User Tag List

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
298 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Saç dökülmesi hakkında :)

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2002 den 2005 kadar -%5 minoxidil kullandım şuan bioxin kullanıyorum arada saç mezetorpiside yaptırdım kaç seans olduğunu unuttum her gittiğimde 150 tl bayılıyodum 96 dan beri saçlarım dökülüyo artık iyice azaldı 2006 da transmed e gittim 10000 euro diyince adamlar vageçtim şu an ektirme niyetim yok ama belki ilerde değişir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben mi ekşisözlük kullanmışım yorgunsun anlaşılan..
    abi yorgun olan sensin eleman bana çatmış sen niye üstüne alındın

Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksisözlüğü kaynak olarak ciddiye almanız çok enteresan kim olduğu belli olmayan insanların yazdığı anlamsız yorumlarla dolu bir site.
    )
    ne kaynağı?? dht hakkındaki en güzel yorum dedim ama okumadan atıldığın çok belli neyse. yorgunsan daha linki tıklamadan yorum yapmasan daha iyi olur hoca. illa yazmak zorunda degilsin. ki oradaki insanların içine beni de katarsan kim olduğu belirsiz değiller bunun dışında yine linki tıklamadığın ve hangi nolu entry ye atıfta bulunup olayın ironik yanını vurguladığımı anlamadığın için fazla yazmama gerek yok.

yazdığın bilgilere gelince güzel bilgiler ve bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanayide takılırken arkadaşım, bu şampuanı kullanıyorum dökülmem şuan tamemen durdu, teller kalınlaştı dedi bende resmini çekip ekleyim dedim

http://img688.imageshack.us/img688/6536/sabbo.jpg

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yorgun olan sensin eleman bana çatmış sen niye üstüne alındın

ne kaynağı?? dht hakkındaki en güzel yorum dedim ama okumadan atıldığın çok belli neyse. yorgunsan daha linki tıklamadan yorum yapmasan daha iyi olur hoca. illa yazmak zorunda degilsin. ki oradaki insanların içine beni de katarsan kim olduğu belirsiz değiller bunun dışında yine linki tıklamadığın ve hangi nolu entry ye atıfta bulunup olayın ironik yanını vurguladığımı anlamadığın için fazla yazmama gerek yok.

yazdığın bilgilere gelince güzel bilgiler ve bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
    Amacım kesinlikle kimseye saldırmak değil yanlış anlama linke tıkladım ama yazanın ne olduğu belii olmayan birşey tarzı bir yorum olduğu için sana cevap yazmak istedim hiçbirinizin sağlından olmasını istemem o yüzden yoksa neden sana cevap yazayım değilmi

scream3057
    Misafir
    zamanında saçımda aşırı dökülme vardı,neye bağlı olduğunu bilmiyorum,doktora vesaireye gitmedim...saçlarımı biraz kısalttım,sonra da bioblas kullanmaya başladım...o zamandan beri hissedilir derecede azalma var saçımın dökülmesinde ama bioblas ve saçı kısaltmam birebir kesin çözüm mü oldu onu bilemiyorum...lakin saç dökülmesinde en büyük etkenlerden birisini de stres olarak gösterirler...

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar sarimsak ezip, sarimsak ve yilan yagiyla karistirn ve bunun masaj yapin, gunde 1 defa yapsaniz ve hergun yapsaniz faydasini goreceksinizdir, sackirani bile olduren sarimsak bence olmus hucrelere yeniden can verip sac bile cikartir.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu nerelere gelmiş böyle bioxcin kullandım kullanırken bioxcin-bioblas-biomeen tüm bunların aynı firma tarafından üretildiğini fark edince fake olduğunu anladım.bioblas ve bioxcin şampuanlarıda kullandım hiç bir faydasını görmedim.en güzeli doğal zeytinyağı sabunu

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kobay gibi kullanılıyoruz resmen, bioxin kullandım saçımı daha çok döktü diye bilirim
    bir gün saç dökmeyeni çıkacak bu şampuanların, bulacaklar ama bizim için iş işten geçmiş olacak .
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    minoxil kullan en ise yarayani o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçlarımı makina ile 0 yapıp minoxidil kullandım..biraz faydası oldu bioxin i bir arkadaşım kullandı saçları çok döküldü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amacım kesinlikle kimseye saldırmak değil yanlış anlama linke tıkladım ama yazanın ne olduğu belii olmayan birşey tarzı bir yorum olduğu için sana cevap yazmak istedim hiçbirinizin sağlından olmasını istemem o yüzden yoksa neden sana cevap yazayım değilmi
    saldırdın demedim hiç. ekşiyi kaynak göstermedim en güzel "yorum" dedim. en güzel "bilgi" demedim bunu anlatmaya çalışıyorum.

ince düşüncen için teşekkürler bu arada. umarım herkes kulaktan dolma bilgilerle değil gerekli tetkikler yapılarak vucuduna uygun bir kür uygular.bunun da yolu kesinlikle ve kesinlikte dermatoloji ve belki de endokrinolojiden geçer..

Turk-Look - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bioxin'in üretiim tesisine kadar girdim, çalışanların alayı kel ..!!!

Muayene oldum 2000 graf (4000 tel) ekim için 4.000Tl fiyat verdiler.

Ekim 8 saat sürüyor tek seansta bitiyor,2 numara kısalıyor saçlar
    gelişim süreci 6 ay'ı buluyor.(muş)

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turk-Look Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bioxin'in üretiim tesisine kadar girdim, çalışanların alayı kel ..!!!

Muayene oldum 2000 graf (4000 tel) ekim için 4.000Tl fiyat verdiler.

Ekim 8 saat sürüyor tek seansta bitiyor,2 numara kısalıyor saçlar
    gelişim süreci 6 ay'ı buluyor.(muş)
    ben uzmanından dnledım.adam bu iş oyle tek seansta olacak ıs degıl dıyolar. tek seansta olanların alay mesela tek koku tek yere ekmesı gerekırken.2-3 koku aynı yere ekmes sonucu oluyomus.erkende bıtsın dıye. buda dogallıgı cok fazla bozabılıylmus.
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelliğe 'kahvaltı' çözümü

- Kelliğin nedenleriyle ilgili yapılan yeni bir araştırma, insanların saçlarını kaybetmemesi için kuvvetli kahvaltı yapması gerektiğini ortaya koydu.

Kelliğin nedenlerinden birinin, saç üreten hücrelerin uygun şekilde gelişmemesi olduğu belirlendi. Saç kaybında genlerin önemli bir rol oynadığı biliniyor, ancak günlük alışkanlıkların sorunu şiddetlendirdiğinin pek bilinmediğine işaret ediliyor.

Daily Mail'in haberine göre, İngiltere'nin önde gelen uzmanları, saç kaybının bilinen nedenlerini ve alınması gereken bazı basit önlemleri açıkladı.

Saçın sert şekilde fırçalanması deriye zarar veriyor ve saç dökülmesini kolaylaştırıyor. Kepek, egzama ve deri yangısı da saç kaybının nedenleri arasında sayılıyor. Saç, ona güç veren keratinden oluşuyor ve az protein alımı keratin düzeyini azaltıyor.

Uzmanlardan Philip Kingsley, saç foliküllerini güçlendirmek için kahvaltının günün en önemli öğünü olduğuna işaret ederken, Jimmy Campbell de petrol bazlı şekillendiricilerin, saç foliküllerinin gelişmesine zarar verebileceğini belirtti.

-SİGARA DA ZARARLI-

Gazetenin haberine göre, fazla erkeklik hormonunun zararlı olduğu düşünülüyor. Bu çerçevede, stres altındaki kişiler bu hormonları daha çok üreterek saç kaybına maruz kalıyor. Demir eksikliği de saç kaybının nedenleri arasında yer alıyor. Vücutta demiri depolayarak kontrollü bir şekilde salan bir molekül olan ferritin'in seviyesi, yeterli demir olmadığında düşüyor. Bunun için kırmızı et, yeşil sebze, ceviz ve kuruyemiş gibi demir açısından zengin besinlerle beslenmek gerekiyor.

Sık sık saç boyamak da zararlı. Boyanın içindeki bazı maddeler, saçı doğal neminden yoksun bırakarak kolayca kırılmasına yol açabiliyor. Araştırmalar, kimyasal PPD içeren boyaların alerjik reaksiyonlara ve deri yangısına yol açabildiğini gösteriyor.

Archives of Dermatology gazetesinde yer alan bir başka araştırma haberine göre de sigaranın, kanser ve kalp hastalıklarına yol açtığı gibi saç dökülmesine de neden olabildiğini ortaya koydu. Sigaranın, damarlara zarar verdiğinden saç foliküllerine kan akışını engellediği düşünülüyor. Sigaranın ürettiği serbest radikaller ve çevresel etkenler de saç kaybına neden oluyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni bi tavsiye

arkadaşım hataydan defne yaprağından yapılan ev yapımı bi sabun getirdi 2 aydır sacıma ondan başka hiçbirşey sürmüyorum

hem dokulmesini durdurdu hemde sanki yavaş yavaş saçlarımın güçlendiğini hissediyorum kesinlikle tavsiye ederim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni bi tavsiye

arkadaşım hataydan defne yaprağından yapılan ev yapımı bi sabun getirdi 2 aydır sacıma ondan başka hiçbirşey sürmüyorum

hem dokulmesini durdurdu hemde sanki yavaş yavaş saçlarımın güçlendiğini hissediyorum kesinlikle tavsiye ederim
    nerde bulabiliriz

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla gelişmeleri bildirirsen seviniriz bu yasa kadar jöle + saç spreyini bastım ve hala devam ediyorum. Üniversite zamanında stres kaynaklı dökülme başladı ve açılma yaptı. Hala kafama göre takılıyorum ama bu saç baş bu şekille 30 32 yi anca görür. Gerçi dökülme şu an yok bir senedir ama belli olmaz
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saç dökülmesi ile ilgili 2 markayı çok satıyoruz biz.

1 Rogaine Hem köpük olarak var hemde jel olarak en Çok satan ürün budur bizde
    2 Minoxidil Topical solution..

Lazım olan arkadaşlar varsa doktorlarından bilgi alsınlar yardımcı olurum ürünler Yerli malı deildir

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam dıpdızlak kel bi adam, yu&dali ms diye bişey kullanıyor 3 aydır ve bomboş kafada minik minik sarı tüyler çıktı, dökülmeside durdu. 6 ayda etki gösterir diyolar 3 ayda saç çıkarttı bildiğin çorak arazide denemeye değer.

bide bir şehir efsanesi olarakta kafada saç çıksın istiyorsan kaşıyacaksın sürekli masaj yapar gibi tırnaklarında değil ama parmaklarınla iyice bastırarak kaşıyacaksın...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)