1. Donanım olarak güzel bir 3.20i
2. Tanımıyorum ama şu farlar ve stoplar sıfır km E36 ya takılsa bende pertten toplama bmw hissi uyandırıyor..
3. 3.18 is cabrio olmaz..Sedan ve Coupe olur. Satan daha ne sattığını bilmiyor. Donanım olarak boş ve yorgun duruyor. Koltuk ısıtma bile yok. O paraya daha güzel bir araç alınabilir
o verdiğiniz verileri hala verebilen e30 m3 varsa deneyelim benim arabam stok değil o yüzden öyle yazdım bu arada ikiside sahip olduğum arabalar olduğu için ikisinide çok çok iyi tanıyorum![]()
e36 çok güzel arabadır temizi vezir bitiği rezil ederkronik arızalarını arkadaşlar yazmış benim tavsiyem mutlaka 6 silindir al.Sesi için bile almaya değer çünkü temiz bir 94-95 M50 motorlu 320 çokta güzel olur
Hayırlısı olur inşallah sefa..Ama alırsan 98 model altı almamaya çalış..Full olsun..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
http://www.parcatreni.com/index.php?...d=179&kn=Motor
Bu yağ pompası fiyatı için bir örnek... Borusan dan logolu parça alıcam diye inanırsan fiyat daha da artar, bilirsin.. Ama orjinal sıfır pompa için bu fiyat daha aşağı düşmez...
Dakar yellow güzel renk tamam ama dakar yellow diye de araba alınmaz.
Ben de estoril maviyi çok severim ama articsilber metallic kullanıyorum.
Folyo kaplama 1.000 tl...
Bahsi gecen M3 ü fiyatı uygun diye ve dakar yellow diye alıp 15 milyar harcadığını varsayarsak 40 milyara daha temiz bir M3 e binebilirsin zaten.
Yanlış anlaşılma olmasın araçta 15.000 tl masraf var demiyorum ama araç kazalı.. Kaza öncesi duyduklarımda pek iyi değil o araçla ilgili... Ve iyi bir şekilde toplandığına inanmıyorum kazadan sonra. Kaza yaptığındaki far yıkama fıskiyeleri bile kazadan sonra yok... acaba daha neler eksiktir onun altında, kaput içinde, orasını bakıp görmeden bilemem
Rengini beğeniyorum diye gözü kapalı araba alınmaz, hele m3 hiç alınmaz. Benim param çok diyen varsa buyursun alsın tabi, ona lafım yok.
Kazalı hali en son 16.750 tl ye satılıktı, pazarlıkla 15 e alınır veya alınmaz...
Benim bildiğim tek bişey var E36 M3 almaya kalkan insan şu andaki piyasada dertli olur....
Allah askınabana parca treninden mi fiyat alıp gösteriyosun sana aldıgım orj fiyatı söledim istediign kadar getireym.bahsi gecen otoyu gidip galeride gprdum toplandıkdan sonra gayette guzel toplanmıs kazasına ragmen.bende gidip gör sonra yorum yab bu bir..
ikincisi arabanı folyo kaplayıp parca treninden parca tedarik ediyosan bi m3 sahibiyle atısma buda iki...istedigin rengi sevmekdde özgursun ama dakarın yeri ayrıdır bunu m3 sahiplerine sor buda 3.
dier arakads bana 10 adet kazalı dakar m3 bul hebsini birden alcam buda 4...
zaten trde 15 adet ya var ya yok nası bulcan onuda anlamadım ya.
Sefa bu araba bizim Jason Yektada...
İlgilenirsen konusuruz.
http://www.sahibinden.com/hatasiz_19...XQQdisplayitem
M tampon falan kolay, motorsport jantı da varmıs.
Düze de cevirebilirlermis, pazarlık da olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sefacım 318is motorları içlerinde en dayanıklı diyte biliyorum, yıllar öncesinin auto show'unda onno usta öve öve bitirememişti.. yakışın en m techniginden![]()
Tango-1 never dies.
Ben de kötülediniz demedim zaten yanlış anlamayın. Tampon altlarını nedense sahibi böyle isteyip kendi yaptırmış...
Soner is ler 320ler kadar dayanıklı değildir. 4 silindirli sıkıştırılmış bir motor olduğu için... Ben her zaman 6 tokmağı tavsiye ederim. Vergi olarak 318is le aynıdır, daha performanslıdır ve sesi çok güzeldir. Yakıt tüketimi de hemen hemen aynıdır...
Evet 6 silindir sesi bir baska güzel![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
318 ıs ın o zırıldamasınında zevkı baska ama![]()
perf degerlerı cok yakın, tercih arabanın temızlıgıne kalır bana gore..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
direksiyon servosu problem yaratıyo nerdeyse hepsinde baskada fazla sıkıntısını gormedim..bence alırsan 320 al sesi 318 e nazaran cok daha iyi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)