umarım iptal olmamıştır..:( merakla bekliyoduk..:)
Printable View
umarım iptal olmamıştır..:( merakla bekliyoduk..:)
uygun adım ask'da ızlenılecek gıbı degılmıs:)
Evet galiba sorun var...
Ninja Warriors'u koyarlar, şu güzelim izleyici kitlesi fazla olacak diziyi koymazlar.
Allah'ım şu T.V kanallarına birileri anlatamaz mı? Bakın dünyanın izleyici kitlesi var, bir Ninja Warriors'dan daha fazla rating yapacaklarını bilmiyorlar mı?
program 14:30 da arkadaslar.
inşallah aksilik olmaz bende merak ettim :) 35 dakikası kalmış..
Ben de sizin gibi beklemedeyim arkadaşlar.13:30 denmişti bana da fakat Uygun Adım Aşk'ı izlemekten gına geldi :) Umarım bir aksilik çıkmaz.
aynen uygun adım aşk da izlenicek gibi değilmiş , bende programı bekliyorum , inşallah izlenildiğini farkederler..
yok uygun adım aşktan sonra başka bi dizi çıktı
Yönetmen ile konuştum.FOX'un iç departmanın da ki çıkan karışıklıkdan dolayı program arasına reklamlar koyulmamış.Koyulmadığı için iptal etmek zorunda kalmışlar ve o açığı kapatmak için de dizileri koyma kararı almışlar.
Kaset dün teslim edilmiş.Bu hafta fragmanlarla beraber döndürürler,pazar günü de yayına sokarlar dedi.
Ben ekip adına özür diliyorum böyle bir aksilik olduğundan dolayı.
çok amatör bir hata olmuş..:rolleyes: hayırlısı
bir hafta sonra sorunsuz bir şekilde izlemek dilegiyle :)
uzulmustum izleyemedim diye:D izlemek nasip olur insallh,hadi hayirlis i
Tebrikler Buğra, başarılarının devamını diliyorum.
yanlış hatırlamıyorsam bundan aylar önce tr tuning yada tuning türkiyede turuncu ve LSD kapılı bir honda vardı sölediğin tarz bi projeye aitti ... araçlar yapılıp izleyicilere çekilişle verilicekti falan acaba aynı projemi buğracım..
bu arada güzel bi proje içindesin anlaşılan hayırlı olsun senin içinde sevindim :)
yayınlanacak mı ?
Yeni uyandım ya program yayınlanmışmı:)
Yav Program Ne Zaman Yayına Giricek Acaba :)
program??????
pazar günü 4 saat fox izledim boşu boşuna
Fox bünyesinden çıkartılmış program sanırım.Web sitelerinde eskiden FOX'da ibaresi vardı.Şu an gözükmüyor.
www.extremegaraj.com
Başarıların devamını dilerim kardeşim.
Çok güzel bi proje gercekden beklyıoruz..:)
şimdi fox tv de gördüm , pazar günü 12 de yayınlanacakmış.
Bu çok önceleri trtuning'de yayınlanmıştı. O proje ile bu proje arasında bir benzerlik yok. Geçen seferkinde aracı modifiye ettiler fakat program yayınlanamadan proje iptal olmuştu. Şimdi ise yayınlanacak. Buğracım tebrik ederim şimdiden. Güzel proje ve seninde içinde olmana sevindim.
Evet,yarın saat 12:00'da kesin yayında :) İnternet sitesinin yayın akışında ve Digitürk'te de mevcut.
Teşekkür ederim Onur'cum.
Konuştum.Yarın 12:00'da kesin olarak yayındayız arkadaşlar.Hayırlı olsun.
hayırlı olsun valla foxtayız o zaman 12de:D
Program bitiminde ki bütün eleştirileri bekliyorum.Yönetmen ve proje sahibine hepsi tek tek iletilecek arkadaşlar :)
bugra ben kesin cıkıcam mı sen bilirsin cıkmayacaksam o saatte evde olmayacagım planım bozulmasın :)
Sizin kaset kabul edilmedi maalesef :( Katılımcı söylendiği gibi olmadığı için pek ilgilenmediler açıkçası.
fordum netinmiş zaten org. ben feysten görüp gitmiştim onların oldugunu bilmiyordum onların yaptıgı bulusmadan ne hayır gelir ki zaten :) sağolasın bugra ilgin ve emegin icin;)
yayında şuanda
bende açtım bakalım...hayırlı olsun:)