Bu fiyatlara alacağın cabrio başına bela olmaktan başka bir işe yaramaz... 95 öncesi döküm bloklar daha sağlamdır tabi ama turbo supercharger gibi aşırı yüklemelere girmeyeceksen çok önemi yok. Zaten o kadar yüklemeyi düşünüyosan 328 al bin derim hiç uğraşma o tip işlerle.
Keske ben TR'deyken bu konu acilmis olsaydi, tanisirdik, bu konuda yuz yuze detayli bilgi edinirdin e36 kullanicilarindan.
94-95 daha iyi olmasinin sebebini acikladim. Bunun yani sira "eski her zaman daha iyidir" temasi var hep bendeBu araba konusunda da oyle. Eski her zaman daha iyi, daha guzeldir bence. Neyse...
Cabrio konusuna gelirsek eger; inan bana o paralara alacagin cabrio 1 icine sinmez 2 sinse bile sonradan cikaracagi arizalar (ki cabriolarin illet ufak tefek arizalari vardir), bir kac kez sanziman degistirmene bedel derecede can sikar. Cunku sanziman gibi yaparsin bitmez, belli bir zaman icinde sistemi komple sifirlamadigin surece tekrar eder. Sanziman degisimi ise oyle bir sey degildir. Ozellikle Ekrem usta ve Teknik BMW gibi servislerin elinden cikarsa. Resimlere aldanma ve arabayi git gor derim. Detayli temizlik ve ciladan sonraki halini dusun, seni ikna edicektir. Daha fazla bir sey demeyeyim araba hakkinda, sonra reklam yapiyor olucamTabii ki yine de onemli olan sen koltuguna oturdugunda, buyuk bir mutluluk duyuyor olman. Bu keyfi verecek arabayi alman. Umarim cillop gibi bir sey alirsin.
not: biraz sahibinden.com 'da gezineyim, gozume kestirdiklerimin linklerini buraya koyarim.
Nedir, ne değildir, ne durumdadır hiç bilmiyorum ama beni çekti...
http://www.sahibinden.com/tamamiyle_...XQQdisplayitem
Hakkında Hayırlısı![]()
14binde mi
Direk alırım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bu araca bakıcam ama ne dir ne değildir bilemiyorum.. bu akşam ya da yarın..
http://www.sahibinden.com/1993_318_i...XQQdisplayitem
temizini kazasızını vs. bulman çok zor hatta imkansız o nedenle problemi az bi araç bulman lazım mümkünse yeni toplanmış bi araç bulmalısın ki sıkıntısı az olsun çok sıkıntı çıkaracaktır cebindeki parayı yiyecek
Bi kere arka amortisörlerin bagajan çıkacak tabi önden tak tak vuracak
boyanmamışsa kaporta boya isteyecek
ön takım tamir isteyecek
senden önceki sahipleri çok hırpaladığı için motor bakım tamirat belkide rektefiye isteyecek
benim başımdan çok sıkıntılı olaylar geçti o nedenle biri e-36 deyince vucudumdaki tüm tüyler tiken tiken oluyor![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
sefa yanlış hareketler yapıosun kız arkadaşınmı zorladı seni bunabeyaz gti ı satıp 93 model 1.6 bmw almak...............
Siyah veya koyu tonlar bakma bence. Eski modellerde çok yıpranmış duruyor.
Çok zevkli ve güzel arabalar ama artık düzgünü imkansız olan bir araç.
Imkansiz falan degil temizi bu kadar abartmayin. Biraz ustune dusulunce gayet guzel arabalar bulunuyor hele ki su sira cok guzel arabalar var.
Ya hevesim kaçmadan aldım aldım yoksa gti a girişicem kötü olucak![]()
Açıkçası bu tarz yorumlardan etkilenmiyor değilim ama bu son ilandaki gerçekten hiç hor kullanılmamış.. Şimdiki sahibi 40 yaşında evli ve borçlarından dolayı satıyor. Aracın vergi borcu vs de duruo.. Yakalamışken alıyım diyorum.. Gerçi bakmadan yorum yapıyorum ama fotoğrafta göründüğünden farklı olmadığını içinin dışının temiz olduğunu söyledi.. Mert biri sorunlarını da saydı.. sağ kapı döşemesi düşüyormuş.. Sol cam fitili ile alakalı problem varmış.. onun dışında ''Ben bu araba ile 160 km hıza çıktım tık demedi'' demiş olması bile açıkçası ben altındakinin ne olduğunu bilmeyen birinden araba alıcam dedirtti..
Kız arkadaşım zorlamadı lan.. Gelecekteki kız arkadaşlarım beğenicek ondan ahhaha![]()
Sence en son mesajımdaki ilandaki nasıldır? değer mi? ne düşünüyorsun.. AÇık ve net fikrini bekliyorum hem senin hem maxpower ın hem Jason un hem tunch un hemde Ekeray ın![]()
Son ilandaki arac fena degil orjinal duruyor. Kaporta boya gormus olabilir, gormemisse iyi muhafaza edilmis. Baktirmak lazim AMA
6 silindir degil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)