Fırsatım olmadı ama sabah ilk işim dergiyi almak olacak elinize saglık harika bi sayı
100 sayfa ise 99 u mükemmel ama o evo gurunumlu 106 kırması saxo nedir ?
Halk arasında namı diğer doğan görünümlü şahin ....
bence birtek o olmamış geri kalan ne varsa elinize sağlık ....
Yanlış anlaşılma olmasın fikirimiz neyse zikirimiz odur ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
güzel güzel gelişmelerin olması gerçekten çok iyi artık hak eden araçların dergilerde olması çok sevindirici.
emeğinize sağlık arkadaşlar.
Samsa
Buğracım bende bu tip araçları sevmiyorum ama bu yer vermeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Sonuçta anadolu da body kitli araç neden çıkarmıyorsunuz diye sitemde bulunanlar da var. Biz de ne yapıyoruz? Eskiden yer alan Dimma body kitli ya da ferrari tamponlu araçlara değil de bu tip komple proje araçlarına yer veriyoruz. En azından işçilikleri çok iyi. 50 milyar masraf yapmış şimdi bu adam. 50 milyara çok güzel bir araç alıp turbolardık bizler dimi? Ama bu çocuğun hayalindeki araç da buymuş. Bence doğan görünümlü şahin değil de VTI görünümlü 1.4 diyebiliriz![]()
Loading World's Best Magazine...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bu terim çok doğru. Anadoluda dergileri takip eden binlerce abim, arkadaşım, eşim ve dostum var. 100 kişiden 80i inanın performanstan yana değil. Görselliğe daha çok önem veriyor. Kapak olan Evoda sarı jant takıp dergiyemi çıkarmış araba diye tepkiler duyuyoruz. Ama inanın şu saxoyu gören çoğu insan dergiyi emin olun çok kısa sürede tüketiyor. Bu arada tekrar ediyorum bu sayı kaçmaz. Minikslerin her çıktığı sayı arşivlik oluyor![]()
kapak çok fena çokonur elinize kolunuza saglık allah fotograf makinenize zeval vermesin
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)