Ne kadara cıktın abi bi onu da soyleyeydin iyidi:D
Printable View
check in
check in
check in
diyosun :D Maşallah maşallah..
Bu arada bende bı tavsıye de bulunayım.
İstiklal de kumbaracı yokusunda YENİ lokanta adında bır mekan. Sahibi ve işletmecisi turkiyeden michelin yıldızı almaya aday 3-5 aşcıdan biridir.
muhtesem bir lezzet tamamen anadolu yemekleri yapılıyor agız tadına duskun arkadaslar varsa bu mekanı denesin derim.
Lokanta Yeni rezarvasyonlu gidiliyor.
Bahçelievler uefa kupasi yaninda ki KAHVE DURAGI çok hoş mekan. Sakin, ferah.. tavuk barbekuleri , özellikle kizarmis biberler ve soslari leziz.. Okula yakın diye sık sık kaciyoruz, hatta şuan da oradan yaziyorum , lig tv de var , güzel tv leri var.bu civarda oturanlar icin hem kahve hem futbol hem icecem menüsü güzel, değerlendirebilirsiniz :)
Abi söyle soyliyim biz 2 kisi deneme amaclı gittik 1 er kadeh kırmızı sarap, 5 cesıt tadımlık "biraz ondan biraz bundan denemek icin" 1 de ana yemek yedık. En son tatlıyla kapattık.
Kısı bası 75 100 arası biraeye cıktık.
Leb-i derya hakkında ki dusunceme gelecek olursak mutfagıyla degıl de daha cok manzarasıyla falan on planda olan bi mekan mutfak konusunda ondan cok daha ıyı onlarca restaurant sayabılırım sana.
Ha bu arada atesleme konusunu komısyon baabında soyledın sanırım abı :)
Soyle soylıyım bız gıttıgımızde salı gunuydu ve onumuzdekı hafta sonuna kadar aksam servıslerı full rezervasyonluydu extra musterıye ıhtıyacı olur mu bılmıyorum :)
Vedat mılorda kendısınden program teklıfınde bulunmus ancak kendısı kıbar bır dılle reddetmıs :)
Leb-i deryayı aramıştım geçen sene bir kaç kere rezerve için hafta sonları hiç tutturamadım :D Yer yok aşağı yer yok yukarı başka bir şey demedi çarşamba perşembe uygun demişti.. Bende manzara için gidecektim..
Soz konusu donerse su beylikduzunde enbey diye bi mekan var. Muhakkak gidin ve gorun. Mahser yeri gibi zaten, ama inanilmaz birsey.
Konu ciğerden açılmışken dragos-Tantunix tavsiye ederim.Tantuni ve yaprak ciğeri muazzam.
Güzel ormanlık biryerde (polenezkoy dışında) güzel pirzola yapan yer var mı
Belgrad ormanında bi yer vardı ama tadilata gırdı açıl yer bılgısı lazım hamile es sendromu :)
Haftasonu merakımızdan caddesbostandaki Mano Burger'e gittik. Hamburgerin o denli pahallı olmasını gerektirecek hiçbirşey yok, ben evde yapsam yemin ederim daha güzel olur. Patates kızartması da ultra baharatlı. Sadece ambalaj cezbedici.
Adam gibi hamburger yiyeceklere tavsiyem, Büyük Kulüp karşısındaki J Burger'dir.
Mayonez yerine sümük kıvamında kendi yaptıkları bir sos gelir, o sos hamburgerde çok güzel gider ama patates kızartmasında ben pek tercih etmem.
2 hafta önce geldik akşam 9gibi geldik ONDOya Özgün Erdem Bilal falan vurucu team olarak, muazzamdı şişte tatlıda :D tatlılardanda çifter yedik özgünle
bide ordaki arkadaşlara ceyhun diye sorduk seni hatta orda işletmeci gibi duran arkadaşa sen sanarak, ama burda öyle biri yok dediler, techturkeyden geldik dedik "ora nere" dediler :D
valla jburger, virginia, bir de dukkan ı sevdim, dukkan ilkgözağrım olduğundan sanırım dişğer hepsi birbirinin tekrarı gibi geliyor bana.
jumbo hayvani etli doyurucu burger için değil lezzetli olduğu için güzel bence. Ben2 tane Cheese ve patates ile gayet doyuyorum :)
Bende bir çok yerden hamburger yedim ama mano gibisini hiç tatmadım diyebilirim benim için zirvede o var şahsen :D
ama şu jburgeride bir denemek lazım o kadar yıldır aynı yerdelerse vardır bir farkları :)
Rejimdeyüm :D
Bende virginia angus diyorum, 5-6 defa gittim, 240 gr lık hamburgerleri gayet basarılı...
Bu arada pizzayı nerede yiyorsunuz ? Ama öyle sos üstüne top top mozarella atan tip yerler değil peynire boğacak :D
Yani şöyle sorayım normal franchise pizzacıların bi tık üstünü arıyorum aslında :D
Miss Pizza bahsettiklerinin bi tık değil Page Up tuşu basılı kalmış hali :)
Offfff şuanda orada olup üzeri full roka kaplı pizzaya acılı zeytinyağı döküp yanında fesleğenli ayran içtiğimi hayal ettim biran ağzımın suları sel oldu aktı :D Alkolde mevcut ama ayranı şahane :)
Sağol kardeşim :)
Olm Xort, otomobille gidilip, sorunsuz park edilebilecek mekanlar istiyorum, ne o şişhane mişhane. Çocukla falan hayatta gidilmez :(
Şişhanede evlendirme dairesi otopark'ı var miss pizza'nın karşısında :D
Virgina Angus'un karşısı da katlı otopark :D
ama tek gerçek var ki birazdan yerim Hilton Burger :D dünyadaki tüm hiltonlarda aynı standartlarda yapılır yerken yorulursun o derece büyüktür :D enfes patates ve 250ml cola ile sipariş edilir worldwide :)
Otelin açılışından dolayı günlerdir yazamıyorum foruma öldüm sanmayın :D 829 tane çocuğum oldu sadece :hehe: