42 LM plaka olan mahallemde duruyor ve DM 555 benim mahallemde dolanıyor, Seninki de Dakar, bir de bu satılık olan var... Ettı 4 zaten... Ben sana 15 tanesinide bulurum, ben çemenzardayım şu anda, gel buyur şimdi beraber bakalım, sana biraz kazalı araba handikapı göstereyim, tabi seninki bundan düzgünse...
15 tanesi 10 tanesı beni ilgilendirmez ama sen burada kendı arabana prim yaptırmak için dakar sarısı bu diyerek insanlara kazalı m3 alın sorun olmaz dememelisin... Ki dakar sarısı bence solmuş taksi sarısına benziyor ( bu kısım da benim yorumum )
Sen arabaya belki de gece bakmışsın galeride ben hergün önünden geçiyorum, orj olan dar su fıskiyeleri yerinde yok diyorlar sana sen hala öyle böyle diyorsun... Adam e36 alacak, yok galeri tanıdıksa PM yaz arkadaşa gel bak de...
Sen zaten bu arabanın hazarlı fotolarını BMW team de de isyemiştin ve gormustun yanılmıyorsam...
Neyse, simdi ben oturup burada saatlerce otomobillerin kazalı olunca ne gibi sorunlar yarattıgını, sorumsuz ve isini laiki ile yerine getirmeyen ustaların tadilat yerine sorun yarattığını anlatmayacağım...
Sen dakar sarısı araba göster bana, varsa ben sana hata bulayım aradıktan sonra... senin için önemli değilse, degildir...başkası için öyle olmasını bekleme
Alın, kazalı araba alın.... Dakar sarı olsun taklalı olsun arkadaşlar, alın... Bitik arabaları alın, iki cilalayıp değer katarsınız... nasılsa dakar sarısı hasta çıkar hasarlınızı alacak...
BMW yedek parçası sana ucuz geliyor olabilir ama piyasadaki otomobillerle kıyaslarsan ucuz falan diyemessin...
kime ne anlatıyoruz....![]()