bebek mıdpoınt yemeklerı gercekten guzel![]()
www.honda-tech.com
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
avcılar tropicano yı tek gecerim.deniz manzarası süper, mekanda çapulcu yok.
hemen yanında yıkamacıda var hizmet süper, hem cayını biranı iç, hemde araban yıkansın 2 si bir arada![]()
yemek:dönerci ali usta,maltepe sahil kfc,birde balık restaurantı vardı sahil yolunda tekne içinde yemek yiyorsun pek dikkat etmedim hala varmı bilmiyorum
cafe:maltepe yalı,
kahvaltı:yeditepe ünivestesinin fındıklı kapısının az ilerisinde köşede orman içinde bi yer var sabah güzel oluyor
Bira içmeye Yeşilköy Mint'e giderdim ama işletmecisi değişti sevmedim gitmiyorum artık.
Taps'e kaldık napalım![]()
balkon
yeşilköy polat otelin sağ çaprazında kalıyor hatta karşısında desem yeridir , yeşilyurt spor klübünün ilersinde sağda
Alaturka
Bahçelievler yayla'Da yaşam hastanesinin tam karşısında kalıyor
alaturka ve teria gibi değil elbetnargile 15 mi 18 liramı öle bişeydi kanka
![]()
Livestrong
güngörende oturn varmı?Mehtap pastanesi uzaktan akrabam olur.biz arnavutlarda akrabalık bitmez gerçigiderseniz selam söyleyin.
ha bu arada taksim bibuçuk'un ızgara köftesi çooook güzel. yanına bi de 70 lik efes. off canım çekti şimdi![]()
www.honda-tech.com