mekanı cennet olsun aılesıne sabır versın allah
mekanı cennet olsun aılesıne sabır versın allah
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
nur içinde yat...
Allah rahmet eylesin tekrar tekrar toprağı bol olsun
Merhum arkadaşımız Serhat Güzelsoy(Anadolu kaplanı)Bugün onun doğum günü
Allah rahmet eylesin yakınlarının başı saoğulsun geride kalanlarada Allah sabır versin.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Allah rahmet eylesin hemşerimizekoyu Trabzonspor milliyetçisiydi nur içinde yatsın
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
ALLAH rahmet eylesin.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Allah gani gani rahmet eylesin
Coğrafya kaderdir
3 sene olmuş ALLAH Rahmet eylesin Taksiratını Affetsin Mekanını Cennet Eylesin İNŞAALLAH Kalanlarına Sabır Versin Gerçekten Çok Zor![]()
![]()
![]()
ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
hayat ne enteresan lan serhat şu benim typer ın resımlerını nezaman çekeceksin artık demıiştim en son konuşmamız....melih abi merak etme sonra içeri girdi foto makınasını aldı hadi abi çıkalım güzel güzel çekelım dedi ogün çok güzeldi...olaydan 1 hafta sonra bu tatsız haberi alınca hayata olan inancımı yitirdim...insanoğlunda hem kendisi hemde sevenleri için diyorsunki biz hiç ölmeyiz...................ama......seni seviyoruz kardeşim
Serhat kardesımın tekrardan mekanı cennet olsun..
Belkıde kımse tanımıyorken uzun uzun tuning,modifiye muhabbetleri yapıyorduk beraber X bır dergıde caalısmaya basladıgımızda basardık demıstıkbu tatsız haberı alınca bende herseyden elımı ayagımı cekmıstım . Çok kotu bır olay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)