www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
kanka pişman olursun, bende senden fazla saç var .................. NOKTA
Kankacım bende saç dökülmesi 1 seneden fazladır yok. Ailede herkesde alın açık ve tepede seyreklik var. hemen hemen 2 senedir saçlarda dökülme yada seyrelme yok. buraya kadar bittişimdi saç ektirmeyi kesinlikle düşünüyorum, ertan ın saç ektirdiği yeri gökmen abiden biliyorum, gökmen abide baya önermişti bana doktor çok iyiymiş..
Ertan doktorun telefonu nu pm lermisin, ben kartını attıydım saç bunalıma girdiğimde![]()
Ahahaha Kanka bak sende fark etmemişsin ön kısımlar komple ekim.Gerçi sen o gün saatleri diziyor aküyle fln ugraşıyordun.Hatta urfa sorduya alnına ne oldu diye motor kazası hatta saçı silme sıyırdık fln dedim![]()
.0532 797 51 50 yücel tam kafa dengi.http://www.emphaire.com/ Adamların firma adını unuttum iyimi.Her zaman işlerinin arkasındalar.Hatta ektirirsen sende MantaR gibi ps3 götür ekilirken canın sıkılmaz oynarsın ahahaha
![]()
burdan sadece saçlarının benzerliğini aldıgım dayıma sesleniyorum yuh be arkadaş babamın benden çok saçı var benzeye benzeye saçın benzemiş bi işe yarasan şaşarım zate
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
boşverin sacı maçı.. kılda keramet olsaydı kıçta çıkmazdı..
ben halimden memnumum![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Bendede kıl çok o yüzden kıl dönmesi ameliyatı olucam ,daha öncesinde olan yok mu çok korkuyorum
Ameliyatsız çözüm falan![]()
benim saçlar çok fenaydı 4 sene öncesine kadar
4 senedir ustrave saçlarım inanılmaz çıktı. bioksin falanbütün hepsini kullandım bi b..k a yaramadı. 2 hafta bir minimum ay da 1 ustra
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
arkadaşlar satılan bütün şampuan tonıc ampül krem v.s. v.s. hepsi aynı işe yarar saç dökülmenizi sadece yavaşlatır...tek çaresi şu anda ektirmektir ama onunda şöyle bir riski var saçlarınızın örneğin sadece tepe kısmı döküldü ve ektirdiniz ama yanlara veye öne doğru ilerleyen zamanda dökülme devam edebilir sonra bi işlem daha yapmanız gerekebilir en iyisi bekleyip iyicene saç konusunda hafiflemek sonra işlem yaptırmaktır..
birde başınızın şakak hizası arkaya doğru bant şeklinde asla dökülmez ekme işlemide oradan alınan saç köklerinden yapılır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)