valla çok güzel bölüm.ezel dayıyla tekrar kanka oldu kimse durduramaz daha.alayına çökecekler.
Printable View
valla çok güzel bölüm.ezel dayıyla tekrar kanka oldu kimse durduramaz daha.alayına çökecekler.
ezelin kardeşi ölürse cocugumu keserim
Dayı ayaklandı hadi bakalım :)
Çok güzel bir bölümdü :)
anime tadında ezel bu ne lan böle geri dönüşler falan oyun içinde oyun :D
snin bunu yapıcağını bildiğini bildiğimi bildiğini bildiğim için modeli bu ne lan :D
mert öldü , ezel yıkımda , ultra hırs kapladı içini, eyşan bi kere daha suçlu hissetti kendini, annesinin ve babasının halini senaryodan çıkarsalar bari :) yoksa sonraki bölüm selpaklar havada uçuşur huhhaiha
Ezelle dayı birleşsin şu kenanın 7 ceddini temizlesinler.Mert mefta oldu bence
acaba eysan tek kale mac yaptımı kenanla aklıma takıldı
onuda çizmeyen kalmadı
Dayı parayı buldu yine VIP'lere dönmüş:D
mert bence bıtkısel hayatta
fena bölümdü, helal :)
bmw'de e38 o yıllarda vardı
Mert yani Kemal Uçar Twitter'da ki hesabından gerekli açıklamayı yaptı; @ucarkemal: herkese tekrardan çok teşekkürler..gördüğünüz üzere mert karakteri yolun sonuna geldi.bunun üzüntüsünü kendi adıma da atmak zor olacak ama şuan sadece kendime gelmeye denicem.arkadaşlara,dostlara,abilere-ablalara destekleri için teşekkürler..bana çok şey katan benim de elimden geleni vermeye çalıştığım ezel'de..
yazık oldu desene
bu bölümde diziye yakışmayan bir hata var :) mert otelin önünde açık renk montuyla annesini arıyor , Serdar Mert'i ezerken mertin üzerinde siyah mont var :)
valla inanılmaz bölümdü çok iyiydi yazık oldu mert'e
amma dikkatli izlemişsin :D ben genelde ne olacak düşüncelerine sardığım için onlara hiç dikkat etmiyorum:D bu dayı yine nerden parayı buldu vip oldu ya
iki sahne peş peşe de ezelin ayakkabılar kahveden siyaha döndü
siz diziyi inceliomusunuz yoksa izliomusunuz anlamadım :D
bu haftaki bölümü güzeldi ......
bu hafta iyiydi ezelin paraya kavuşması lazım artık
Ezel için para toplayalım :hahaha:
Bu kadar zeki ve tedbirli düşüncedeki adamlar, Ramiz in Kenan ı bilmesi hazırlanması, Ramiz için adam öldüren hatta ölen ağır abiler (sinemada adam vuran kabadayı ve polis komserinin fotoğraflarını çeken 2 kişi, ezel in evinin şöminesine deste deste dolarları koyanların,
elbet kenarda parası, destek çıkacak ahbabı vardır. 1-2 galerici olsa yeter :D
olması lazım zaten ezel nasıl kenara para ayırmazki yada hadi o çöm ramiz yüklü miktarda ayırmış olmalıydı nise bunlar yine çıkarlar yukarıya yoksa kenanla aynı masaya nasıl oturcaklar
veee yusuf miroğlu geri döner :)
Dayı piyasaya çıktı , bu arada cansu dere bi ara ortalıktan kaybolursa birşey olursa ilk iş benden şüpelenin ! :D
ezel nee yaa araba konus yaa
217.sayfa :)
Mert artık 7 mi olur 9 mu olur bilmem ama ölmez gibi geliyor...
valla harıka bolumdu ya acayıp ters koseler oldu sonlarda : )
mont olayıda bombaymıs :D:D:D:
dayı ne ara buldu parayı vıpler fılan cozemedım :D
Bencede.
Herkezden cok ailesini bu olaydan uzak tutmaya calıstı ama olmadı. Canı gibi sevdigi kardeşinı kaybederse yanı mert olurse Bu sefer silahı alır eline ki banada alıcak gibi geliyor.
En son dayı arabanın ıcındeyken konusmalarından ben onu cıkarttım acıkcası. Ne ole oyun filan alsın silahı eline saydırsın dursun onu istiyoruz biz :D
son bolumu download edebilecegim ucretsiz bir site bilen varmi ?