çamlıcada çömlek kuru fasulyesı cok guzel :)manazarada ıyı:)
Printable View
çamlıcada çömlek kuru fasulyesı cok guzel :)manazarada ıyı:)
Yok yahu bılıyorum 1000tane yemek oldugunu ondn dolayı demedım,hanı şu bu favorımdır vs anlamında sormustum.tesekkur ederım genede.:) sebzelı noodle ve mozerella stıck denersın(ara sıcak) bıdakı gıdısınde :) ustune bıde french press cay ıc mantarlı snıtzelde tavsıyemdır.pizza için dominos:icon_tup:
Çamlıcada o ağacın altı..
Çay bahçesi gibi öyle pahallı mekan değil maalesef bir öğrenci olarak ancak paramız yetiyor. :D
fenerbahçe cordon, fenere gidenler biliyordur ama ben oldukça memnunum:) valesinden patronuna kadar tanıdık gerçi:)
Dolma Bahce Sarayının Hemen yanı 24 Saat acık Otopark ıda var sabah kahvaltı tabagı vs. aksamda aynı gercekten cok sakın vede guzel bir yer tavıye ederim...
Rakı balık için, İsmet Baba...Kuzguncuk...
Ismet Baba Fish Restaurant
resimlerde manzara belli olmuyor ama mükemmel bogaz manzarası var...
Bahçeşehir Etçii steakhouse, Avcılar E5 üzeri Biget..Tavsiye ederim çok lezzetli yemekler ve nezih mekanlar..:)
Yazmışımdır belki ama, yeniden yazayım:).
Chocolate Şaşkınbakkal sahil. Sahil yolundan Bağdat Caddesinin boynerin sokağına çıkmak isterken hemen solda kalan mekan. Fiyatları biraz pahalıdır ama güzel yerdir.
Suadiye cafe (bu aralar tercihim): Fiyatları 3 aşağı 5 yukarı chocolate gibidir. Biraz erken giderseniz güzel bir masaya oturabilirsiniz. Öğle saatlerinde bir kaç arkadaş yemek yemek için idealdir.
Kirpi: Caddebostana doğru giderken, Lacoste u geçtiğinizde sağda Energie nin arkasında kalır. Sessiz sakindir, yanında otoparkı bulunmaktadır. Fiyatlar yine aynı tarzdadır.
Pacific: Göztepe ışıklardadır. Cuma akşamları biri çıkıyor gitar çalıyor, içmek için birebir, arkasında otoparkta bulunmaktadır:)
boost up,
ben triyakiye tırmanmaya devam edeyim en iyisi. sen caddeden bu yana tavsiye etmiyorsun :D
istinye park masa pizzasını begenmedim ama ortam guzel :)
malesef mekan ismini akılda tutamama gibi bir problemim var :D hep karıştırırım.
çok sık gittiğim, arkadaşlarla muhabbet + oyun için havuzlu bahçe-florya ( oyun için favorimdir,sandalyeler çok rahat,masa boyutu ideal)
sadece muhabbet için Maçka-On Numara ( ücretsiz valesi var ) .
havalar yakmaya başladı.avrupa yakasında otopark sorunu olmayan, fazla gürültülü olmayan mekan tekliflerine açığım :)
Bizim burda sahilde manzarası da güzel bir mekan var, ismi ''TİLBE CAFE'' nargile , tavla vs. kız arkadaşınla yada grubunla hoşça vakit geçirebileceğin nezih bir ortam yani.. Artık Sizide Bekleriz..:)
nargile sevenlere vatan cad üzerinde Son Osmanlı tavsiye ederim