aıle cay bahcesı dıyelım..Servısı pek ahım sahım olmayan yaz gunu sıcak ıcıcek servıs edılen bıyer:D
Printable View
kendın pısır kendın ye ıcın polenezkoy-cumhurıyetkoy u onerırım:)
bebek mıdpoınt yemeklerı gercekten guzel:)
avcılar tropicano yı tek gecerim.deniz manzarası süper, mekanda çapulcu yok.
hemen yanında yıkamacıda var hizmet süper, hem cayını biranı iç, hemde araban yıkansın 2 si bir arada :)
Hamur iş :)
yemek:dönerci ali usta,maltepe sahil kfc,birde balık restaurantı vardı sahil yolunda tekne içinde yemek yiyorsun pek dikkat etmedim hala varmı bilmiyorum
cafe:maltepe yalı,
kahvaltı:yeditepe ünivestesinin fındıklı kapısının az ilerisinde köşede orman içinde bi yer var sabah güzel oluyor
Bira içmeye Yeşilköy Mint'e giderdim ama işletmecisi değişti sevmedim gitmiyorum artık.
Taps'e kaldık napalım :)
balkon
yeşilköy polat otelin sağ çaprazında kalıyor hatta karşısında desem yeridir , yeşilyurt spor klübünün ilersinde sağda
Alaturka
Bahçelievler yayla'Da yaşam hastanesinin tam karşısında kalıyor
alaturka ve teria gibi değil elbet :) nargile 15 mi 18 liramı öle bişeydi kanka :)
güngörende oturn varmı?Mehtap pastanesi uzaktan akrabam olur.biz arnavutlarda akrabalık bitmez gerçi :)giderseniz selam söyleyin.
ortaköy hib cafe teras katında yaz akşamları köprü ışıklarının vurdugu boğazı izlerken votka içmek güzel oluyo :D :D
ha bu arada taksim bibuçuk'un ızgara köftesi çooook güzel. yanına bi de 70 lik efes. off canım çekti şimdi :)