Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin inş.
Printable View
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin inş.
yarın tarsusta defnedilecek saat tam belli değil
acımız gercekten cok buyuk..hala ınanamıyorum..allah gerıde kalanlarına sabır wersın..serhat kardesım topragın bol olsun nur ıcınde yat..:(:(
http://www.tarsusonline.com/habergoster.asp?id=1135
kaza ile bilgi video ve fotoğraflar linkte mevcut :(:(
OFFFFFFFFFFFFF Şaka gibi inanmak istemiyorummm başlığı görünceee hiç ama hiç bakmak istemedimmmmm ama artık çok geç sanırım :(:(:(:(:(:(: bu genç yaştaaa adama çok koyuyorrr geçen gün msn'de konuşuyoduk sohbet ediyodukkk ne güzel niye bizi bıraktınkiiii Serhatttttttttt:((8 Ailesini düşünemiyorum Lütfen arkadaşlar Aynı şehirde olanlar yakın şehirlerde olanlar gidip ailesine destek versin yanlarında olsunnnn......... Lütfenn:(
Güzel insan yerin CENNET olur inşallah TOPRA'ğın bol olsun.......... :(:(
Allah gani gani rahmet eylesin, yakınlarına ve tum sevdiklerine özelliklede ailesine sabır ihsan eylesin.
serhatgüzelsoy nickiyle yazıyordu gorunce şok oldum gercekten, inanası gelmiyor insanın bu durumlara. Gencecik yasta aramızdan ayrılan arkadasımızın mekanı inşallah cennet olur.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Allah ailesine sabır versin.Mekanı cennet olsun:(
allah rahmet eylesin ailesine ve tüm sevdiklerine allahtan sabır diliyorum:(:(
yarın adana'dan biz onu son gününde yanlız bırakmamak için ve ailesine destek olmak için cenazesine gidiyoruz. yarın öğleden sonra defnedilecekmiş. bu arada başsağlığı dileyen tüm arkadaslara teşekkür ederim... cenazeye gelecek arkadaslar 0507 357 72 24'den bana ulasabilirler. (Alperen)
Kalbi temiz insanlara ***** olur derler. Ama gence ölüm yakışmiyor be serhatım. Mekanın cennet olur isallah dualarımiz seninle kardeşim.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.
allah rahmet eylesin :( bu yaşta böle bi şey ailesnin çektiği acıyı allah kimseye yaşatmasın :(
Allah rahmet eylesin.Allah geride kalanlara sabır versin daha çok gençmiş:(
ailesi batman'a cenazeye gitmişler. yarın sabah tarsus'ta olacaklarmıs. olaya bak ya :(:(
geçen hafta dayısını kaybetmişti Ailesine Allah sabır versin :(:(:(:(
allah rahmet eylesin yazık gencecik arkadaşımız :(