User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
123 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: e36 Kasa BMW hakkında biraz bilgi istiyorum

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah askınabana parca treninden mi fiyat alıp gösteriyosun sana aldıgım orj fiyatı söledim istediign kadar getireym.bahsi gecen otoyu gidip galeride gprdum toplandıkdan sonra gayette guzel toplanmıs kazasına ragmen.bende gidip gör sonra yorum yab bu bir..
    ikincisi arabanı folyo kaplayıp parca treninden parca tedarik ediyosan bi m3 sahibiyle atısma buda iki...istedigin rengi sevmekdde özgursun ama dakarın yeri ayr

ıdır bunu m3 sahiplerine sor buda 3.

dier arakads bana 10 adet kazalı dakar m3 bul hebsini birden alcam buda 4...
    zaten trde 15 adet ya var ya yok nası bulcan onuda anlamadım ya.
    42 LM plaka olan mahallemde duruyor ve DM 555 benim mahallemde dolanıyor, Seninki de Dakar, bir de bu satılık olan var... Ettı 4 zaten... Ben sana 15 tanesinide bulurum, ben çemenzardayım şu anda, gel buyur şimdi beraber bakalım, sana biraz kazalı araba handikapı göstereyim, tabi seninki bundan düzgünse...

15 tanesi 10 tanesı beni ilgilendirmez ama sen burada kendı arabana prim yaptırmak için dakar sarısı bu diyerek insanlara kazalı m3 alın sorun olmaz dememelisin... Ki dakar sarısı bence solmuş taksi sarısına benziyor ( bu kısım da benim yorumum )

Sen arabaya belki de gece bakmışsın galeride ben hergün önünden geçiyorum, orj olan dar su fıskiyeleri yerinde yok diyorlar sana sen hala öyle böyle diyorsun... Adam e36 alacak, yok galeri tanıdıksa PM yaz arkadaşa gel bak de...

Sen zaten bu arabanın hazarlı fotolarını BMW team de de isyemiştin ve gormustun yanılmıyorsam...

Neyse, simdi ben oturup burada saatlerce otomobillerin kazalı olunca ne gibi sorunlar yarattıgını, sorumsuz ve isini laiki ile yerine getirmeyen ustaların tadilat yerine sorun yarattığını anlatmayacağım...

Sen dakar sarısı araba göster bana, varsa ben sana hata bulayım aradıktan sonra... senin için önemli değilse, degildir...başkası için öyle olmasını bekleme

Alın, kazalı araba alın.... Dakar sarı olsun taklalı olsun arkadaşlar, alın... Bitik arabaları alın, iki cilalayıp değer katarsınız... nasılsa dakar sarısı hasta çıkar hasarlınızı alacak...

BMW yedek parçası sana ucuz geliyor olabilir ama piyasadaki otomobillerle kıyaslarsan ucuz falan diyemessin...

kime ne anlatıyoruz....

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben arabama neden prim yabtıraym satılık deilki
    ayrıca benm için pahalı ucuz die bişe yok parca treninden fiyat bakarsanız kazık yersiniz diuorum gelin ben size bahsettigniz fiyatın altında alcam dişyorum ki daha yeni aldım..
    ayrıca henuz benm araba harc 3 tane sayabildin ki benm arabam satılık deil...
    dakarı begnmek zorunda deilsin tabiki ama sadece trde deil dunyada özel bi renk biraz arstr bmwteam uyesen ordanda bak .
    ve en önemlisi dakar diye alın demedim kıymetlidir dedim kazalı araba alın dedigimide hatrlamıyorum duzgun yapılmıssa alınabilir,
    ve halen idda ediyrum gidip aracı gör evet kazalı ama yapılmıs diyorum fiskiyesinin olmadıgını görmussun bi uzakdan ikidr aynı seyi söyluyosun bana..ben gittim inceledim diuyorum..
    valla böle atısmaları sevmem kusura bakmayın ama parca fiyatından anlamayn dakardan anlamayan öle ortaya konusan adamları görunce dayanamıyorum kusura bakmayın forum halkı dahda uzatmıcam.

Mert-e36
    Misafir
    Allah askınabana parca treninden mi fiyat alıp gösteriyosun sana aldıgım orj fiyatı söledim istediign kadar getireym.bahsi gecen otoyu gidip galeride gprdum toplandıkdan sonra gayette guzel toplanmıs kazasına ragmen.bende gidip gör sonra yorum yab bu bir..
    ikincisi arabanı folyo kaplayıp parca treninden parca tedarik ediyosan bi m3 sahibiyle atısma buda iki...istedigin rengi sevmekdde özgursun ama dakarın yeri ayrıdır bunu m3 sahiplerine sor buda 3.
    Gidip gör dediğin arabayı ben her gün görüyorum zaten m3 sahibi arkadaşım...Ve sana diyorum ki onu toplayan insan ona alıp bi far fıskiyesi takamamış mı? Sen hala bana dakar sarısı araba güzel arabadır diyosun. O kadar hastaysan git folyo kaplat diyorum tekrardan temiz araba alıp. Çok maharetliysen de komple söker boyatırsın...

Parçatreni vs.. parça satış sitelerinden parça tedarik ettiğim manasına gelmiş sana yolladığım link. Oysaki ben bilmediğini öğrenmen açısından yolladım sana o linki..
    Al sana başka bi link ama tr fiyatları değişiyor m3 sahibi arkadaşım

http://www.realoem.com/bmw/showparts...76&hg=11&fg=30

Hala tatmin olamadıysan M 50 yag pompası hakkında yarın sabah borusanı veya kosifleri arayıp sor fiyatını.... Ben senin 700 tl ye aldığın yağ pompana laf etmiyorum, senin inanmadığın m52 yağ pompasının fiyatını gösteriyorum..Neden bana 700 tl ye m3 yağ pompası getiriyorsun ki?

M3 sahiplerine dakar sarısını sorup öğrenmeye ihtiyacım yok, çünkü ben uzun süredir bmwyle ilgileniyorum kendi çapımda ve individual renkler ve donanım konusunde bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum..

M3 e bineceğim diye ne kasası ne de yürüyeni elle tutulur bir e36 almaktansa, binmem o arabaya daha iyi.

Bence sen dakar sarısı E36 ya bindin diye bütün dakar sarılarını sahiplenmişin. Ama yanlış bilgilerle, amaçsız savunmalar içerisindesin söyliyim

Atışmayı sevmem diyosun ama parça fiyatından anlamayan ... dakardan anlamayan adamlar diye hitab ediyosun bana..... Sen arabadan anlıyosan(bmw değil, araba) sabaha kadar anlat bana dinlerim ben seni vaktim bol...

Adam e36 arıyorum demiş zaten m3 demiyor..Kimsenin sattığı arabayı kötülemek istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor..Birileri boş boş konuşunca susmak zor oluyor..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas zaten m3 almayı dusunmuyorkı nıye uzattınız anlamadım

eger almayı dusunuosada arabayı aldıktan sonra cebine en az 10k tl nakiti koyması lazım..
    M3 herzaman patlamaya hazır bomba gibi nerde ne gıbı sacma bi masraf acacagı belli olmuyor

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben arabama neden prim yabtıraym satılık deilki
    ayrıca benm için pahalı ucuz die bişe yok parca treninden fiyat bakarsanız kazık yersiniz diuorum gelin ben size bahsettigniz fiyatın altında alcam dişyorum ki daha yeni aldım..
    ayrıca henuz benm araba harc 3 tane sayabildin ki benm arabam satılık deil...
    dakarı begnmek zorunda deilsin tabiki ama sadece trde deil dunyada özel bi renk biraz arstr bmwteam uyesen ordanda bak .
    ve en önemlisi dakar diye alın demedim kıymetlidir dedim kazalı araba alın dedigimide hatrlamıyorum duzgun yapılmıssa alınabilir,
    ve halen idda ediyrum gidip aracı gör evet kazalı ama yapılmıs diyorum fiskiyesinin olmadıgını görmussun bi uzakdan ikidr aynı seyi söyluyosun bana..ben gittim inceledim diuyorum..
    valla böle atısmaları sevmem kusura bakmayın ama parca fiyatından anlamayn dakardan anlamayan öle ortaya konusan adamları görunce dayanamıyorum kusura bakmayın forum halkı dahda uzatmıcam.
    Parça fiyatı dakardan anlamayan demişsin ama sende hiç arabadan anlamıosun

Manavın kuzuya baktığı gibi arabaya bakıosun....

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMWnin parçaları pahalıdır önyargısı hala yıkılmadı Türkiye'de. Bizim müşterilerimiz içinde 2. araba olarak Pejosu Volkswageni Citroeni olan da var. Bakım masraflarını söylediklerin de şaırıp kalıyoruz. BMW ile aynı hatta daha pahalı parçaları çoğunun. Yerli arabalar hariç tabi. Bir de aracın parçalarının fiyatından ziyade ne kadar parça istediği ne kadar sağlam olduğu da önemli. Kaza durumlarında birşey diyemem pahalıya patlayabilir o yüzden kasko yapmak en iyisi. Kasko olmasa bile yan sanayisi ve çıkması bol bir marka BMW. Yeterki iyi bir servisiniz olsun BMW almaktan hiç korkmaya gerek yok...

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de kötülediniz demedim zaten yanlış anlamayın. Tampon altlarını nedense sahibi böyle isteyip kendi yaptırmış...
    Soner is ler 320ler kadar dayanıklı değildir. 4 silindirli sıkıştırılmış bir motor olduğu için... Ben her zaman 6 tokmağı tavsiye ederim. Vergi olarak 318is le aynıdır, daha performanslıdır ve sesi çok güzeldir. Yakıt tüketimi de hemen hemen aynıdır...
    beni bile düsündürdün linke bakınca aklımda 3.20i olmadıgı halde aracın cok güzel kardesim benim hayırlı satıslar

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç benim değil arkadaşlar bi müşterimiz bıraktı satmamız için. Almamak için zor tutuyorum kendimi ama şu an uygun zaman değil...

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performans önemli diilse 318 ıs önemliyse 3 28i tawsiye ederim kesinlikle 3 20 haddinden çok yakar çok ta az yürür
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de kötülediniz demedim zaten yanlış anlamayın. Tampon altlarını nedense sahibi böyle isteyip kendi yaptırmış...
    Soner is ler 320ler kadar dayanıklı değildir. 4 silindirli sıkıştırılmış bir motor olduğu için... Ben her zaman 6 tokmağı tavsiye ederim. Vergi olarak 318is le aynıdır, daha performanslıdır ve sesi çok güzeldir. Yakıt tüketimi de hemen hemen aynıdır...
    Can kardeşim senden iyi mi bilecez.. öyle diyosan öyledir Bmw konusunda
    Tango-1 never dies.

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olaya bii açıklk getirmek isterim..

Bugün topladığım bilgilere göre sahiden m3 alınıcak bir araba değil.. Kupon çünkü.. Nerede ne çıkacağı belli olmuyor.. Zaten ben alıp kafama göre toplamak istiyorum kendimi çok fazla kastırmama hiç gerek yok..

Sizde bu konu yüzünden tartışmayın ne olur.. Yekta(nicki yekta olan )nın koyduğu otomobiller üzerinde yoğunlaşmış durumdayız.. siyah olanlar ağırlık basıyo simdilik..

Jason(yekta) nın sattığı araç ise temiz ancak bana biraz solgun geldi.. Ben arabada boya yok diye araba bakan bi adam değilim. Eğer soluk ve mat görünücekse komple boyalı olsun daha iyi mantığındayım.. Tabi fotoğraflara göre bu yorumum.. sedan e36 gibi duruo.. Halen arayıştayım ve belirteyim CİDDİYİM alma hususunda.. 1.5 ay vaktim var bu dönemde alıcam.. Tabi kafama yatmayan olursa alamıcam haliyle ancak şimdilik güzel araçlar var gibi.. Ankaradan korkuyorum ama bunu belirteyim.. İşe gitmeden 3 kere döndüren insanlar var ankarada Yorulmamış olmasını tercih ederim.. ALt takımı ve yürüyeni sağlam motoru ileride sorun yaratmıcak bir araç arıyorum..

Yardımlarınız ve düşünceleriniz için teker teker teşekkür ederim.. Paylaşarak bilgileri bana güzel bi e36 alalım

Mert-e36
    Misafir
    Umarım gönlüne göre bir e36 bulabilirsin içine sinerek binersin

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert-e36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım gönlüne göre bir e36 bulabilirsin içine sinerek binersin
    tek istediğim bu.. gezerken içim rahat olsun..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek istediğim bu.. gezerken içim rahat olsun..
    nunuuukk bmw yakismazlan sana nickine aykiri ahahahahahaa

hayirlisi neyse o olsun.
    gelimde bikoyunkoyuna yatalimlan ozledim muhahahahahaha
    - K -

________
    Dr.Ecu

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320ci mor olarak bursada arat sahibinden.com da canlisini gordum alicaktim ciddi guzel arac nakit olayi uyarsa gel al derim egsozuna kdr orjunal acayip cici duruo

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320ci mor olarak bursada arat sahibinden.com da canlisini gordum alicaktim ciddi guzel arac nakit olayi uyarsa gel al derim egsozuna kdr orjunal acayip cici duruo
    bu galiba

http://www.sahibinden.com/orjinal_ga...XQQdisplayitem

guzelmis

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet telefondan girince zor geldi aramasi bi de yurt disindaym dolasim olayindan kitlemesinler heue. Resimdekinden daha guzel duruo ici falan super temiz

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O parayı verdikten sonra izmirde cok daha güzeli var
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya konuyu bölücem kusura bakmayın da yavuz abi sen uzun zamandır dragger smile yapmıyosun?
    YouTube
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)