Arada m.koye yolum duserse mutlaka carls da yemege calisiyorum gayet guzel. Virgina yi acilen bulup yemem lazim bu kadar pozitif yorumdan sonra birde mercan da calisiyorum mekandan haberim yok :D
Printable View
Tamam tamam hatirladim yerini onunden gecmisligim cok da merak etmemisim ne oldugunu:)
Eski mercan vergi dairesinden assagi inerken sagda mercan katli otoparkinin karisinda yuksek giris bi mekan orasi sanirim :)
Birazdan ogle yemegi icin ordayim bugun kendime kiyak yapayim :D
Al catra sortie brazilya steakhouse. Gitmeyi düþünen olursa Ö.M atsýn fiyatta yardýmcý olurum
mehmet ali floryada cafedeflorya güzel bizim mekanýmýz :)
Karamandere Saklýgöl
Linkten sitesine ulaþabilirsiniz. Bende gittim gerçekten çok güzel biryer tavsiye ederim.
Koray eti fiyatýna göre 8'5 9 alýr. Ama deDgn gibi daha iyinyerler var ... Bu fiyatlarda tavsiyen varsa alabiliriz:). Burger amanýn diyorum.. Nisantasi mekani guzeldi
Fumee tek kelimeyle muhteþemdi. Fiyat / Lezzet oranýda bence çok iyiydi. 2 kiþi 2'þer kadeh þarap içip baþlangýç küçük bi ara sýcak ve ana yemekle 200'e çýkarsýnýz. Manzarasýda harika,
Füme Levrek & Deniz Börülcesi
Bademli tarator ve ýzgara bebek kalamar,
Sýcak füme somon,
Damaðýmda iz býrakanlar oldu. Özellikle Bademli Tarator
Virginia ölmeden yemek yenilesi yerler listesinde :D
Valla o fiyatlara et veren yok :D olsada yesek :)
Hep gýrtlak zaten patlýcaz yakýnda
dün yaþar ustaya gittik,
yaþar ustanýn kendiside oradaydý. dondurmalar yogun meyve tadý sevenler için ideal. yanlýz yaþar usta da hiç dondurmacý tarzý yok adam acayip agresif. kaseleri çöpe attýrmýs yok insanlara yaranamazsýn v.s. diye söleniyordu. attýrma mevzusuda insanlar neden 3 top alamýyoz kasede v.s. demiþlerde oyüzden kaseleri attýrmýs. esnaflýlýgý cidden cok kötü. dünden sonra bidaha oraya eþ dost istemedikce gitmem. diðer þubeler sizin mi diye sorduk adam oralar benim olsa beni ordada görürsünüz diye kendince cýkýþtý :) sanki þube þube yaþar usta dolaþýyoruz. 1 senede illkez kendisini gördük oda geçen tv de idi ordan gördük yoksa yaþar ustanýn sýfatýný ben bilmem bi tek adýný bilirdim :)
herzaman böylese harbi entersan bu kadar iþi büyütmesi
ben ara sýra gidiyorum ve beðeniyorum. Nasýl bir yardým olur ? :)
adam hep öyle. eskiden daha baþarýlýydý dondurmalarý galiba. son 2, 3 yediðim çok lezzetli deðildi. ama tahinlisi cidden efsane. sýrf tahinli için o adamýn triplerini çekerim :)
bu yaþar usta nerde dondurma cicibebe falan dediniz akan sular durdu bana þimdi :D
yemek için hiç fark etmez alayýna giderim :hahaha:
baska yapan yer illa vardýda idealtepede çýnarlatý dürümde künefe yemeye gittim kaç kere
edit: budur dimi :D
http://www.dondurmaciyasarusta.com/d...9F%C4%B1m.html
2.edit:ceyhunuda alalýmda gt yi kurcalarýz :hehe:
cok uzak deðilim gelirim saolasn :) ama aksam saati tabi çalýstýgýnýzý varsayýyýorm :D
Dondurmanýn kralý sahrayýceditte diyorum inanmýyosunuz :p
2 numarada ise Fenerbahçe giriþindeki Gül Dondurma var :D
Daha önce paylaþýldý mý göremedim ama :icon_tup:
https://www.youtube.com/watch?v=wIMgdz8fvQI
Modada Ali usta dondurmacýsýda iyidir .
[QUOTE=SekoLive;7529883]
Yaþar usta dondurma yapmýyor ki, soðuk çorba yapýyor. :D:D:D
Pýnar dondurma fena deðil ama heriflerde kart geçmiyor. Birde uzak mesafeye götüremiyorsun, strafor...vs yok.
Yalaka Mado'yu boyokot ediyorum ama, heriflerin straforlu kutularý ve buzlarý vardý, alýp istediðin mesafeye götürebiliyordum.
Karadeniz yemeklerini çok seven biri olarak Eyüp'te Vezir restoran var,Karadeniz mutfaðýný seviyorsanýz þiddetle tavsiye ederim,yeri biraz sapa ama çok güzel ve kaliteli bir mekan,sahibi Hakan abi de çok düzgün ve esnaf adamdýr,futbolcular,siyasetçiler falan da gider sürekli
VEZİR SOFRASI | KARADENİZ MUTFAĞI
Yaþar Usta 4. Levent'te de var. Bostancý & 4. Levent & Sarýmsaklý'daki þubeler onun, Kavacýk, Koþuyolu, Baðdat Caddesi þubeleri franchise olmasý lazým.
Cadde ve Kavacýk'takilerin lezzeti Bostancý'yla ayný hiç sürpriz yaþamadým ben çok kez denedim.
Fener giriþteki Gül Dondurma da çok iyidir, tek çalýþan var o da patron zaten, Aytaç çok iyi esnaftýrmdeðiþik tatlarý var tadýna bakýp istediðinizden alabilirsiniz, fiyatý da uygun 2 liraya kocaman top veriyor.
Yaþar'ý da Gül'ü de çok severim ikisinin de yeri ayrý bende, birbirinden farklý tarzlarý var.
Tarik yasar ustaya sordum ogullarimin benle alakasi yok isim hakki verdim sadece dedi bostanci disindaki subelwr icin
daha önce paylaþýlmýþ olabilir. kavacýkta bayramoðlu doner var. sadece donerý var porsýyon olarak veriyor yanýnda patates kýzartmasý salata ve lavaþ . baþka türlü servis varmý bilmiyorum donerý gayet güzel ama bir porsiyon 15 tl. fiyatý tartýþýlýr. ama ana baba günü hep.
Ha oðlu ha kendisi :D Ýlk baþta Bostancý'da afiþ vardý "Sarýmsaklý ve Bostancý'dan baþka þubemiz yok" diye, sonra 4. levent'teki fotolarý Facebook gruplarýnda paylaþtýlar vs.
Bunlardan dolayý o iki þube de kendisinin diyodum da sana agresif tarafý denk geldiðinden yalanlamýþtýr belki çocuklarla kavga etmiþtir o gün :D
bana normal geldi ama..
dýþardada pek doner yemem acýkcasý oraya kýz arkadasým ve aýlesý sureklý gýdýyor bende deneyeyým dedým
Bayramogluna henuz gidemedim.
Donerci Celal ustaya gidiyorum, memnunum. :)
Bayramoðlunu çok seviyorum ben de, geçen sene ramazanda iftarda hep kuyruk vardý þimdi de öyledir, 10-10:30 gibi gitmek lazým :) dün akþam dahi týklým týklýmdý saat 10 gibi