ondo dürüm efsanedir..Abidin yüksel,melik & metin kam üçlemesi ile geliriz hep... Ondo dürümde çöp işi yemediyseniz henüz çöp şişin tadından haberiniz yok demektir :)
Printable View
Pasta deyince Tekirdağ - muratlı Gizem pastanesi istanbulda yemedim böyle bir pasta.fiyatlar komik yolu düşen uğrasın. burdaki 2 kişilik pasta fiyatına orda 8 kişilik alıyorsun.Yazın uğrayan olursa yine aynı kasabada eşrefoğlu pastanesin var dondurması el yapımı mandıra sütünden :) Denemek lazım :)
Kartalda yeni adliyenin arkasınından sahil yoluna bağlanırken solda Hepet diye bir yer var. Kasap reyonundan etleri seçtikten sonra mangalda pişer ve masaya gelir. Özellikle şaşlık muazzam. Fiyatlar inanılmaz uygun. Deneyin pişman olmayacaksınız :)
İkitelli'de de öyle bir vardı altta kasaptan seçiyordun üste çıkıp yiyordun..
Edit: Afiyetti galiba adı.. İyiydi orası da lezzet olarak..
Ümraniye Atakentte dönerci celal usta ,
Basın ekspres yanyol MYM tantuni bp nin içindeki yer ,
Asmakat ev yemekleri kadıkoyde ,
4.Levent cafe 11 cheeseburger tavsiyedir ,
Üsküdar patso burger vazgecılmez ,
Aklıma bunlar geldi şimdilik .
Bende Atakentteyim şu tantuniyi bi deneyeyim bakalım..
Ben tavsiye uzerine gitmistim, yurtdisindan gelen kuzenimi gezdirme turu kapsaminda gidip kapalisinda sigara icilemiyor deyince kalmamistik, terasta da yasak miydi hava mi soguktu hatirlamiyorum da oturmadik.
Ama manzara, ortamin hafif los ama kaliteli havasi falan cok iyiydi, siddetle tavsiye ederim
Dogum gunu, yil donumu vs bilimum ozel gun icin bicilmis kaftan
Onunde valemsi bisey var da kaldirima falan atabilirler arabalari, 100-200metre ispark var 2 katli, oraya birakilabilmesi de guzel.
buradaki tavsiyeler üzerine cumartesi akşam ondoya gittik gerçekten çöp şiş on numaraydı. Şansa gittiğimiz akşam 10. kuruluş yıl dönümleriymiş epeyde kalabalıktı mekan :)
Galata kulesini şu an beltur mu işletiyor.
Yakın zamanda giden arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
Al fakheer - Bebek
Abi mekan çok güzel herşey harika ilgi alaka insanlar elit ama 900 lira nargilemi olur ya :D
Huqqa nargile olarak bir tık önde bence :)
Taksim Limonlu bahce'yi bilen yorumu olan var mi aramizda ? :)
Şu Ana Kadar Nargile Olarak Huqqa dan İyisini Bulamadım. El Fakir Çift Elmayı Bebek El Fakirden Kat Kat Güzel Yapıyor Huqqa.
ondo dün akşam test edildi
adana yenildi
ciğer yenildi
çöp şiş yenildi.
çöp şişe hasta oldum ya valla. koray sen teeee ne zaman demiştin burayı, büyük kayıp olarak görüyorum aylardır gitmemiş olmayı:)
Beyler bir gün ayarlayında topluca gidelim şu ondoya
bir çıkartma yapalım hep beraber
ondo'nun hemen gerisinide güney dürüm evi var şiddetle tavsiye ederim özellikle künefesi . beşkiktaş künefis yapımı ama künefisten daha lezzetli :)
Yediğiniz tüm dönerleri unutun :)
Dönerci Şahin usta, Kapalıçarşı Kılıçcılar kapısı karşısında işin sonu olmuş. Bugün keşfettim yolu düşen mutlaka yesin. Tırnaklı pide ekmeğine yapıyor 12 lira aslında pahali ama kiymasiz dagilmayan donetin tadı efsane :)
http://i1201.photobucket.com/albums/...ps7d6d34a6.jpg
12 tl yarım döner :D
şahin usta hiç aç kalmamış belli :D
Ne makanı hocam? herhangi bi hizmet sunmuyorlar. sadece döner.
o paraları eder mi derseniz, güzelse ve kagıt gibi incecik döner koymuyorsa eder.
Koray; Cevahir'in yan sokağında (kadıoğlu hastanesinin sokağı) bahar pide var üüğğğff.. Oranın dönerini yemelisin.. Şimdi bile çıkıp gidebilirim yemeye evde yemek yiyemiyorum artık : ))
En lezzetli yemekler bu lokantalarda - ZAMAN
güzel bilgiler
,
ben burada ilk adımı tek geçiyorum