evet alican'la beraber honda buluşmasına gidiyorduk dimi sabah kahvaltısına. Sakin hafif roll yaparak giderken ikimizinde üstüne kırdı gitti adam.
Acaba gerçekte ne oldu o akşam?
Printable View
acaba kafası ayıldıgında ne dusunmustur :)
gıttı emanet araba :)
ne kullanıyorlar acaba merak ettim cidden :D :D
adamı bulup sorsakmı ne kullanıyorsun dıye :)
ankarada eos pert etti çocuklar gözümün önünde sigortadan para almak için...arabayı beyenmiyormuş.değiştirecekmiş...
buda o misal olabilir...
kafalarrıı trılyonkıı becermıslerr :)
Ben aynı sitede oturuyorum patlayan arkadaşla ve hakettiğini düşünüyorum otoparktan kesiciye sokarak çıkmasından bıkmıştım.
Can domat momat ugrasma en guzel yapıcagı seyi soyliyeyim sana. Alıcaksin bir tane paintball silahı,kaskı takıcaksın birde siyah tulum giyiceksin onlar orda gezerken karanlıktan cıkıp ustlerıne dogru, önce ön cama sıkarak baslıcaksınkı ön cam boyansın göremesin yürürsede patlasın bir yere sonra kaput stop ne varsa sıkacaksın inerlersede kıclarına baldırlarınına yapıştır agrıdan uyuyamasınlar. bak birdaha geliyorlarmı :hahaha:
bende olsa paintball silahı cagır beni ben yapım dicem ama yokki.bulursam arkadaslardan fin haber veriyim sana mükemmel egleniriz.
Bu arada c5 liye iyi olmusda icinde bunlarda patlasa kaza anında olmazmıki? rahatsiz olan arkadaslar bunların garajına gizli girip suikast yapmayi deneyebilirler airbag iptali gibi fren hortumu deligi gibi daha gebermelerini sagliyack bilimum bubi tuzkları olabilir :icon_tup:
(ben olsam aklıma gelen şu; arabasını bi şekilde açıp avatardaki oglumu icine gizlemek . uyku sersemi arabaya bindip kapıyı kapattığı anı düşünemiyorummm):hahaha::hahaha:
hayal gücüne hayranım
söyliyorum çok televizyon izlemeyin die ama dinlemiyosunuzki ya :(
benim hayal gücümemi? :D
eke inan hic televizyon izliyemiyorum dun gece sadece ucundan turbo cuma yi izliyebildim oda ucundan.vaktim yok televizyon garip birşey geliyor bana.
sinir oldum aşırı kinlendim şu an yani mal gibi çekip vurmaktansa saman altı su daha iyi olur.
(paintball silahi bulayımda gorun ozaman hayali bebeler evlerinden cıkıyormu birdaha)