geçen sefaköyde bi yerde bi çiğ köfte yedik, yanında kokoreççiler dönerciler falanda vardı. gece 12 gibi adını unuttum bulabılecek varmı ?
Printable View
geçen sefaköyde bi yerde bi çiğ köfte yedik, yanında kokoreççiler dönerciler falanda vardı. gece 12 gibi adını unuttum bulabılecek varmı ?
Istinye Park Kaşik-la manti da fena değil idare eder.
Aşkanayi da hafta ici bigun sebebi ziyarete gideyim :D
Biraz da tatlı yiyecek yer tavsiyesi alalım. Nerede ne yenir ?
Osmanbey Kristal'in tulumba tatlısı güzeldir. ;)
Aynen abi fabrikasyon bildigim kadariyla ama zaten aşkanaya rakip olarak yazmadim hani paket olarak falan alir evde yersiniz diye :D
Şinitzelin yaninda o patitiz salatasindan da veriyosa üff ne canim çekti be :D
Tatli için la vie en rose diye bi mekan var pastalarini övuyolar, bugun art cafe ye gidicem oranin da pastalari meshurmus deneyecegiz bakalim.
Yok olm, sen yazsaydın zaten bende senden tahsil ederdim :D :D
Bildiğinden şaşmayacaksın, aynı paraya senelerin hamburgercisi J burger varken mano da neymiş.
Aynı hüsranı yine arkadaş gazıyla gittiğimiz caddedeki bi buçuk adlı restaurantta yaşamıştık.
Menü zaten zayıf, tavuk seçeneği fazla, şinitzel ve kanat siparişi verdik, şinitzel resmen saman gibiydi, kanatta da tavuk bulana hesap bedavaydı sanırım.
Özetle, mano ve bi buçuk benim için kara listede.
Sanırım, cadde üzerindeki yemek yerlerinde artık çok seçici olmak lazım, ***** dükkan kiraları ve hava paraları belli, adamlar o kiraları çıkartmak için hap kadar menüyü abartı fiyatla müşteriye yaslıyorlar.
Schnitzel için Nişantaşı Reasürans pasajı Cafe Wien :icon_tup: yanında kartoffelsalat gelir :)
Schnitzel cevabımı üst postta verdim :) mecbur kalmadıkça başka yerde yemem schnitzel.
CAFE WIEN
Yeşilköyde A&F cafe'de çok iyi bu arada schnitzel konusunda.
Şahsen, tatlıdan ufak ufak vaz geçmeye başladım; herkes fabrikasyon iş çıkartmaya başlamış.
İnci profiterolu bozmuş, manolyanın ve Hasan usta'nın profiterolleri resmen boğazımı yakıyor, şeker diye başka birşey mi koyuyorlar nedir, Görgülü'de benden uzak Allah'ına yakın olsun, verdiğim parada...neyse işte.
O yaptıkları tavuk göğsü ise bende Tommi Makinen'im. Adamlar, tavuk göğsü görüntüsü altında köpük ile krema karışımı birşey yapmışlar, yerken çıkartacaktım o derece kötüydü. Labne peynir bile onların tavuk göğsünden daha tatlıdır ve hiç değilse yenilebilirdir.
Hastane, postane, pastaneden dalınca, aklıma geldi;
Aslı börekten de alışverişi kestim, bol yağlı böreği astronomik fiyata kakalıyorlar. Böreği artık kayınvalide yapıyor, hemde benim istediğim speclerde :D :D :D
Valla orayı biliyorum da oraya gitmek için önce yoga yapmam lazım, ruhumu ve zihnimi kalabalık ve trafikten arındırmam lazım, başka türlü Nişantaşı'na falan gitmem.
Numnum'un da şinitzeli fena değil, incecik yapıyorlar, resmen ağızda dağılıyor, ve herşeyden öte porsiyon resmen öksüz doyuran spec :D :D
Bütün tavuk koysalar daha iyiymiş :D
http://www.hizliresimyukle.com/image...01/13/hzZk.jpg
Aşkanayı çok merak ettim şimdi yeri ters ama gidicem:)
Tatlı için emiroğlu kuru baklavayı bi yiyin derim ben ciddi memnun kaldım diğer antep usulu baklavalara göre,daha bı tatlı modunda börek gibi değil:)
Özgür chefin köftesi gibi yapan varmı bildiğiniz orası güzelde sürekli gidilmiyor:)
Özgür chefin köftesini bilmem ama köfte diyince benim için tek adres :)
Tarihi Merkezefendi Köftecisi
küçükköy, köfteci muharrem ustayıda ben tavsiye edebilirim pişman olmazsınız.
hakan abi armağan çağlayanı geçtin :)
Serkan'ım, ben zor beğeniyorum, her yemeğide yemem, et olmayınca doymam, bitkileri çok sevmem, yemek konusunda çok seçiciyim, beğenmediysem bir daha aynı mekana gitmem, boru mu bu neticede para veriyorsun, paramla da rezil olmak istemem.
Misal, Mano, Fulya'daki İskender İskenderoğlu, Özgür Şef, Casita, Bibuçuk...vs bunlara direkt hard reset attım, daha da gitmem.
Olm ben midpoint'in mutfağına girip aylık çorba takviminin fotoğrafını çekmiş adamım :D :D :D
Telefon ekranında net gözüküyordu ama bilgisayarda bakınca biraz bulanık çektiğimi fark ettim :(
Amannn, okunuyormu okunuyor, aha midpoint çorba takvimi :D :D :D
http://i1117.photobucket.com/albums/...psb08c1b51.jpg
Gene 2 sayfa yazıp bombalamışsınız işyerinde yemek krizine soktunuz, hamburger sinitzel pasta mantı aklımızı aldınız , teşekkürler emeği geçenlere :)
e-5 üzeri Maltepe cıvarındaki cemil usta köfte balık dikkatimi çekiyor geçerken,sahıpleri mi hitap ettiği kesim mi Trabzonlu acaba plaka sonları çoğunun 61 :)
silivri liman
sırrı reis balık
valla silivriye gittiğimde burda hamsi kalamar karides yemeden dönmüyorum:D yan kısmı balıkçı seç ver pişirip versinler missss:)
Bende anlamıyorum aslı börek işini.. Her seferinde, benim bilmediğim bir şey var demek ki diye bir şeyler alıyorum.. Yok lan işte bildiğin yağlı börek.. Aslı börekmiş.. Ben bi börek yaptırayım da börek görsünler ax...
Siz tavsiye ettiklerimle yemiş kadar oluyorum sayenizde mutluluğunuz kilo kaybımdır teşekkürler :D
78 kiloya indim 75'i gördüğümde tekrar yemek yemeye başlıycam :D
Aslı börek bana göre traş bir defa yedim 2 gün midem ağrıdı nasıl bi un kullandılarsa.
Doğu bank'ın arka sokağında Sirkecide Konyalıda gidip bi börek yiyinde aklınız çıksın :D
http://www.konyalilokantasi.com.tr/
Ana şubesi Trabzonda kanka, Akçaabat köftesini bilirsin.
Akçaabatta sahilde sıra sıra dizilidir en meşhurlarıda cemil usta ve nihat ustadır ama cemil usta daha bi önde duruyor :)
Metin diye bir abi işletiyor orayı, fındıklı baklavayı mutlaka dene harika :)
Ben en son gittiğimde 34 TS 1967 plaka volvoda ordaydı :D
Doğru kanka köfte trabzon işi,cemil usta maşallah baya iyi,en yakın zamanda bi deneyeyim,bizim plaka sonuda 61 kapıda karşılarlar artık :D
Sabah sabah extra bol sarımsaklı mantı ne giderdi be şimdi :D
offfff
hee şimdi hatırladım bide modada törek mantı var, limitsiz mantı çiğbörek çorba 17,5TL oranın mantısıda güsel günlük olarak :D
http://www.mekanist.net/img/placeima...7114445544.jpg
Lokma, rumelihisarında zaman zaman gittiğim bir mekandır.Ücretsiz vale hizmeti vardır. Menüleri çok güzel tavsiye ederim.
L O K M A
Valelerinin araçların anasını bellemeleriyle alakalı forumda zamanında konu açılmıştı.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sikintisi.html