selma hunel botoxu yeni yaptirmis heralde cok tirt yuz ifadeleri :)
Printable View
selma hunel botoxu yeni yaptirmis heralde cok tirt yuz ifadeleri :)
Nedense pek zevk alarak,istereyek izleyemiyorum bu hafta...
ezel ile bade nin gülüşmeleri çok baydı
tezgahhh :))
akü ne tezgah ne dolaplar dönüyo :D
yuhhh. Genebasladilar oyunlara. :)
ısınsın artık ortalık degil mi:D
haaa zıçtır dayı ayaklandı :D
yooookk artiiik nettin dayi. Vtec acti dayiiii..
kim demişti 15 günde bir diye ezel :)
24 ocak yeni bölümü
adamın elini sıkıyor ya oradan güç alarak kalktı yaf işte yoksa kalkıp yürümez neettiniz :D eğir gider haftaya :D yusuf air :D
Haftaya fena.Dayida yürüyor galiba.
yaa o değilde arkadaş, şu köstebek işlerini çözmek için telefonlara ses kaydedici, dinleme cihazı takıp bizi uğraştırmamak bu kadarmı zor. Yoksa senaristler malmı. Yoksa ezel zorumu seviyor hangisi.:D
----
Bu arada kenan eyşanı götürür :D
son dakıka ıyı oyundu yıne ters kose :)
İzlemedim ya :(
51. bölüm fragmanında dayı ayağa kalkıyor vışşşşşşş
Son sahneleri bi özet geçebilirmisiniz oraları tam izliyemedim... :D pizza yiyyiorlardı bade ezel ali ?? sonrasıdna nolduuu
Selma iyiki kenanı seçmemiş suratı kaymış zaten kenanda bu halini görünce pek üzülmedi :D
Dayı ayaklanırsa tam yeşilcam tadında olur araba çarpar kör olur araba çarpar gözleri açılır :D
:D selma botox center :D
bu arada berrak tüzünataç'ın cv'sindeki ad soyad : bade işçil :D
Hadi gözümüz aydın, Şebo (bade işçil) beyaz la çıkıyormuş :'(
3 tane fragman varr :D
Çok hareketli bir bölüme benziyor bunu özlemiştik :D
buyur burdan yak harbiden ayağa kalktıysa fena koymuş çocuğu :D kimin elini sıkıyo ki orda
yusuf eğirin elini sıkıyo dayı ;)
abi bu konuyu kapatsınlar, konuyu takip edince diziyi izlerken tüm olabilecek şeyler sahne bitmeden aklımdan geçiyo ve heycanı kalmıyo :D
o deılde en buyuk bombası bu dızının sekız ramız dayının torunuydu. Ama ramız dayının ılk cocugu 1974 de oluyo e sekızde askerden geldıgıne gore 2010 da :) ben bu yas olayını cozemedım :))))))
mesela son 50. bolumdede kenan bırkanın abısı 1974 yılında gecen olayda kenanı almaya geldıgı arabanın plakasında MAVİ TR logosu war :) bu kadarda atlanmaz ama :D