman. Kimi performansı sever kimi body kit'i. Onun için Citroen Saxo da body kit sevenler için iyi bir alternatif. Aracın önü EVO9'dan esinlenildiği gibi APR'nin komple body kit'i de büyük oranda uygulandı. İşçilik çok iyi. Zaten bir çoğunuz aracı İstanbul Tuning Show 2009'da standımızdan hatırlıyorsunuz.
Diğer tüm araçlar da gerçekten kaliteli. İnanın her ay araçları seçerken çok zorlanıyoruz. Nihayetinde bizde aranızdan biri olduğumuz için isteklerinizi biliyoruz ve dergiyi hazırlarken bu yolda ilerliyoruz.
Bu ayın önemli konularından biri de son zamanların meşhur konusu Drift box verileri ya da ismini sıkca duyduğunuz DBN. DBN verilerini artık sizde rahatlıkla yorumlayabileceksiniz. Özgün'ün anlatımıyla gerçekten bu konuda da kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırabileceksiniz.
Soru cevap bölümündeki sorulara da dikkat etmenizi öneriyorum![]()
Loading World's Best Magazine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)