User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
123 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: e36 Kasa BMW hakkında biraz bilgi istiyorum

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bunu bilmemde e36da benimde gönlüm kaldı vallahi..

hep 2 renk hayal etmiştim ;

1 - beyaz + motorsport jantlar

2 - estroil blue + açık renk döşeme

çok istedim olmadı, belki bir gün bende alırım kader kismet

allah gönlüne göre versin sefacim..
    00' Civic 1.6IES

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman 320 yerine 328 alınması taraftarıyım bmw bindiğini anlaman açısından,çok yıkık bir araba olmadıktan sonra masraflı bir araba değil kesinlikle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    topkapı akınsal sanayi sitesinde,bekci kulubesinin hemen yanında bir tane siyah 3 20ci coupe var cok temiz ve diri.ama satarmı bilemem.
    OEM+

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğraflarda solgun durabilir ama canlı görmeni tavsiye ederim. M tamponlarının olmaması tampon altlarının gri olması falan aracın albenisini azaltıyor farkındayım ama arabanın dış görünüşü mü önemli sizce yoksa yorulmamış, mekaniği sağlam, kasası düzgün bir araba olması mı? Ayrıca biz 26-27000 istemiyoruz hak ettiği parayı istiyoruz. En fazla 3000 lira harcayarak o arabaların hepsini bozacak bir araba yapabilirsin bunu...

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ask_uc_har...XQQdisplayitem
    ilanla alakm yoktur.fikir vewrmek açısından ekliyorum

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotoğraflarda solgun durabilir ama canlı görmeni tavsiye ederim. M tamponlarının olmaması tampon altlarının gri olması falan aracın albenisini azaltıyor farkındayım ama arabanın dış görünüşü mü önemli sizce yoksa yorulmamış, mekaniği sağlam, kasası düzgün bir araba olması mı? Ayrıca biz 26-27000 istemiyoruz hak ettiği parayı istiyoruz. En fazla 3000 lira harcayarak o arabaların hepsini bozacak bir araba yapabilirsin bunu...
    m tampon vs. 300-500e alinir,onemli olan aracin temizligi,su anda aracim olmasa gercekten dusunurdum aracinizi..m tamponlu diye alip motor yapacagina,tertemizini alip sonradan m teknige cevirmek cok daha mantikli
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tamponla da Mtech olmaz sonuçta ama bu arabada spor koltuklar, M çıtalar ve M ayna da var ve yan sanayi falan değil orijinal. Ön M tampon, marşpiyeller ve arka tamponla işi biter. Arka tampon bile çoğu Mtech denen araçta normaldir sadece difüzör takıyorlar. Her neyse çok yoruma da gerek yok arabanın yeri belli gelinir görülür anlaşılır.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya konuyu bölücem kusura bakmayın da yavuz abi sen uzun zamandır dragger smile yapmıyosun?
    Hic farkında degilim
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sefa topkapıdaki ilk sahibinden sadece sol arka camurluğu değişmiş.gel istersen bi bakalım.
    OEM+

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikmendeki siyah coupenin döşemelerinin değişmesi gerekiyor

3.18 yerine 3.20 derim bende sesi yeter arkadaşların dediği gibi. olmuşken de modelli olsun bence 97-98 fln

sanıldığı gibi korkulacak masraflı arabalar değil

yekta abilerin(jason) sattığı 3.20de çok düzgün.tek dezavantajı otomatik olması ama o da halledilebilir

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay sen ne zaman aldın e36 hayırlı olsun Mehmetim

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/temiz_97_m...XQQdisplayitem
    bu arabayı bilen var mı? bakımlı temiz gözüküyor

http://www.sahibinden.com/kara_yilan...XQQdisplayitem bu da fena değil gibi ama 3.28
    YouTube
    DR.ECU

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası benim aradığım m tampon yorgunluk vs den çok bir kaç mesaj önce belirtmiştim.. Yanlış anlaşılmasın.. yorgun alt takımı bitik motoru masraf isteyen arabayla uğraşmak kesinlikle istemem.. Kaportası düzgün olması tabiki benim için bir artı.. benim demek istediğim sadece fotoğraflara göre çekici gelmeyişi idi.. Gelirim görüşür konuşuruz.. yekta abi Kimse darılmasın ama ciddiyim bana bi e36 coupe ya da cabrio aldırsın bu site

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce yektanın ilana bir bak sefa bence cok güzel gercekten

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajlara baktim ama butcenizi goremedim. Butceniz nedir ve yakit konusunda ne dusunuyorsunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt çok çok fazla problem değil.. Ancak 3.28 alma durumumda yok.. yakıt vergi ilişkilendirmesi önemli.. 3.23 e kadar düşünüyorum.. bütçeye gelince 20 bin tl ye kadar ciddiye alıyorum.. üstündeki fiyatlar içinde ya kendime değmez diyorum ya da kredi çekmek istemiyorum diyim..

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sefa bizim bostancıda var bi tane..Sarı renk..Temiz duruyor bir bak derim..Vİsion Car da..17 750 son fiyatı..320 Cİ coupe
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yektalarin arabayi tavsiye ediyorum ilk olarak. Dostum oldugu icin degil, bir arabanin formasi vardir ve kendini belli eder. O arabada o forma var. Sanziman konusunu ise Yektalar halleder, en iyi sekilde. M tech konusuna gelince ise; standart bir coupeyi M paketli bir coupe yapmak icin 2 tampon bi koltukla olmaz. Viraj demirinden, bakalitlere gore farklidir. Icinde keza oyledir. Illaki M tech (body kit ozellikle) yapmak zorunda degilsiniz. Farkli tarzlarda modifiyeler ve markalar kullanabilirsiniz bu arabalarda. Biraz daha genelin disina cikmak iyidir. Ornegin Alpina markasi BMW'in anlasmali modifiye firmasidir ki cok guzel urunleri vardir. Onlardan parcalar kullanabilirsiniz ama pahali gelirse standart haliyle de cok cok guzel bir coupe yaratabilirsiniz. Tamamen yaraticilik ve zevk ile iliskili kisacasi.

318is class II sedan olmadiktan sonra almanin geregi yok bence. Gorunumunden dolayi. 6 silindirin zevki cok baska. Ayrica, yalnizca 1 ve 2. vites degil 3-4 e kadar gucunu hissettirir bakimli bir 320ci. Kronik arizalari yazilmis zaten. Motor konusu ise tamamen gecmisiyle alakalidir. Benim tavsiyem 95 ve oncesi almaniz. Dokum celik blok yani M50 (vanossuz) veya M50TU (tek vanoslu) motorlar cok saglikli ve dayanikli motorlardir aluminyum blok ve cift vanoslu modellere gore. Eger asiri beslemeye girmek istiyorsaniz zaten vanossuz motor bu is icin bicilmis kaftandir (bkz: ege tuning e21 M50B25 vanossuz 325 motoru ). Donanim olarak daha zayif oluyor ama en azindan mekanigi daha guzel araclar. Ayrica, butceniz dahilinde bu modellerde temiz arac bulma sansiniz daha cok. Donanim isini sonradan ufak ufak kendiniz halledersiniz artik ne aradiginiza bagli. Hiz sabitleyiciden, park sensorune, Hi-Fi ses sistemine kadar...vs..vs uzar gider.

Surus zevki acisindan, ic-dis tasarim olarak, zamanlarinin ilerisinde ve siniflarinda oncu araclar bence. Bana kullanirken bu kadar keyif veren, mest eden arabalara cok fazla rastlamadim. Bakimli, hor kullanilmamis, mekanigi saglam bir 6 silindirli e36 106'dan sonra bambaska gelicektir. Hele ki cuope olursa zaten cercevesiz kapisi yok mu camlar inikken, sunroof kalkik yere basikken ki goruntusu bile her seye deger. Gitmesin dursun o hali bile bana yetiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yektalarin arabayi tavsiye ediyorum ilk olarak. Dostum oldugu icin degil, bir arabanin formasi vardir ve kendini belli eder. O arabada o forma var. Sanziman konusunu ise Yektalar halleder, en iyi sekilde. M tech konusuna gelince ise; standart bir coupeyi M paketli bir coupe yapmak icin 2 tampon bi koltukla olmaz. Viraj demirinden, bakalitlere gore farklidir. Icinde keza oyledir. Illaki M tech (body kit ozellikle) yapmak zorunda degilsiniz. Farkli tarzlarda modifiyeler ve markalar kullanabilirsiniz bu arabalarda. Biraz daha genelin disina cikmak iyidir. Ornegin Alpina markasi BMW'in anlasmali modifiye firmasidir ki cok guzel urunleri vardir. Onlardan parcalar kullanabilirsiniz ama pahali gelirse standart haliyle de cok cok guzel bir coupe yaratabilirsiniz. Tamamen yaraticilik ve zevk ile iliskili kisacasi.

318is class II sedan olmadiktan sonra almanin geregi yok bence. Gorunumunden dolayi. 6 silindirin zevki cok baska. Ayrica, yalnizca 1 ve 2. vites degil 3-4 e kadar gucunu hissettirir bakimli bir 320ci. Kronik arizalari yazilmis zaten. Motor konusu ise tamamen gecmisiyle alakalidir. Benim tavsiyem 95 ve oncesi almaniz. Dokum celik blok yani M50 (vanossuz) veya M50TU (tek vanoslu) motorlar cok saglikli ve dayanikli motorlardir aluminyum blok ve cift vanoslu modellere gore. Eger asiri beslemeye girmek istiyorsaniz zaten vanossuz motor bu is icin bicilmis kaftandir (bkz: ege tuning e21 M50B25 vanossuz 325 motoru ). Donanim olarak daha zayif oluyor ama en azindan mekanigi daha guzel araclar. Ayrica, butceniz dahilinde bu modellerde temiz arac bulma sansiniz daha cok. Donanim isini sonradan ufak ufak kendiniz halledersiniz artik ne aradiginiza bagli. Hiz sabitleyiciden, park sensorune, Hi-Fi ses sistemine kadar...vs..vs uzar gider.

Surus zevki acisindan, ic-dis tasarim olarak, zamanlarinin ilerisinde ve siniflarinda oncu araclar bence. Bana kullanirken bu kadar keyif veren, mest eden arabalara cok fazla rastlamadim. Bakimli, hor kullanilmamis, mekanigi saglam bir 6 silindirli e36 106'dan sonra bambaska gelicektir. Hele ki cuope olursa zaten cercevesiz kapisi yok mu camlar inikken, sunroof kalkik yere basikken ki goruntusu bile her seye deger. Gitmesin dursun o hali bile bana yetiyor

Mantık bu bendekide

Yazın için çok teşekkürler öncelikle.. Umarım bir gün e36 aldıktan sonra(kısmet olursa) tanışma fırsatımız olur ve daha detaylı konuşuruz.. Ancak şimdi kimisi 97-98 ara derken senin 95 öncesi dayanıklılık olarak motora yöneltmiş olman biraz daha rahatattı beni.. Yüklenicek halim yok motora ama dayanıklılık ve sağlam olması beni teşvik etti açıkçası.. Tavsiye edebileceğiniz başka araçlar var ise bakmak bilgisini almak isterim..

Jason ların 3.20 ye gelince yakından görmeden daha fazla yorum yapmıcam.. ANcak dediğim gibi biraz uzak tuttu görüntüsü kendisinden.. birde o paralara cabrio almak dururken diyo insan kendine.. DEdiğim gibi bütçe sıkıntısından çok benim içime sindirmem.. ''Evet bu araba bu parayı hak etti'' demem.. Hak eder belki evet ama o parayı verdikten sonraki şanzuman dış işleri düşündürüo açık açık söylüyorum biraz mertlik lazım bu konudada umarım kimseyi kırmam bu yazımda..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)