e30 318is en modern motorlu e30dur. Zincirli motor olduğundan sesi diğer bmw 4silindirlilere göre çok güzeldir. Ama 6nın sesi ile kıyaslanmaz yakıtı uygundur 10lt civarı yakar. M40 dedikleri makyajlı kasadır. 320-325 lerin m40larına göre çok makuldur fiyatları. donanımları doludur diye bişi yoktur sunroofsuzuda var recarolu klimalısıda var ama şöyle 91 model dolusuda 14 milyar cıvarıdır. 10-15 arası 318is bulabilirsin.Genel olarak kronik sorunuda yoktur.
Kilit varsa sıfır çizersin eni uygun her yerde, bir süre sonra sıkılırsın sahibinden.com a takılmaya başlarsın... az daha para verip 3.20i e36 ve üstü modeller öneririm. Aynı şey mi diyenler olacak, hayır tabiki değil çünkü model yılına bile bakmadan e36 3.20i'nin e30 3.18is ten daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Kilit yoksa kilit ararsın, parçası gani gani, parçası ucuz diyenler muhakkak sana bulacaklardır uygun fiyata sağlam kilitli. Her parçasının sıfırını bulamassın, hatta peryodik bakım parçaları dışında birçok parçayı sıfır bulamayabilirsin, geniş çevre ve iyi bağlatılar kurman gerekir aksi taktirde çıkmacılar sıfır parça fiyatı talep edebilir.
Ankara bu konuda oldukça şanslı.
Performans olarak senin Civic'inden belki az iyi gider belki az kötü gider. Haaders, intake kit gibi kavramları hayatından çıkartacaksın. Tune konusunda zayıf, BMW'nin s14'ten sonra seri üretim 16v motorlarının ilk nesli denilebilir. Kısmi kronikler çıkasa da pek baş ağrıtanı görmedim.
abi bence 4 sılındırlı bmw alınmaz bılmıorum benım gorusum.bızde e34 520 var 95 ufak tefek sorunları oluor.bazı masrafları baya bı tutuyor.bana sorarsan tavsıye etmem.
abi arabalarının görebildiğim kadarı mükemmeldi e30 alırsanda bayağa bi fark yaratırsın e30da bilmiyorum üzermi üzmezmi ama sen alıp yapınca bayağa sevinen olacakdır...
hayırlısı nasip olsun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abi 4 silindir zevk vermez bence 3.20 ve uzerıne bak
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
eğer bi gün bmw alırsam 4 silindirli almam bunun içinde 3.20 alırım aralarında fazlada bi fiyat farkı yok.
sıkıntısız ve temiz bir 3.18is çip filtre egzos ile 3.25 in canına okuyo arkadaşlar
hatta ben 2.8 modlusunu geçtim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ben çip filtre egzos lu 106 yı geçtim. filtre headers egzost lu vtec i de geçtim. 106 yla drag yapmıştık bal rengi çok sıkı giden bi 106ydı. ama 1 boy 2 boy falan yanı öle çok fark yok
bende beyin var alpina nın ürettiği m42ecu tr de yok ikinci eşi komple beyin zamanında 1000€ ya geldionu takınca of diyorum
alırsan takarım yarışcağın zaman ama satılık değil abi
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)