Arada m.koye yolum duserse mutlaka carls da yemege calisiyorum gayet guzel. Virgina yi acilen bulup yemem lazim bu kadar pozitif yorumdan sonra birde mercan da calisiyorum mekandan haberim yok :D
Printable View
Tamam tamam hatirladim yerini onunden gecmisligim cok da merak etmemisim ne oldugunu:)
Eski mercan vergi dairesinden assagi inerken sagda mercan katli otoparkinin karisinda yuksek giris bi mekan orasi sanirim :)
Birazdan ogle yemegi icin ordayim bugun kendime kiyak yapayim :D
Al catra sortie brazilya steakhouse. Gitmeyi düşünen olursa Ö.M atsın fiyatta yardımcı olurum
mehmet ali floryada cafedeflorya güzel bizim mekanımız :)
Karamandere Saklıgöl
Linkten sitesine ulaşabilirsiniz. Bende gittim gerçekten çok güzel biryer tavsiye ederim.
Koray eti fiyatına göre 8'5 9 alır. Ama deDgn gibi daha iyinyerler var ... Bu fiyatlarda tavsiyen varsa alabiliriz:). Burger amanın diyorum.. Nisantasi mekani guzeldi
Fumee tek kelimeyle muhteşemdi. Fiyat / Lezzet oranıda bence çok iyiydi. 2 kişi 2'şer kadeh şarap içip başlangıç küçük bi ara sıcak ve ana yemekle 200'e çıkarsınız. Manzarasıda harika,
Füme Levrek & Deniz Börülcesi
Bademli tarator ve ızgara bebek kalamar,
Sıcak füme somon,
Damağımda iz bırakanlar oldu. Özellikle Bademli Tarator
Virginia ölmeden yemek yenilesi yerler listesinde :D
Valla o fiyatlara et veren yok :D olsada yesek :)
Hep gırtlak zaten patlıcaz yakında
dün yaşar ustaya gittik,
yaşar ustanın kendiside oradaydı. dondurmalar yogun meyve tadı sevenler için ideal. yanlız yaşar usta da hiç dondurmacı tarzı yok adam acayip agresif. kaseleri çöpe attırmıs yok insanlara yaranamazsın v.s. diye söleniyordu. attırma mevzusuda insanlar neden 3 top alamıyoz kasede v.s. demişlerde oyüzden kaseleri attırmıs. esnaflılıgı cidden cok kötü. dünden sonra bidaha oraya eş dost istemedikce gitmem. diğer şubeler sizin mi diye sorduk adam oralar benim olsa beni ordada görürsünüz diye kendince cıkıştı :) sanki şube şube yaşar usta dolaşıyoruz. 1 senede illkez kendisini gördük oda geçen tv de idi ordan gördük yoksa yaşar ustanın sıfatını ben bilmem bi tek adını bilirdim :)
herzaman böylese harbi entersan bu kadar işi büyütmesi
ben ara sıra gidiyorum ve beğeniyorum. Nasıl bir yardım olur ? :)
adam hep öyle. eskiden daha başarılıydı dondurmaları galiba. son 2, 3 yediğim çok lezzetli değildi. ama tahinlisi cidden efsane. sırf tahinli için o adamın triplerini çekerim :)
bu yaşar usta nerde dondurma cicibebe falan dediniz akan sular durdu bana şimdi :D
yemek için hiç fark etmez alayına giderim :hahaha:
baska yapan yer illa vardıda idealtepede çınarlatı dürümde künefe yemeye gittim kaç kere
edit: budur dimi :D
http://www.dondurmaciyasarusta.com/d...9F%C4%B1m.html
2.edit:ceyhunuda alalımda gt yi kurcalarız :hehe:
cok uzak değilim gelirim saolasn :) ama aksam saati tabi çalıstıgınızı varsayıyıorm :D
Dondurmanın kralı sahrayıceditte diyorum inanmıyosunuz :p
2 numarada ise Fenerbahçe girişindeki Gül Dondurma var :D
Daha önce paylaşıldı mı göremedim ama :icon_tup:
https://www.youtube.com/watch?v=wIMgdz8fvQI
Modada Ali usta dondurmacısıda iyidir .
[QUOTE=SekoLive;7529883]
Yaşar usta dondurma yapmıyor ki, soğuk çorba yapıyor. :D:D:D
Pınar dondurma fena değil ama heriflerde kart geçmiyor. Birde uzak mesafeye götüremiyorsun, strafor...vs yok.
Yalaka Mado'yu boyokot ediyorum ama, heriflerin straforlu kutuları ve buzları vardı, alıp istediğin mesafeye götürebiliyordum.
Karadeniz yemeklerini çok seven biri olarak Eyüp'te Vezir restoran var,Karadeniz mutfağını seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim,yeri biraz sapa ama çok güzel ve kaliteli bir mekan,sahibi Hakan abi de çok düzgün ve esnaf adamdır,futbolcular,siyasetçiler falan da gider sürekli
VEZİR SOFRASI | KARADENİZ MUTFA�I
Yaşar Usta 4. Levent'te de var. Bostancı & 4. Levent & Sarımsaklı'daki şubeler onun, Kavacık, Koşuyolu, Bağdat Caddesi şubeleri franchise olması lazım.
Cadde ve Kavacık'takilerin lezzeti Bostancı'yla aynı hiç sürpriz yaşamadım ben çok kez denedim.
Fener girişteki Gül Dondurma da çok iyidir, tek çalışan var o da patron zaten, Aytaç çok iyi esnaftırmdeğişik tatları var tadına bakıp istediğinizden alabilirsiniz, fiyatı da uygun 2 liraya kocaman top veriyor.
Yaşar'ı da Gül'ü de çok severim ikisinin de yeri ayrı bende, birbirinden farklı tarzları var.
Tarik yasar ustaya sordum ogullarimin benle alakasi yok isim hakki verdim sadece dedi bostanci disindaki subelwr icin
daha önce paylaşılmış olabilir. kavacıkta bayramoğlu doner var. sadece donerı var porsıyon olarak veriyor yanında patates kızartması salata ve lavaş . başka türlü servis varmı bilmiyorum donerı gayet güzel ama bir porsiyon 15 tl. fiyatı tartışılır. ama ana baba günü hep.
Ha oğlu ha kendisi :D İlk başta Bostancı'da afiş vardı "Sarımsaklı ve Bostancı'dan başka şubemiz yok" diye, sonra 4. levent'teki fotoları Facebook gruplarında paylaştılar vs.
Bunlardan dolayı o iki şube de kendisinin diyodum da sana agresif tarafı denk geldiğinden yalanlamıştır belki çocuklarla kavga etmiştir o gün :D
bana normal geldi ama..
dışardada pek doner yemem acıkcası oraya kız arkadasım ve aılesı sureklı gıdıyor bende deneyeyım dedım
Bayramogluna henuz gidemedim.
Donerci Celal ustaya gidiyorum, memnunum. :)
Bayramoğlunu çok seviyorum ben de, geçen sene ramazanda iftarda hep kuyruk vardı şimdi de öyledir, 10-10:30 gibi gitmek lazım :) dün akşam dahi tıklım tıklımdı saat 10 gibi