Ayfon leş zaten. gps yok kamera yok. uygulama bol, yüklemeye kalksam vereceğin 1.5 milyar üstüne para istiyolar, utanmasalar donuna kadar alacaklar. vermek istemezsen korsan kullanıcı durumuna düşüyorsun, ekranı açamaz hale gelsen garantiye veremiyorsun garanti dışı kalır diye vs...
ekranı kırılıncada garanti dışı kalıyor
bide utanmadan biz iphone turkiye servisiyiz ama sadece yazılımsal mudahale yapabiliyorz diyorlar
30 dolarlık cam için benden 450tl istediler benim telefonu para sayıp sıfır vericeklermiş
çozum basit 90tl ye çozdum olayı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kesinlikle İphone alma imkanı olan başka tel almasın diyorum....
n97 , blackberry vs farklı İPHONE başlı başına farklı 1 kategori...
ekran ve malzeme kalitesinde apple farkı her zman konuşuyor...
şahsi kullanım için bb gereksiz arkadaşlar yapmayın , şirket elemanları için yapılmış özel telefonlar onlar ..
bence iphone al derim ...
3gs tawsiye etmem , 3g 16 GB siyah![]()
Cumartesi günü aldık kullanan bilgi paylaşabilecek kimse varmı.Çok sık telefon değiştirmem, Takoz tabir edilecek telefonlar kullandığımdan buna geçince nasıl yani oldum. Genel olarak güzel bir cihaz. TAbi ne istiyorumki ne arıyayım o ayrı zamanla çözeceğim.
1- GPS bulunduğum yeri bulamadı nasıl çalıştırdınız.
2- Şu facebook-hava durumu zımbırtılarını kapatabiliyormuyuz. Sürekli ekranda açık duruyorlar sanırım internet bağlantısı sürekli kullanımda kalıyor.
Ben de cok kararsızım bu konuda, n97 cok hosuma gidiyor ama bir taraftan aklım iphonea gidiyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yavuz nokia güzel cihaz. İphone 4G deniyor buay sonu gelecekmiş ben hiçbiryerde bulamadım telefonun resmini falan. Nedir ne değildir bilen varmı acaba.
![]()
4g degil, 3gs gelecek bu ay icinde
Onda da görüntülü görüsme bile yok.
Teknolojiden daha hızlı demekki arkadas![]()
hatta teknoloji onun uzerinden akiyor sanki bi nevi zamanlar arasi sicrama yapabiliyor yetenekleri dogrultusunda.![]()
Valla iphone çok farklı bir kategori ama çok afedersiniz artık amelelerin ellerinde bile varSattım kurtuldum...Dokunmatik bakımındanda nokia,samsung kesinlikle yanına gelemez..Tek dert araba kullanırken mesaj yazma olayı biraz alışkanlık ister..Ama kullanma konusunda kendinizi kaptırırsanız laptopu en son ne zaman açtığınızı unutabilirsiniz
![]()
sahibinden komda 200 liraya cift hatli televizyonlu ayfon satiyorlar herkesin elinde olmasi gayet normal.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)