noldu yaw kaçırdım son sahneyi
Printable View
noldu yaw kaçırdım son sahneyi
74 de sekizin babası doğdu, adam 20 yaşındayken sekiz doğmuş olsa, sekiz 16 yaşında ölmüş oluyor...
inciye yazmışlar, cidden mantık hatası var :D
Dayı garajdan verdi maseratiyi yine Ezele :D:D bade Ezel iş oluyorlar birbirlerine aynanda aramalar falan ne iş:icon_wack
Yakışıklı serdarda gebermiştir inş bu sefer:icon_tup:
şebo kaşarı bacak show yapmaya devam :ofk:
Şu 8'in babasının doğum tarihiyle adamın yaşı muhabbetini akşam bende düşündüm, adamlar kıvanç tatlıtuğu oynatcaz diye mantıksızlaştılar. Ha şimdi ne olur, kesin bir erkek çocuk çıkar ortaya 7-8 yaşında bu senin oğlun derler ramize :) bu senaristlerden herşey beklenir.
yokmuş yarın yeni bölüm sanırım?
Heralde yok fragmanda çıkmadı.
Fragman yok piyasada herhalde yeni bölüm yok
izlerdik ne güzel
neyse ders çalışırız :D
ramizin 3 oğlu vardı. belki sonuncusu doğmuştur :)
http://www.esenlerdizi.com/ezel-15-b...site-izle.html
bu videoda ölen oğlullarının mezar taşında doğum tarihleri yazıyor :)
1975-1978-1980 :D bu da tutmadı :D
Ezel neden yok??????
artık izlemiyorum eski tat yok dizide sıktı iyice
dizilerin uzun olmasından dolayı 15 günde bir yayınlanacak(mış) artık.
kısa olup her hafta yapmak yerine 15 günde bir olacak(mış)
Şimdi fragman gördüm 17 ocak..Kenan itiraflarını sıralıyordu.Yeni bölüm de bomba olucak..
ülkemdeki izleyici kitlesini memnun etmek mümkün değil dizi yapanlara program yapanlara allah sabır versin... kenanın bıyığı varmış şimdi niye yok, ezel ingilizceyi ne ara öğrendi, sekizin yaşı nasıl böyle oluyor zart zurt kendileri çok zeki herşeyi düzgün yapıyorlar, izledikleri yapımda kusur olunca dünyaları kararıyor, çok bile böyle insana bu kalite
çok izleyici kaybederler 15günde bir olursa...
15 günde bir dizi mi olur ya
Daha izlemiyorum ben de
15 günde bir olursa bende izlemem
Ezel 50. bölüm fragmanı | İzlesene.com
#Ezelin yeni fragmanı buyrun,,,,çok güzel bi bölüm olucak gibi:eek:
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
sanırım selma ile aliyi karşı tarafa yollucaklar içlerine sızmaları için :icon_wack
Ben hala geçen sezon biterkenki 2 ay sonra dıye verılen kısmı beklıyorum.
Kumar masasında ramız dayı nın tekerlı sandalye ıle geldıgı kenan bırkanın yanında sadece eysanın oldugu gerı tum ekıbın ezelle oldugu kısım.ne ara baglıycaklar oraya merak edıyorum.
eyşanda tam katil oldu haa.ona sık bunu bıçakla :D
bölüm fenaa :D
Kenan kafana atlim senin TR yi yöneten adamsın ... istersen Eyşan gibi 10 tane ile harem kurarsın hemde yarısını şarısın olarak alırsın karma yaparısn ... püh rezil herif.
bu bölüm cok fena.. artık eyşanda katil oldu herkez kötü adam iyi adam kalmadı dizide...
bade zaten çakal az kaldı oda olayları farkedicek :D ama Ezelle aralarında sanki bi yeni aşk geliyoo :D
Eyşan SAV gibi alayını indiricek :D
Eyşan gerçekleri öğrendiğine göre artık kardeşini ezel'in öldürmediğini biliyor belki aşkları tazelenir..
Ne oluyoz gene neler dönüyorrrr oralarda yaa !
eyşanın elindeki bıçağıda kırtasiyenden almışlar :D
Yeni birileri girsede canlansa dizi böyle yürümez ,zaten 2 haftada bir diyorlar bir ezel keyfimiz vardı anasını satıyım
hassektör badsector diyorum