Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :(
Printable View
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :(
Rabbim rahmet eylesin..Ailesine sabır versin.
video çok güzel olmuş.:( her ne kadar bi muhabbetim olmasada insan bi kötü oluyo:(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
başınız sağolsun :(
direk face e ekledim abi baska link yok ne yazıkki...
sözler kifayetsiz kalıyor tabi yaşanan acıyı tarif için ama allah sevdiği kullarını erken alırmış yanına diye düşünelim.Allah nur içinde yatırsın varsa günahlarını affetsin.Ayrıca yapacağımız en güzel şey Serhat kardeşimizi - her ne kadar tanışmasamda - unutmamak ve unutturmamak için elimizden geleni yapmak galiba.Otomobillere bu kadar gönülden bağlı biri için onu mutlu edebilecek en güzel şey bu olsa gerek..Başımız sağolsun....
Ne desem bilemiyorum, çünkü hala inanamıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum...
Nurlar içinde ol, Allah gani gani rahmet eylesin sevgili kardeşim...
Allah rahmet eylesin:(
Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun
http://www.youtube.com/watch?v=LqFmv5bMgTE
Off offf sözlere bakkk :(((((((((
Sehatcana yazılmış gibi :(((((
Mekanı cennet olsun konyaya dergi çekimlerine geldiğinde tanışmıştık, bizim sitemizinde tanıtımını yapmıştı, sadece birgün görüştük ama çok cana yakın çok sevecen bir insandı.. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.. :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Elimizden ne gelir bilemiyorum ama üzgünüz.:(
Allah rahmet eylesin melanı cennet olsun...
Allah Rahmet Eylesin..
Mekanı Cennet olsun..
Saygılar..
allah rahmet eylesın..tanımıyordum fakat forum sayesınde görmedıgımız fakat ısmınden aracından projelerınden tanıdıgımız ısımler war bunlardan bırı oldugundan olsa gerek..cok uzuldum!!
allah yakınlarına sabır wersın...