İzliyorum ben de.. :)
Printable View
İzliyorum ben de.. :)
bunlar aracı sökmeyi bilmiyor gelsinler ben sökerdim :D
sağ kapı önceden boyalıymış boya sökülünce çıktı macunlar ortaya :D
o nasıl bir airbrush keşke yapmasalardı onu :)
Ama guzel gıdıyolar sanayı dıalogları aynen var :)
valla fena gitmiyor program :)
bu yayınlanan ilk bölüm müdür?
evet ilk bölüm
ahahha adamın karısıyla olan diyoloğuna koptum :D:D
bu bölüm buğraya ait belli :icon_tup:
ahauhah Buğra nın cekımlerı ruyalara gırıyor artık :)
Ben begendim valla.. Zamanla hersey cok daha iyi olacaktır.. Emeginize saglık..
Bu arada rüya sahnelerinde calan sarkının adını bilen varsa söyleyebilir mi?
Hayırlı olsun Buğracım .
Başarılarının devamını dilerim.
Bu arada senin çektiğin bölüm rüya olarak yayınlanan kısım mı ?
bende beğendim...zamanla daha iyi olur umarım..tebrikler...
airbrush daha küçük bir bölgeye yapılsaydı,
stoplar zift gibi simsiyah olmasaydı,
siyah yerine daha dikkat çekici bir renk kullanılsaydı
daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
umarım program yayın hayatına devam eder, eminim daha iyiye doğru gidecektir.
Çok teşekkür ederim öncelikle herkese :)
Benim çektiğim bölümler;
Programın ilk başlangıcında herkesin tanıtıldığı ve sağ altta isimlerin devreye girdiği "Garaj Tanıtım" bölümü,
Lamborghini İstanbul röportajında ki araç detay çekimleri,
Aracın bittikten sonra ki tanıtım klibi (rüya vs.).
Bu 3 bölümünde kurgu ve kamera bana ait.
Bu arada çalan şarkı "DJ Tarkan-Feather" fakat internette bulamazsınız.Buraya yüklüyorum birazdan.
Tamam sagol Bugra,bekliyorum.. :)
Güzel program olmuş. İlk program hayırlı olsun. Yarışma içi kayıt yaptım bakalım belki bişeyler olur:D
Şarkı : http://rapidshare.com/files/27632428...remix.mp3.html
İnşallah abi :)
Teşekkür ederim :)
buğra eline sağlık
zaten izlerken rüya kısmının senin elinden çıktığı belli oluyodu ;)
ben unuttum programı başını kaçırdım :( youtube linki falan olursa atıverin buraya :)
bu arada arabayı beğendim,sade olmuş airbrush ı da ben beğendim süper,sadece stoplar clear lens olsa daha iyi olurdu gibi.
sırf program ıcın kalktım:) guzel olmus tabı zamanla dahada ıyı olcagına emınım:)
Maalesef kaçırdım :( youtube'da falan çıkar inşallah.
Keyifli bir program olmuş ilerleyen bölümlerde daha da eğlenceli olacağına şüphe yok.:icon_tup: Proje için pek yorum yapamıyacağım çok bilindik bir araç bende heyecan yaratmadı yapım aşamalarını görmek ekip arası sohbet güzeldi. Bakalım Demir Demirkan'ın aracı nasıl şekillecek :)
Programda emeği geçen Buğra arkadaşımıza başarılar diliyorum kendi HD çalışmalarını izlemiş hayran kalmıştım. :icon_tup:
İlk program için kötü değildi ama iyi de değildi. Garaj içindeki çekimlerde kamera bir o yana bir bu yana oynuyordu. Buğra'nın çekim yaptığı bölümler zaten kendini belli ediyor. Buğracım gerçekten bravo. Programın belkide estetik açıdan en güzel yerleri sana aitti. Aracı hazırlayanlar tanıdık isimler. Bizim tanıdığımız insanlar açıkcası böyle değiller. Biraz yapmacık davranmışlar. Araç seçimi annem beğendiğine göre doğru olmuş. :D Bu program modifiye sever izleyicilerden çok, modifiye ile ilgilenmeyenleri bu işe yönlendirmek için yapılıyor. Şayet bizlerin izlemesini istiyorlarsa herhangi bir aracın motorunu modifiye edip İstanbul Park'da süper sporlarla time trial yaptırırlardı. :) İşte o zaman bu programı kaçırmazdık. Ama bu haliyle kaçırsak da olur kaçırmasak da gibi geliyor. Programın saatini bile unutmuşum :D Allahtan açtığımda aracı yeni bitirmişlerdi ve Buğra'nın çekimlerine geçmişti. ;)
hayırlısı olsun bu hafta yıne varmı program
bendekı teyıp YUMATU zaten bılmıomuusn :)
Buğra cım ılk bolume gore guzel senın cekımlerınde gayet ıyı ama ınş. yarım kalmaz onemlı olan bu ;)
Ama su bı gerçek bızdekı bu modifiye olayları hep replıka ayarında oluyor mesela ordada bı cok yer fıber macunu vs. ile kapandı sanyıdekı ustalarımızın bıraz daha kalıte yukseltmesı gerek benım arabmdada teısat veya medefe ısınden anlamadığım ıcın hep başkalrının yaptığına eyv. dedık ama bır turlu olmadı ıstedığım gıbı hep çatladı kırıldı su an kendım yapıorum tek tek, programdada bu kalıte yakalanır ıns. zamanla ;)
Valla uyuya kaldım şimdi yeni uyandım, YouTube a falan düşerse hemen izleyeyim.:)
ben ne yazikki izleyemedim :( youtube koyan olursa hbr verin izleyelim...
bu haftada program varmı ?????????????????????
uyuyakalmışım ya izliyemedim malesef. yutub a ekleyen olucak mı ?
programı izlemek için kalktım , aracın bitimine doğru yetişebildim , stoplar ve airbrush da hiç yakışmadı arabaya ama beğenen olur illaki , aracın bitişinden sonraki rüya bölümü güzeldi , bence program ilerledikçe dahada güzel olur eksikler giderilir , bide araca zannediyorum motor modifiyesi yapılmadı ?
Teşekkür ederim Can abi.Kusuruma bakma,erken kesmek zorunda kaldım telefonda çünkü acil çıkmam gerekiyordu.Zaten bana ait olan kısımları benim çekimlerimi izleyen herkes anlayacaktır.Çünkü renk ayarları ve çekimler hemen hemen bilindik tekniklerimden :) YouTube linki değilde belki siteye yüklerler.Haberdar ederim.
Stoplar konusuna katılıyorum ;)
Çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim Onur'cum.Beğendiğine sevindim.İlk program olduğu için tabi ki eksikler olacaktır fakat ilerleyen programlarda daha kaliteli olacağından hiç şüphem yok.Aslında programda ki temel amaç dediğin gibi modifiye ile uğraşmayan ya da sevmeyen insanları modifiyeye alıştırmak ve göstermek.Motor modifiyesine pek girme taraftarı değiller açıkçası.Çünkü istiyorlar ki verilen araçlarla insanlar gazlamasın.
Teşekkür ederim Mehmet'cim.Beğendiğine çok sevindim.İnşallah dediğin gibi yarım kalmaz ve bende uzun süreli bu projede yer alırım.Zaten ilerleyen zamanlarda kendime ait bir bölüm olacak "Buğra AKPINAR"diye.Burada içimizden olan araçları tanıtmayı ve ülkemizde yapılan organizasyonlardan görüntülerin olmasını hedefliyorum.İnşallah dediğin gibi gerçekleşir her şey.
Bugünden itibaren her hafta pazar günü saat 12:00'da ekranlarda olacak.Zaten Fox'un resmi web sitesinde de programlar kısmında program mevcut.
Teşekkür ederim Sinan'cım.Tabi bir çok eksiklik var ve ilerleyen bölümlerde bu eksikliklerin hepsi giderilecek inşallah.Motor modifiyesi yapma taraftarı değiller.Sadece görsellik üzerine her şey.
2 hafta üst üste baktım yayınlanmadı :D bu hafta uykuda yakalandık :)
Buğra bi zahmet yükleyin, izleyelim :)
Programın belirli bi konsepti var sanırım gittikçe daha güzel olacagından şüphem yok.
Tek eleştirim , aracın before- after görüntü geçişleri çok basit olmuş , sabit kamerayla yapılmalı oralar.