Dizi resmen saçmaladı artık hakkaten zevk falan vermiyor napıcaklarını şaşırdılar millet çalıntı dedi diye diziyi nereye çektiklerinin farkında değiller bide mantıksız şeyler oluyor..
Printable View
Dizi resmen saçmaladı artık hakkaten zevk falan vermiyor napıcaklarını şaşırdılar millet çalıntı dedi diye diziyi nereye çektiklerinin farkında değiller bide mantıksız şeyler oluyor..
3 bmwden iki baştakinde 18 jant vardı...ortadakinde 17 vardı
bence bu bölüm yarıdan sonra çok iyiydi. :)
bu bölüm cok kötüydü artık bi atraksiyon şart
Konuyu toplamak için yapılmış bir bölümdü sanki, yeni düzene hazırlamak. Gelecek bölümlerde ne olacaksa onların temelini atmak. Ömerin tarafında hiç bir sorun kalmadı, herşey ortaya döküldü.
Ama ezel tarafında, ezelin adım adım yükselme planı sadece kahve basmak olarak kaldı
Geniş aile 59. bölüm, geniş aile 59. bölüm İzle, geniş aile 59. bölüm HD İzle, Geniş Aile Son Bölüm İzle
sen deyince izleyem dedim abi gülme tusunamisi yaşıyorum :D:D:D
yeni fragman hala çıkmadı mı...
Dayı ya....
O Kenan Birkanın ve Ramiz Karaeskinin geçmişteki hallerini oynayanların oyunculuğu nedir ya ? Ben böyle bölüm görmedim, böyle bir oyunculuk olamaz resmen hayran hayran izledim. Geçen bölüm sıktı artık demiştim bu bölüm resmen oyunculuk izledim o geçmişte geçen kısımlardaki oyunculuklar resmen son noktaydı hayran kaldım !
Ezel tekrar eyşanın gözüne girdi
geçmişdeki sahneler bu kadar gerçekci olur güzel bir bölümdü
eski sahneler hakikaten güzeldi ........
gerildim yaaa kenan iyi g.t oldu ezel kral.....:D
Allahım bu nasıl senaryodur
güzel bölüm :)
İyiydi harbiden ya
bı anda degıstı hersey
mert öldü herhalde :(
kardesı oldumu ya :(((
bencede öldü
izlediğim en güzel bölümdü.
sene 1995 o bmw kaç model :D
bölüm çok fenaydı ya...
bu seneniin en iyi bölümüydü
kardesı öldü galıba
süperrdi,inşallah ezelin kardeşii ölmemiştir.. :s
ölsün yaa.. sıktı o bebe... :)
welcome to the darkside of the force :D
vay aga oyunlara gelll :)
ezel mertin ölümünden sonra, acı hayattaki modele bürünür alayına go go go hacı:D eyşanı kess:D
bence mert sakat kalıcak . :)
Güzel bölümdü
Çok güzel bi bölümdü ....................!!!!
daha da hareket gelıcek galıba dızıye,yıkım gıbı oldu bolum fenaydı
dayı parayı çıkarıcak :)
ezel artık eline silahı almalı dostlar ?Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?