şimdi o vetteyi 20 liraya verirler:D
Printable View
şimdi o vetteyi 20 liraya verirler:D
abi söyle biraz kavacık taraflarında dolaşsınlar :D benım arabaya carpabilirler izin var hiç değilse kasko bedeline satarız arabayı :D
bızım burda bakırkoyde benım sokaktan bı seat gecıyor fıltre egsozlu ulen basmıyor basmıyor bızım ordan gecerken başlıyor sıkmaya bende dua edıyorum bı araba cıksada onune patlasa dıye:D
ben bizim kapalı garajdan cıkarken, arabayı çalıştırıp hemen çıkmak istiyorum hiç ısıtmadan bekleme yapmadan; içerde çok ses olmasın millet rahatsız olmasın diye .......vay be millet neler yapiomuş!!! görgü ahlak mevzusu bu olsa gerek...
hahahaha olaya bak yaa :D sarı c5 beylikdüzünde alşılmış bir şey değil :)
2 gece önce gece 3 te tam 3 kişi bir arabayı garaja sokamadılar .... Videosunu çekeceğim her defasında unutuyorum uyku sersemi sabah işe gideceğiz dua ediyorum birisi çıkıp arabanı da garajını da deyip vurmasın diye :) video yu inşallah çekme fırsatım olur gündüzmüş gibi normal ses tonuyla konuşuyorlar oturum yapıyorlar . Öyle gel böyle topla huooppppp az git amcam yeni öğrenmiş sanırsam debriyajda ayağı kaldırmadan gaza basmaktan o dizel sesi sokağı uyandırdı ha dedim iniyorum artık ben yanaştıracağım ses kademe kademe azalıyor içeriye milim milim girdikçe :D tam 35 dakika sürdü inşallah bir daha olur da çekerim :D
aynı sahneleri önceden hatırlıyorum,güzel bi hırıltı eşliğinde uzaktan gelen bir ses yakınlaştıkça 6 tane silindir olduğunu anladığım o kısa süre ve sonra güüüüm =chrysler crossfire :) içinden inen bi zibidi sarhoş kafa ve ağzından dökülen laflar
oha lan bu duvar benim arabadan sağlammış !
iyi olmuş çevrenin derslerini verdiği gerçi o kafayla akılları başlarına gelmemiştir ;)
Kaynağı belirsiz, alın teri harcanmadan kazanılan kolay para, kolay harcanır...
gece 21:00 gibi yeni yapılan pazarın orda çılgın gibi gidiyodu onun haricinde gündüzde e-5te sıkıyodu..sonu buymuş demekki
haydan gelen huya gıder....ıyıkı kımsenın canına bı zarar gelmemıs....
mahalleliyi bidaha tebrik ediyorum , bizim burdada ara ara oluyo , evimin önü karakol ve polis amcamlar arasıra (haftada 3 falan) gece 3-4 gibi el ferni çekme , sokak arası kalkış denemeleri yapıyolar transitlerle en kötüsüde bu olsa gerek , polisi gidipde kime şikayet ediceksin , okadar evin şuyun bunun arasında 2 transit polis arabasını kaldırmak , transitle el freni çekip dönmek , her seferidne patinajla kalkmak yakışmıyo bunlar polislere..
zaten polislerden birinde modifiyeli e30 diğerinde modifiyeli civic diğerinde yine modifiyeli seat toledo var , hepsinde cam filimi egzoz jant vs. , gülermisin ağlarmısın...
beyazıt karakolundada var oyle 2 3 araba sahıplerı polıs :)