Mano fiyat konusunda da cozuttu biraz. :)
Printable View
Mano fiyat konusunda da cozuttu biraz. :)
Hamburger'de Virginia net iyi Mano'dan.
Virginia Angus rullez. Mercan'daki şubesine gidiyorum hep Nişantaşı nasıl giden var mı ?
Burger savaşlarına ek bir dip not;
Virginia çalışanları, manodakilere yüzbinmilyon basar :D
Nişantaşı Virginia şubesi de güzel, büyük ferah, garsonlar konum sebebiyle sanki daha bir ilgili. :)
City Burger. Kesinlikle deneyin. Beşiktaşta galiba yerini bilmiyorum. Nişantaşına eve sipariş verdik. Ekmeği inanılmaz kaliteli, mano daki gibi poğaça tadı yok, yumuşacık, ağzını hayvan gibi açmak zorunda kalmıyorsun:)
Ayrıca eti pişiren usta da çok başarılı galiba. Sanki köfte mühürlenmiş gibi, kesinlikle vıcık vıcık suyu akmıyor. Mutlaka denemenizi öneririm
mano poğaçanın arasına et koymaya devam etsin.
Virginia ya 3 aydır gitmiyorum.Köprü geçmeye üşeniyorum.Gece kaça kadar açık virginia ?
Şu mano'da hala gidip yiyen varmı yahu :) mano'da yiyeceğinize Carls Jr. yiyin :)
Bi de bişey sorcam.. Virgia'nın Instagram profilinde çalışanların y.dışında bulunan restoranlarda fotoğrafları var. Eğitim ya da kurs fln mı veriyorlar?
arkadaşlar bu konuya yazıcağımı düşünmezdim ama sıkıntılı bir süreçteyiz :D alkol almıyoruz özellikle deniz manzaralı çok fazla dürtülmüyücek avrupa yakası (ataköy-florya) etkiliyici bir yemek
yiyebiliceğimiz bir mekan hafta içi gidilicek büyük bir ihtimal cuma çok kalabalık olmıyıcak biyer tercihimiz.
teşekkürler değerlendiricem
buarada sultanahmette armada otel terası çok iyi diyenler var int araştırdığımda sakin huzurlu biryere benziyo büyük ihtimalle orası olur diye düşünüyorum gidenler varsa yorumlarını bekliyorum. amaç yemek yiyip ağzımız tatlansın deil aslında mekanın ambiansı iyi olsun sakin olsun yani hoş geçirilicek bir kaaç saat.
Arkadaşlar , acil olarak Istanbul Anadolu yakası bostancı - kalamış hattında veya boğaza yakın kredi kartı geçen fiyatları uygun, lezzetli bir balıkcı lazım. Yabancı bir misafirim var ama hesabı ben ödicem o nedenle fiyat - lezzet performansı uygun bir yer önerirseniz çok memnun olurum.
alkol manzara ihtiyacı yoksa kucukyalı balıkcısını öneririm.
Küçükyalı balıkçısı bir alternatif olabilir teşekkürler. Bostancı Cunda Balık ve Beylerbeyi Villa Bosphorus nasıldır ?
Bostancı Cunda balıkta manzara yoktur ancak mezeler harikadır. özellikle deniz börülcesini tavsiye ederim.
Villa Bosphorus ön masalardaysanız manzara olarak iyidir ancak sıradan. Yani lezzet olarak bence iyi bir seviyede değil.
Manzara aramıyorsanız bağdat caddesi üzerinde, Feneryolu Ayvalık balıkçısı var. Çiftehavuzlar tarafında. Lezzet, servis, hesap her şey çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle ızgara ahtapot ve deniz levreğini çok iyi yapıyorlar
Arkadaşlar merhabalar Anadolu yakasında salaş balık ekmek yapan midye kalamar vs de bulunan lezzetli mekan önerilerinize açığım
balık ekmek olacağını sanmıyorum ama beylerbeyinde cami nin hemen yanında bir yer var. deniz kenarı ve salaş. midye, kalamar, karides vs. ne ararsan var.
Dostum tavsiyen üzerine kız arkadaşımla gittim ve gerçekten harika biryer gittiğin yola değiyor, bu manzaraya karşı gölün dibinde kahvaltı yapıyorsunuz ördekler balıklar harika tek kelimeyle :icon_tup:
http://i939.photobucket.com/albums/a...617_205710.jpg
Şu hayatımda 2 şey öğrendim.
Yol konusunda kesinlikle hatunları dinlememek, ve yemek yeri konusunda da komşuyu dinlememek.
Çavuşbaşı yolu üzerinde Mesut'un Yeri diye yol üstünde bir yere gittik. (YERI.COM Ücretsiz Yönlendirme Hizmetleri)
2 porsiyon kuzu şiş yedik, (salata, yoğurt ve içecekler dahil) toplam 120 TL ödedik. Ben hayatımda böyle kazık yemedim, yediklerimiz birşeye benzeseydi, mekan da bir halta benzeseydi. Resmen içime oturdu; bir daha tövbe, bedava yemek dağıtsalar gitmem. Koca kuzuyu çevirsem o kadar ödemezdim.
Yine Çavuşbaşı yolu üzerinde Saklıbahçe'yi de asla ve asla önermiyorum, etler kuru geliyor. Etlerin lezzeti diye birşey yok. Ayrıca, etler sıcak kalsın diye abuk sabuk bir zımbırtı içinde etleri masaya getiriyorlar. Zımbırtıyı ısıtmak içinde dibinde ispirto yakıyorlar, yani etten ya da ispirtodan zehirlenip gideceksiniz.
Bir kere de Şile'ye yakın bir yerde 5-6 sene önce güzel kazık yemiştim. Bir daha Şile, Çavuşbaşı...vs'de herhangi bir yerde asla yemek yemem. Hepsi saf şeyeden olmuşlar. Yazıklar olsun...
2 kişi 100 lira civarına çıkabileceğim manzaralı güzel bir restoran tavsiyesi var mıdır :)
Fenerbahçe, khalkedon. Belki gitmişsindir bilemiyorum. Ben ilk gittiğimde baya önyargılıydım, belediyenin işleteceği yerden hayır mı gelir falan diye ama cidden yemekler falan ortalamanın biraz üstündeydi lezzet olarak. Fiyatlar baya makul. Manzara, köşe masalarda harika ki önceden rezervasyon yaparsan mutlaka yer olur. İncele, gayet hoş bir yer :)
Valla gecen xorun burdaki tavsiyesi uzerine virgina ya gittim. Burger nefiss harika.. baska yerde yemem artik. Lokumu filanda baya iyiydi. Fiyatlarda makul..
Ekler istanbul var subeleri var. Ek sevenlere tavsiye ederim.
Bugün Fumee Kuruçeşme peşinden Kalamata Sortie yer kalırsa tatlıya bi yere gideriz :D