başımız sağolsun , mekanı cennet olsun, facedeki son iletisi takıldı gözüme.. acaba gerçekten hissediolarmı...
Printable View
başımız sağolsun , mekanı cennet olsun, facedeki son iletisi takıldı gözüme.. acaba gerçekten hissediolarmı...
Allah rahmet eylesin uzuldum :s
allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin...
Canımız acıyor..
daha 21 yasında, dunya tatlısı ,efendi ,saygılı ve calıskan canımm kardesim. Cok erken terkettın bizi :(
mekanın cennet olsun. huzur icinde uyu.
çok sacma bi yerdeyim arac yok altımda sabah ucak bulamadım gidemedim yanına.... ama ilk işim burdan cıkar cıkmaz yanına gitmek duamızı etmek boynumuzun borcu.. gostermelik deil bizim sevgimiz saygımız yuregimizle varız onunla. senin adına cok sevindim musaitmişsin ve gidip yanlız bırakmamıssın kardesimizi Allah razı olsun...
Allah gani gani rahmet eylesin
burak 01
kayserı ekıbı oradaydı
allah rahmet eylesin.
evet bu arada bizim ekipten gidenler oldu surekli tel ile irtibat içindeydik.. Allah dusunen dusunmeyen gelen giden herkezden razı olsun.. dualarımızı eksik etmeyelim..
Allah Rahmet Eylesin,Yakınlarına ve Sevenlerine Sabır Versin.Bu Genç Yaşta.
bugun cok uzucuydu..hala ne kadar ınanmak ıstemesekte bugun o topragın altındaydı..defnedılmesını oglen bıldıgımız ıcın yetısemedık sabah defnetmısler..mersınden adanadan her yerden gelen herkez son gorevlerını yaptı..yerınde rahat uyusun mekanı cennet olsun..:(:(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Bu genç yaşta çok üzücü :(
Gerçekten çok üzücü bir olay allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin....:(
allah rahmet eylesin çok kotu gerçekten :(
Allah kalanlara sabır versin.:(((((
ALLAH ganı ganı rahmet eylesın.gerıde kalanlara ALLAH sabır versın..
Mekanı cennet olsun ınsallah..
hakkı olan helal etsin:(