izledim devam bölümleri güzel olacağa benziyor ama demir abimin jipi nasıl olacak merak ediyorum
Printable View
izledim devam bölümleri güzel olacağa benziyor ama demir abimin jipi nasıl olacak merak ediyorum
yaptıkları pejonun jantları cok kotuydu :D
Paylaşım sitelerinde çıkmadı mı halen?
tekrarı olurmu aceb :D
İzleme fırsatım oldu, program tarz bakımından yurtdışı ile aynı.Ancak bizdeki tek fark geçen olayların ve konuşmaların çok yapmacık olması.Bence muhabbet daha doğal olabilirdi.Ayrıca aracın hazırlanışı daha detaylı olabilirdi.Son olarakta Fox TV yayını sırasında altta "extreme garaj" yazısı olmasından mıdır nedir, programda da sık sık çıkan "extreme garaj" logosu biraz abartı olmuş.
Buğracım geçmiş olsun ve ellerine sağlık
Benim nacizane tespitlerim
-Diyaloglar antipatik
-Hi-Fi cilerin ses tonları çok kötü /çok tiz / filitre ister bence
-Standart çekimlerde kamera stabil değil ve açılar kötü (baştan sona senin çekmen söz konusu değil mi ?
-@ erkan / logo konsusunda haklı / güzel animasyon fakat uzun olduğu için sıkıcı
-@ cem / kesinlikle katılıyorum hatta son sahnede sol arka goruntude arac yarım metre sağa kaydı
-@ onur ziya / haklısın fakat yanlış bir strateji , önemli olan süreklilik
Yağızı seda sayana konuk etseler sadece o bölümü izleriz ve bir dahada izlemegreği duymayız bence bu programdaki amaç sektöre hitap etmek olmalı Foose gibi :)
Vee en onemlisi @ Ufak Buura Rüya bolumunde ablayı aynadan gorunce inan irkildim hatta bir an şaka yapıyorsunuz zannettim ne olm oyle Ferhat GUZEL spec olmuş abla
programdaki amaç sektöre hitap etmek olmalı iyi de sektörü genişletmek için öncelikle sektörden olmayanlar sektörü bi görmeli :) bu konsept iyidir bence
ayrıca bilmem izleyeniniz varmı
pimp my ride ın ilk bölümünü izleyin,sonra da 5. bölümünü izleyin
aradaki farkı hemen göreceksiniz,diyaloglar çok daha yavaş ve basit, araç yapım aşamaları daha az detaylı pimp my ride ın ilk bölümlerinde de...
yavaş yavaş oturur bu tip işler ;)
Umarım.
Konuşucam abi :)
Saol Cem'cim.Canım benim :) Program güzelleşecektir,eminim.
Sanmam fakat takip etmek lazım Fox'u.Belki gece ilerleyen saatlerde olabilir.
Abicim öncelikle teşekkür ederim fakat eğer beni yanlış anlamazsan ki anlamayacağını umuyorum aramızda ki samimiyete güvenerek :) Bir şeyler eklemek istiyorum;
Kameramanlarımız iyi çocuklar.Yavaş yavaş işi öğreneceklerini iyi biliyorum çünkü bir tanesiyle bizzat ilgilenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla.Bir otomobilin nasıl çekileceğini eminim kısa sürede kavrayacaklardır.Çünkü Doruk'un çektiği bazı görüntüler var,yani yönetmenin.Gerçekten başarılı detay görüntüleri alıyor.Benim çektiğim bölümler az çünkü fazla vaktimi ayıramıyorum o yüzden arıyorlar önemli sahnelerde,gidiyorum.Fakat Demir Demirkan'ın geldiği sahneleri çekemedim çünkü müsait değildim.Keşke gitseydim dedim bugün içimden.Animasyon geliştirilecek ve logo konusuna gelince,ikinci bölümü izlemeni tavsiye ederim abi :) Şu an 2 kaset ilerideyiz çünkü.Abla konusuna gelince.Google'a Demet Gönen yazıp görselleri tıklarsan sevinirim :)
Program ilk 13 bölümle beraber eğer yayın hayatına hala devam ediyorsa,inanın oturmuş ve kaliteli bir program seyrediyor olacaksınız.
Resmi Facebook Grubu :
http://www.facebook.com/group.php?gi...3580874&ref=ts
İşte bunu demek istiyorum. Modifiye tutkunları için problem yok zaten. Onlar otomobille yatıp otomobille kalkıyorlar. Bu program, otomobilini A noktasından B noktasına gitmek için kullananlara hitab ediyor. Bence. Çünkü hiç birimiz o jantlar takıldığında, o müzik sistemi yapıldığında ya da air brush yapıldığında heyecanlanmıyoruz. Aksiyon yoksa bizler için pek de ilginç bir yanı yok. Tekrar ediyorum: Bence bu böyle.
ya onur al 2 ye gel kardeşim heyecan arıyosan :D
O değil de...
Şunun nette tekrarı vs yok mu? İzleyemeyneler var, ben de izleyemedim...
Yarışma için arayıp kayıt yaptıran oldumu? Ben kayıt yaptırdım ama öyle kaldı soru cevap bişeyler olmıcakmı acaba:)
fox tv de tekrari bile olsa ben izleyemem.çünkü fox tv yi avrupa uydusundan çikarmislar.youtube veya baska bir paylasim sitesine düserse hbr verin.ancak o zaman izleyebiliriz...
burada 7-8 dk lık demo var ilk bölümden. bende kacırdım pazara gunu fakat bu özet iyi geldi. http://extremegaraj.com/video/index.html
Yarışma için kayıt yaptıranlar;soru ya da herhangi bir şey sorulmuyor.Fox'da ilerleyen günlerde showun tekrarı olacakmış bu arada.
program başladı
Diyaloglar çok kötüymüş ilk defa bu hafta izliyoum.
Abooo....cemil ipekçi ne ayak...bi oraya parmak atmamıstı :D :D :D :D :D
Cemil ters yapıyo elemanlara :D
Heryer Chrome olsun dedi ya :D :D
:) Cemil ya çok ilginç adam
end credits kisminda egzost yaziyor biri duzeltse onu;
dogrusu egzoz :)
Bu hafta pek birşey anlamadım programdan arabada bitmedi.
devamı haftaya diye yazı geçebilirdi bence.
Bitti mi Bitmedi mi anlamadık Boyayı yaptılar yerleştirdiler hiçbişeyi takmadan (jant+ses sistemi vs.) Program bitti...
Bende sonuna yetişebildim, futbol sahnelerini izleyebildim:D:D
ozel mesajla uyaran arkadaslar oldu;
egzoz boyledir beyler,
http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx...F&KELIME=egzoz
(bkz: egzoz)
(bkz: egzos)
(bkz: egsoz)
(bkz: egsos)
(bkz: ekzoz)
(bkz: ekzos)
(bkz: eksoz)
(bkz: eksos)
(bkz: egzozt)
(bkz: egzost)
(bkz: egsozt)
(bkz: egsost)
(bkz: ekzozt)
(bkz: ekzost)
(bkz: eksozt)
(bkz: eksost)
devamı haftaya diye yazı geçti..Fakat program çok ağır kanlıydı böle nasıl desem çok ağır geçiyo program zor seyrettim aslında .Diyaloglara çok önem verilmiş belli ama eksikler daha çok ..Bilmiyorum ya bizim ülkemizde hala erken böle şeyler çok erken..Bir yerden başlamak lazım ama program bana çok vasat geldi tabi bu benim düşüncem ..
link alayım :D:D
sabah 6da dönünce işten uyanamadım haliyle.. :)
gene uyanamadım gene izleyemedim ya :(
varmı link en azından 1. bolumu izleseydim :D
yıne uykuya yenık dustu lınk varsa bende alayım
Kesinlikle sağlam bir düzenleme gerekli. Düzenlemeden kastım animasyon, grafik olarak. Cemil İpekçi'yi kim çektiyse çok flu çekmiş. İzlerken ben yoruldum.
Ekibimiz çok genç fakat inançlı.Ben eminim ki ilerleyen zamanlar da daha güzel ve daha iyi bölümlere imza atılacak.Hala eksikler olmasına rağmen inanılmaz yoğunlukta çalışılıyor.Animasyon ve grafik ile ilgilenen birisi yok.Sadece Doruk anlıyor.Doruk'ta çok yoğun,pek fazla vakit ayıracağını sanmıyorum.Ben bir kaç deneme yaptım,bakalım.
Bu arada,2.bölümde benimle ilgili görüntü,yani çektiğim bir şey yoktu.
bugra sen araçlara video çekip yayınlasan daha çok izlenir begenilir bence :)
2 dk baktım onda da eleman patronundan izin istiyordu bence orda eleman patron muhabbeti çok saçmaydı :D