şimdi o vetteyi 20 liraya verirler![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
abi söyle biraz kavacık taraflarında dolaşsınlarbenım arabaya carpabilirler izin var hiç değilse kasko bedeline satarız arabayı
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
www.egeturbo.com
Turbo asker
bızım burda bakırkoyde benım sokaktan bı seat gecıyor fıltre egsozlu ulen basmıyor basmıyor bızım ordan gecerken başlıyor sıkmaya bende dua edıyorum bı araba cıksada onune patlasa dıye![]()
ben bizim kapalı garajdan cıkarken, arabayı çalıştırıp hemen çıkmak istiyorum hiç ısıtmadan bekleme yapmadan; içerde çok ses olmasın millet rahatsız olmasın diye .......vay be millet neler yapiomuş!!! görgü ahlak mevzusu bu olsa gerek...
hahahaha olaya bak yaasarı c5 beylikdüzünde alşılmış bir şey değil
![]()
2 gece önce gece 3 te tam 3 kişi bir arabayı garaja sokamadılar .... Videosunu çekeceğim her defasında unutuyorum uyku sersemi sabah işe gideceğiz dua ediyorum birisi çıkıp arabanı da garajını da deyip vurmasın diyevideo yu inşallah çekme fırsatım olur gündüzmüş gibi normal ses tonuyla konuşuyorlar oturum yapıyorlar . Öyle gel böyle topla huooppppp az git amcam yeni öğrenmiş sanırsam debriyajda ayağı kaldırmadan gaza basmaktan o dizel sesi sokağı uyandırdı ha dedim iniyorum artık ben yanaştıracağım ses kademe kademe azalıyor içeriye milim milim girdikçe
tam 35 dakika sürdü inşallah bir daha olur da çekerim
![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
aynı sahneleri önceden hatırlıyorum,güzel bi hırıltı eşliğinde uzaktan gelen bir ses yakınlaştıkça 6 tane silindir olduğunu anladığım o kısa süre ve sonra güüüüm =chrysler crossfireiçinden inen bi zibidi sarhoş kafa ve ağzından dökülen laflar
oha lan bu duvar benim arabadan sağlammış !
iyi olmuş çevrenin derslerini verdiği gerçi o kafayla akılları başlarına gelmemiştir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gece 21:00 gibi yeni yapılan pazarın orda çılgın gibi gidiyodu onun haricinde gündüzde e-5te sıkıyodu..sonu buymuş demekki
mahalleliyi bidaha tebrik ediyorum , bizim burdada ara ara oluyo , evimin önü karakol ve polis amcamlar arasıra (haftada 3 falan) gece 3-4 gibi el ferni çekme , sokak arası kalkış denemeleri yapıyolar transitlerle en kötüsüde bu olsa gerek , polisi gidipde kime şikayet ediceksin , okadar evin şuyun bunun arasında 2 transit polis arabasını kaldırmak , transitle el freni çekip dönmek , her seferidne patinajla kalkmak yakışmıyo bunlar polislere..
zaten polislerden birinde modifiyeli e30 diğerinde modifiyeli civic diğerinde yine modifiyeli seat toledo var , hepsinde cam filimi egzoz jant vs. , gülermisin ağlarmısın...
beyazıt karakolundada var oyle 2 3 araba sahıplerı polıs![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)