Çok üzücü bir olay..Allah rahmet eylesin.Sevdiklerine sabır versin..
Printable View
Çok üzücü bir olay..Allah rahmet eylesin.Sevdiklerine sabır versin..
Allah rahmet eylesin.. ailesi ve sevenlerine sabır versin..
Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun şimdi gördüm konuyu msn de ekliydi arada konuşurduk :S Çok kötü oldu :( Allah yakınlarına sabır versin..
Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(:(:(
Allah rahmet eylesin :( :(
ALLAH Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun. Yakınlarının başı sağ olsun ve ALLAH sabır Versin. Çok Üzücü Bir Durum :(
Allah rahmet eylesin
Tüm kelimeler boğazımda düğümleniyor. Telefonla haber verdiklerinde ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim. Adının aynı cümlede ölümle kullanılması hiç yakışmıyor ona. Hayatın kısalığı ve anlamsızlığını anlıyorum bugünlerde. Bugünleri hiç sevmiyorum. İnsanın yakınını, sevdiklerini kaybetmesi kadar kötü birşey yok. Birlikte ne güzel planlarımız vardı oysa. Abi Kayseri, Adana, Mersin bende hiç merak etmeyin. Burada sağolsunlar beni severler bende onlar için çok şey yaparım derdi. Önümüzdeki aylara güzel araçlar gelicek benden derdi... Onun bu denli hevesli ve istekli olması bizleri de çok sevindiriyordu. Tuning Türkiye'ye geçtiği ilk ayda bizleri bırakıp gitti. Körfez pistinde ilk kez yüz yüze tanıştığımız anda Serhatın pırlanta gibi bir insan olduğunu anlamıştık. Neden daha önce tanışmamışız diye konuştuk Sanerle.
Kalbinin temizliği yüzüne yansıyan kardeşim. Cennetin en güzel köşelerinde bekle bizi.
Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlarada sabır versin gerçekten talihsiz bir durum.
Şaka gibi gerçekten Allah rahmet eylesin :(
insan herşeyin ne kadar boş oldugnu anlıyor
ALLAH geride kalanlara sabır versin
En son aktivitesi profilinde dün 00:33 görünüyor.Çok üzüldüm ya.Dün bu saatlerde olan arkadaş şimdi aramızda yok.Çok acı bi durum
allah rahmet eylesin... haberi aldığımızda çok üzüldük genç yaşta bir arkadaşımızı kaybettiğimiz için...
ailesine ve yakınındaki herkese allah sabır versin... :(:(:(:(
Allah gani gani rahmet eylesin :(
Diyecek söz bulamıyorum.... Halen inanamıyorum olanlara.... Ama herşeyin ne kadar ansızın olabileceğini ve dünyanın ne kadar boş bir dünya olduğunu bir kez daha bu olayla bana hatırlatmış oldu... mekanı cennet olsun serhatın... geride kalanlara Allahtan sabır diliyorum....
of offf ... birebir tanışmamış olmamıza rağmen inanın duyunca şok oldum .... gerçekten zamansız bir ölüm.... böyle iyi ve pozitif bir insan böyle kolayca gitmemeliydi ... allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun