User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: TRTUNING Kasım sayısı, sürprizleri beraberinde getiriyor.

CC+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben emege saygı dıyorum ılk basta

Ben yurtdısında yasan bırı olarak soluyorum artık turkıyede kalıtelı ısler cıkıyor bazen cıddı ısler cıkıyor Tunıng dergılerının yazı yazabılmesı ıcın 3 -5 kısının araba cıkarması yeterlı degıl bu ınsanlar malzeme yaratmaya hatta tesvık kolu bıle olusturmaya calısıyorlar herkesın gonlunde yatan aslanı cıkartabılmesı ıcın ınsanlara yardımcı olmaya calısıyorlar

bence aynı seylerı gormekten sıkıldıysak bunları yapanlarıda bulmak arkadasım sen ne yapıyosunu baska arabalar yapaya calısarak deneyelım

turkıyede dıger dunya ulkelerıne gore bır arac almak modlamak daha uygunda kalabılıyor ıtalya fransa gıbı

ben fazla uzatıp konuyu catallastırmıycam mod meselesı ılk once gonul para gıbı seylere bakıyor bılıyorum en cok maddı konuya ama unutmayalım kı hıc bır dunya ulkesınde hadı be ustacım dıyıp araba yaptırılmıyor

ben bu dergıcı arkadasları canı gonulden kutluyorum ıgneyıde kendımıze cuvaldızıda kendımıze batıralım dıyorum daha cok dusunelım dıyorum

ıyı forumlar
    302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CC+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkıyede dıger dunya ulkelerıne gore bır arac almak modlamak daha uygunda kalabılıyor ıtalya fransa gıbı
    daha kolay olduğu için millet dışardan parça getiriyo ? burdaki vergilerden haberiniz yok galba ?

yabancı ülkelerde gerek araç gerek parça fiyatlarına bakınca içim gidio burda burda herşey çok daha pahalı
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)