Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun ....
Printable View
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun ....
gelen dusunen herkese tskkurler dularımız onunla
allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin.
Allah rahmet eylesinn
Allah rahmet eylesin...Kalanlara sabır versin...
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin,sevenlerine ve ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin.mekanın cennet olsun serhat kardeşim.nur içinde yatasın.ailesine yakınlarına ve tüm sevenlerine allah sabır versin.gencecik bir kardeşimizi kaybettik.
Allah rahmet eylesin. gerçekten çok üzücü.. :(
alla rahmet eylesin sewenlerine yakınlarına alla sabır wersın :(
bir video yaptım serhatımın anısına arkadaslar...
http://www.facebook.com/home.php#/vi...9578757&ref=nf
çok başarılı olmus ellerine emeğine sağlık....vay be ordaki fotosunda gözlüğümü bana taktırıp demişti ki, kanki gözlüğü çıkarma dur kendimi çekecem demişti. o fotoyu çekmek için çok urasmıstı beni esir etmişti. keşke aramızda olsaydında kardesim istedigin kadar esir etseydin beni. :(:(:(
eyw. keske kardesimiz yanımızda olsaydı aklımdan cıkaramıyorum.. gece ruyama girdi...... Allah mekanını cennet eylesin insallah o kadar temiz o kadar delikanlı bi insandı... Rabbim sevdigi kulu yanına erkenden aldı...
ellerine sağlık gürkanım mekanı cennet olsun serhatın ha cekecez resimleri de cekecez abi dedi dedi ve gitti rahmetlik yemek ısmarlıyacaktı daha vay bee....nur içinde yat serhatım
abi inan kabullenemiyorum aklıma geldikce kendimi zor tutuyorum aklım almıyor inanmak istemiyorum ailesini dusunuyorum Allah bin sabır versin biz gozlerimizi tutamıyoruz kendimize gelemiyoruz onlar ne yapsın....